Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Azerbaycan'ın Zaferi Tescillendi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Uykum geldi sanırım. Haberlere bakarken "Azerbaycan Karabağ'dan çekiliyor" diye okudum. Yayılmış oturuyordum, "noluyor lan" dedim, bir toparlandım. Cümle değişip "Ermenistan Karabağ'dan çekiliyor" oldu. "Hah şimdi oldu" dedim.😅
Sanki Türkiye kazanmış gibi sevindim yav.🤩

Uykum geldi sanırım. Haberlere bakarken "Azerbaycan Karabağ'dan çekiliyor" diye okudum. Yayılmış oturuyordum, "noluyor lan" dedim, bir toparlandım. Cümle değişip "Ermenistan Karabağ'dan çekiliyor" oldu. "Hah şimdi oldu" dedim.😅
Sanki Türkiye kazanmış gibi sevindim yav.🤩
Demek ki hayatta kalıp anılarını yazmak isteyen yermeni çok .......😎(link) Tam da ayine başlamışlardı papaza biraz zaman verselerdi iyiydi.

2020 yılında Dünya'da gerçekleşen en sevindirici olay. İnşallah bundan sonra daha güzel olur. Can Azerbaycan halkını tebrik ediyorum. Gözlerim doldu yemin ederim..

Ermeni zalimliği de son bulur iyilerin birgün mutlaka kazanacağını anlarlar.

Son düzenleme:
@ERTUNGA bu konuda çok çok farklı acıdan bakıyorum. Sonuçta bu bölgeler eskiden Türk devletlerinin arasında kalan , el değiştiren bir bölgeden sadece biri . Dogu Anadolu , Kafkaslar , Iran, Irak, Maveraünnehir ,.... bunlar eski Turk Ordulari arasinda " Şampiyonlar Ligi " gibi mücadelelerin olduğu yerler.
Plevne , Çanakkale Savunmaları hakkında da alışılmışın dışında ters yorumlar yapabilirim. O yüzden pek bahsetmek istemiyorum.
30 yıllık sıkıntı giderildi. Ama asıl amaç halkın her yönden güçlenmesi , gelişmesi. Sağlık, ekonomi, eğitim, tarım, sanayi, teknoloji, askeri, milli birlik,...
Petrole dayalı zenginliğe rağmen rüşvetsiz iş yapılmayan, fakir halkın bir aile grubunun altında yasamaya çalıştığı bir yerde asıl sorun başka.
Hayırlı olsun.

@Çağdaş78 polimiğe girmek istemiyorum ama herşeyin mükemmel olmadığı bir dünyada kazanılan bir zafer sonrası konuşulacak başka bir şeyin olmadığı günlerde konuşulan sözleri söylemek bilmiyorum bana bir tuhaf geldi. Değerli forumdaşımız şuan Azarbaycan yani kardeş ülke bir zafer kazanmış. hem de bize dost olmayan ülkemizde bebekleri öğretmenleri işçileri katleden bir terör örgütüne aleni yardım yapan ve kullanan "meşru" bir ülkeye karşı. Şuan bahsettikleriniz sonra konuşulacak şeyler.
@ERTUNGA yazdığınızı görmeden yazdım aynı şeyi söylemişiz aslında

Türkiyede yaşayıp bayrağımıza bayrağım diyen Ermenilere sözüm yok onlara vatandaşım demekten gurur duyarım. Sözüm tüm Ermelilere değil. Kıymetli Ermeni vatandaşlarımız da var.

@ERTUNGA hocam ben videolarda sürekli adamların mevzi almalarına ve inşalarina baktim . Savunma ve pusu konusunda iyi yonetildikleri belli. Illaki bunlar kaydediliyor , hazırlıklı olmak adına öğretiliyor. Ama en büyük avantaj Rusya nin etrafında Turuncu yönetimler görmek istememesiydi. Gurcistan, Ukrayna, Belarus,...Ve bu cok iyi değerlendirildi. ( Aynısı Rusya için de söylenebilir. Kendisi yerine bu işi başkası yaptı . Başka ordu gitdi, başka ülkeler dikkatleri üzerine çekti. )

