Scudo Sports

Bağcılar

@Alimhüseyin
Ben arkadaşımla beraber hafta sonları katılmak isterim

Scudo
Tamam dostum

Pazar günleri Sirkeci Ortaköy’e gidiyoruz kafamıza göre 3-4 arkadaş

Bağcılar meydan, ekipman severler yazarsa sevinirim. :)

Herkese Merhaba ,

Bakırköy ve civarındaki arkadaşlarla birlikte çıktığımız , sosyal medya hesaplarımızdan bilgi ve turlara yönelik direktifler verdiğimiz ufak bir topluluğuz. Bizimle pedallamak isteyen , bir çay içip sohbet edebileceğimiz tüm arkadaşlarımıza açığız.

Dip not : Unutmayın ! Toplu sürüşlerde takım temposu , takımdaki en yavaş kişinin temposudur. Bir yarışta olmadığınızı , amacımızın sosyalleşip , spor yapmak olduğunu hatırlayalım.

Bize ulaşabileceğiniz sosyal medya adresimiz : (link)
Bu konu başlığı altından da iletişime geçebilirsiniz.

Merhaba,

Ben kirazlıda oturuyorum. esenlerden yeni taşındım. fatihte iyi bir bisiklet tamircim vardı fakat kapanmış. kirazlı civarı güvenilir ve işinin ehli bir tamirci mevcut mu?

ayrıca tur varsa seve seve katılırım.

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Gürel
@makaram kirazlı bağcılar civarlarında bisikletçi ve tamir yapan yer hiç görmedim. duymadım. iyi biryer olsaydı kulağımıza gelirdi. Bakırköye pedallarsan capacity arkasında metin bisiklet (tanıyor olabilirsin) öneririm.

• Beğen
Tepkiler: makaram
@ahmetd79
ben metin bisikletin adını şikayetlerden başka hiçbir yerde görmedim :kötü:

• Beğen
@CeRKeZ ben memnunum tamir işinde de gayet başarılılar

@makaram arkadaşım semti bildiğini varsayarak sultançiftliği cebeci tramvay durağı karşısında Atak bisikleti ve Bakırköyde Tilmen bisikleti kesinlikle tavsiye ederim...Metin bisikletten Metin abi iyidir ama tamir takravattan elini çekip diğer şubeye geçtikten sonra kapısının önünden dahi geçmem ( personeller için kesinlikle 1 puan bile vermem)

• Beğen
Merhaba, İstanbul Avrupa yakası başta olmak üzere çoğunluğumuzun Bağcılar ve çevre semtlerden olduğu grubumuza herkesi bekleriz
WhatsApp: (link)

Bahçelievler sera civarındayım

@gngrniyazi
Nasıl giriş yapıyoruz dostum. Linke giriş yapamıyorum.

@zoat
Sanırsam whatsapp web'i aktif ettikten sonra linke katılabiliyoruz. Emin olmamakla beraber denemenizi öneriyorum.

Bağcılar meydandan selamlar

Bahçelievlerden alyküm selam

Selamın aleyküm dostlar Bağcılar Merkez mahallesindeyim
A2E2D90A-00AD-4A1A-9482-EFBA72A4B8B3.jpeg

Arkadaşlar Bağcılar çevresi için watsap grubu var mı ? Yoksa oluştursak katılım olur mu ?

Geri