Şimdi bu römork ile neler yapmadım. Pazara, markete alışverişe gittim, Koçtaş tan 2 metrelik salon çamı getirdim, arkadaşlara benden bir kıyak olsun diye incesu, sarımsaklı göletine mangal, semaver taşıdım, bünyan pınarbaşına 10 kiloluk karpuz taşıdım, bak bisikletle neler neler yapılıyor gibisinden bir kerizce misyon üstlenerek yamula barajının % 10 eğimli yollarında piknik yükü taşıdım. Mamafih römork 3 yıl sonunda kendisini fazlasıyla amorti etti. Bu arada orta göbeğini değiştirdim. Çünkü üzerindeki beş para etmez. Genişlik nedeniyle yeni göbek zor oldu. Birde amortisörünün sertlik ayarı varmış. Boş iken römork arkada zıp zıp zıplıyormuş.
Römork güzel bir icat ama en ufak yokuşta arkadan biri bisikleti çekiyor gibi. Onun için alacaklara en düşük aynakol ruble kombinasyonunu seçmelerini salık veririm. Yükleme kapasitesi ve hacmi çok iyi. lakin otobos ile geçilecek mesafe varsa bunu söküyüm takıyım ayrı bır sıkıntı oluyor. Römorkun karkası sağlam yalnız birleşim yerlerinde borunun içinde plastik birşeyler kullanmışlar. Kırılmış. Yedeğini alın. Pimlerinde yedeğini alın. Taşocak üç otuz bu şeylere 50 tl istedi benden. Ayıp.