furkantrojka
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.095
- İsim
- Furkan
- Bisiklet
- Diğer
Kıllar kan, protein, enerji v.s emmez. Velev ki öyle olsunlar, onları kesmeniz hiçbir şeyi değiştirmez. Kıllarınız sürekli uzama halinde zaten. Ben şahsen öncelikle bacak kıllarım çok ter tutup, bacaklarımın soğumasını zorlaştırdığı için kesiyorum. Bir kaç yarıştan sonra masaj yaptırdığımda da kıllar varken biraz sıkıntı çıkarmıştı bana.
Ben tıraş olurken jilet kullanıyorum. 2017 senesinde hala jilet ile kıllar kalınlaşır muhabbetinin yapıldığını şahsen görmek beni üzüyor ama, böyle bir şey yok tabi ki arkadaşlar. Kıllarınız kendisinin kesenin ne olduğunu algılayıp ona göre büyüme biçimini değiştirebilecek yapılar değiller. Öyle olsalar da jiletle bu kadar dertleri olacağını ben düşünmüyorum.
Ben tıraş olurken jilet kullanıyorum. 2017 senesinde hala jilet ile kıllar kalınlaşır muhabbetinin yapıldığını şahsen görmek beni üzüyor ama, böyle bir şey yok tabi ki arkadaşlar. Kıllarınız kendisinin kesenin ne olduğunu algılayıp ona göre büyüme biçimini değiştirebilecek yapılar değiller. Öyle olsalar da jiletle bu kadar dertleri olacağını ben düşünmüyorum.