@mariokaldato Hocam sayenizde akşam istihare namazı kılıp yol bisikletim ile sağlam bir yokuşdan ''kim kardashian''ile inmek istiyorum rüyam ne olaki diye niyetlendim
3 vakte kadar kadronuzda ziplama kaynakli bir çatlama olabilir ama bu sorunu 2.el ilan bolumune " Neredeyse sıfır ayarinda çok temiz yol pisleti " ilani vererek çozebilirsiniz. Yada Sanayideki kaportaci remziyle bir çay içmenizi öneririm
Seda sayanı makyajsız görsen yeminlen kalpden gidersin
Ben katlanırla rüyamda downhill yaptm sonra tabi bir baktım katlanır bendeki eyvah!!! sen ortadan kırıl sele bir yana ben bir yana bayılmışım darbe etkisiyle bir uyandım başmda bana hayat öpücüğü veren bir güzel biraz kendime geldim bir baktım eva green dediki sizi gördüm çok etkilendim bende öğrenmek istiyorum beraber yokuş yukarı çıkdık laflaya ,laflaya baktım yukarda bir downhill bike üstünde yazıyor bana binin beraber bindik eva yengen ile gerisi fena oda özelden anlatayım
@mariokaldato hayır seni forumdan atacak olsalar falan geride o kadar çok silinmesi gereken iz var ki! Hadi forumu temizledik diyelim, Bursa'yı ne yapacağız, nasıl temizleyeceğiz? Komple yasaklamak lazım seni, "Akıl sağlığı için zararlıdır!" uyarısı lazım öncelikle sanırım.