Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bacak kıllarını ne yapmalı?

Kıllar kan, protein, enerji v.s emmez. Velev ki öyle olsunlar, onları kesmeniz hiçbir şeyi değiştirmez. Kıllarınız sürekli uzama halinde zaten. Ben şahsen öncelikle bacak kıllarım çok ter tutup, bacaklarımın soğumasını zorlaştırdığı için kesiyorum. Bir kaç yarıştan sonra masaj yaptırdığımda da kıllar varken biraz sıkıntı çıkarmıştı bana.

Ben tıraş olurken jilet kullanıyorum. 2017 senesinde hala jilet ile kıllar kalınlaşır muhabbetinin yapıldığını şahsen görmek beni üzüyor ama, böyle bir şey yok tabi ki arkadaşlar. Kıllarınız kendisinin kesenin ne olduğunu algılayıp ona göre büyüme biçimini değiştirebilecek yapılar değiller. Öyle olsalar da jiletle bu kadar dertleri olacağını ben düşünmüyorum.

Scudo
En güzeli jilet bence de.Tüy dökücü falan daha rahat olabilir zaten jiletle aynı etkiyi yaratıyor.Ayrıca kimyasal bişey kullanmaktansa jiletin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum

lazer epilasyon aldım, evde kendim lazerle alıyorum bacak kıllarım 6-7 santimi buluyordu baldırda, üst bacakta 3-4 santim, şimdi alt bacağımda neredeyse hiç kıl çıkmıyor, 4.seans yaptım şimdilik. epilatörü 400 liraya almıştım.

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
@kapluj Annen farketmesin dersen traş makinasıyla boylarını kısaltabilirsin. 2-3cm'i 0.5 cm e düşürmen hem seni rahatlatır, hemde anneni rahatsız etmez.

Sürekli alacak iseniz sir ağda şekersiz olacak (zamanla kılları azaltıyor ve inceltiyor), arada sırada alacak iseniz tıraş makine ile sıfır alabilirsiniz. Makine kökünden almadığı için kılların genetiği ile oynamayıp şekil bozukluğu veya kalınlaştırma olmuyor, benim gibi sarışın iseniz sıfır ile aldığınızda ağda yapmış gibi oluyorsunuz. :)

Peki kılları nereye kadar alıyorsunuz? Dize kadar? Tayta kadar? Kasığa kadar?

Denize/havuza girerken şort/mayonun altında görünüm de önemli tabii..

Evdeki kadınlardan birinin epilasyon aletine çökebilirsiniz.
Onun dışında ben de alıyordum, gögüslerimde belirgin bir kıl fazlalaşması oldu. Yani tüy vardı bir miktar, onu aldım, göğsü kıllı dayılar gibi oldum :D :D

Uzun çorap giyiyorum hem bacağımı daldan budaktan koruyor hem de görüntü endişem olmuyor çok takılmam bu işlere

• Beğen
Tepkiler: H.T
bacak kıllarını almak aerodinamiği olumlu etkiliyormuş, extradan 4 watt kazanç sağlıyormuş, hemen ağda yapın:)

• Beğen
Tepkiler: kapluj ve H.T
merhaba
ben de sadece yaz aylarında bacak tüylerimden rahatsız olup temizleme ihityacı duyuyorum.. bunun içinde çeşitli tüy dökücü kremler kullandım ağrısız sancısız iyi bi seçenek ama azalttığını söyeyenler falan var hayır öyle bişi yok ne kadar alırsan al aynı gürlükte geliyor maşallah.. he bi de hamam otu var ki yani kremlere göre daha uygun fiyatta fakat onun kokusu o aradaki fiyat farkını alıp götürüyor bulaşmayın derim leş baba leşşşş...

• Beğen
Tepkiler: H.T
en iyisi paraya kıyıp lazer mazer her neyse kökten kurtulmak,diğer türlü devamlı alacaksın almayı bıraktığında sakal gibi daha gür çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: kapluj
Beni zayif goren rahmetli babaannem zayifligimi sacimin uzunluguna baglayip "bu saclar senin gücünü aliyor kestir sunlari" derdi.:)Eskilerin vardir bir bildigi. Mekani cennet olsun.

Ben yazlari bant ile çekiyorum. Aciyor biraz ama dayaniliyor.

@halisdonmez annemle bi sorunum yok hocam, konunun sahibinin varmış :D

Peki kolları da alıyor musunuz?

Erkeklerin de bacak kili sorunu varmis, sasirdim:)
En temizi agda. 1 defa yapinca uzun sure idare ediyor. Cok da aci vermiyor.

Geri