• Beğen
Tepkiler: karanbatu
@ERTUNGA hocam ben videolarda sürekli adamların mevzi almalarına ve inşalarina baktim . Savunma ve pusu konusunda iyi yonetildikleri belli. Illaki bunlar kaydediliyor , hazırlıklı olmak adına öğretiliyor. Ama en büyük avantaj Rusya nin etrafında Turuncu yönetimler görmek istememesiydi. Gurcistan, Ukrayna, Belarus,...Ve bu cok iyi değerlendirildi. ( Aynısı Rusya için de söylenebilir. Kendisi yerine bu işi başkası yaptı . Başka ordu gitdi, başka ülkeler dikkatleri üzerine çekti. )
Mevzi inşa pusu vb ermeniler açısın dan mı söylüyorsunuz yani ermeniler mi iyi yönetildi ? Ermenilerin Kesinlikle anlamadıkları belli bu işten askerlerinin yaş ortalamasına bakarsak neredeyse 40 cephe savaşı eğitimi almışlar o da öylesine askerin duruşundan eğitimini anlarım işte savaşılan bölge dağlık cephe savaşı yaparsanız kafanıza iha lar ve topçular çöker o arazi yapısına tankı sokarsanız tankınız 15-20 metre den her türlü roketi yedirirsiniz kara unsurları tarafından ki gerek kalmadı siha lar halletti doğru düzgün kuvvet yığınağı yapsalardı savaş çok daha uzun sürerdi...Sevgili Çağdaş78 inan ki sayfalarca yazabilirim ama dediğim gibi bu gün günü değil

Son düzenleme:
@ERTUNGA yukarıdan bakınca öyle gözüküyor. Hasim karınca bile olsa farketmez.
Hangi tepeydi hatırlamıyorum. Puslu bir tepeydi. Bizimkiler video çekip gevşemiş halde yayın yaptılar. Bilgi disiplini cok kotuydu. Sonrası malum. Bunun benzerini Firat Kalkanında çok , Zeytın Dalında biraz gördük. Barış Pınarında pek olmadı. - o da zaten kısa sürede durduruldu -
Not : Beyler isterseniz yazdiklarimi silebilirim.

@ERTUNGA yukarıdan bakınca öyle gözüküyor. Hasim karınca bile olsa farketmez.
Hangi tepeydi hatırlamıyorum. Puslu bir tepeydi. Bizimkiler video çekip gevşemiş halde yayın yaptılar. Bilgi disiplini cok kotuydu. Sonrası malum. Bunun benzerini Firat Kalkanında çok , Zeytın Dalında biraz gördük. Barış Pınarında pek olmadı. - o da zaten kısa sürede durduruldu -
Not : Beyler isterseniz yazdiklarimi silebilirim.
Tüm videoları izledim kimsenin ''''''izleyemediği '''''''videoları da izledim lakin buradan yazmak olmaz

İşgal altındaki Azerbaycan topraklarının kurtarılmasına çok sevindim. Karabağ ,Türk'ün kanayan yaralarından birisiydi fakat oraya Rus askerlerinin yerleşecek olması,sevincimi bir nebze de olsa hüzünle karışık hale getirdi.
Darısı, Güney Azerbaycan topraklarının kurtulmasına...

Mustafa Kemal Atatürk aşığı, büyük vatansever, Azerilere Türklüğü öğreten güzel insan Ebulfez Elçibey ruhun şad olsun. Zafer bizimdir,zafer Türkündür.
Bugün 10 Kasım, Ebulfez Elçibey şunları söylemiştir:
"Çok işkence gördüm, çok çektirdiler. hHçbirine yanmam da bir Atatürk rozetim vardı yakamda, onu aldılar elimden, hala içim yanar."
Allah, hem Atamıza hem de sana rahmet eylesin beyim.

Türkiyede yaşayıp bayrağımıza bayrağım diyen Ermenilere sözüm yok onlara vatandaşım demekten gurur duyarım. Sözüm tüm Ermelilere değil. Kıymetli Ermeni vatandaşlarımız da var
Bir ermeni ancak Türkiyede yaşar ve Türk bayrağına bayrağım derse mi kıymetli, böyle demek istemediniz değil mi? Yani ermenistanda yaşayan ermeni bayrağına saygı duyan değerli insanlarda olabilir ?(asker, politikacı, şövenleri saymıyorum). Yoksa "tüm hristiyanlar cehenneme gidecekler" gibi mi bakıyoruz olaya...

Evet arkadaşların yıllardır kanayan bir yaraydı. Çocukluğumun sona erdiği ve gençliğimin devam ettiği günler bu çile ile geçti. Şu oldu ,bu bitti yada farklı bir şeye girmeyeceğim. Kanıttıra kanıttıra aldık çok şükür. Darısı işgal ve zulüm altında olan başka Türk Diyarlarına olsun diyorum. Zaferimiz kutlu olsun. 🇹🇷 🇦🇿 😍:harika:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri