Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bağcılar

Ben pek binemiyorum artık. Ağustostan beri 3-4 kere ancak çıkabildim. Onlarda da Göktürke gidip geldim.

Scudo
Ben pek binemiyorum artık. Ağustostan beri 3-4 kere ancak çıkabildim. Onlarda da Göktürke gidip geldim.
Bekleriz sadece yol - yarış bisikleti olup kondisyon odaklı biriyseniz pek uygun olmayabilir. Şehir - Tur tarzına uygun daha çok.

Bekleriz sadece yol - yarış bisikleti olup kondisyon odaklı biriyseniz pek uygun olmayabilir. Şehir - Tur tarzına uygun daha çok.

Düzenli çıkan gurup var mı? Varsa gelmeye çalışırım zaten performans odaklı sürmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: gentlecook
Bağcılarda oturuyorum genelde hafta sonları tur için çıkıyorum haberleşe biliriz.

• Beğen
Tepkiler: gentlecook
Selamlar Forum ölü mü acaba ?

Selamlar Forum ölü mü acaba ?
Üye olduktan 3 dk sonra bu soruya beklenen makul cevap nedir? Evet ölü diyebilse biri çabalayıp geri mi dondureceksiniz ya da o zaman bana eyvallah mi diyeceksiniz. Ya da hayır denirse konu nereye varır.

Üye olduktan 3 dk sonra bu soruya beklenen makul cevap nedir? Evet ölü diyebilse biri çabalayıp geri mi dondureceksiniz ya da o zaman bana eyvallah mi diyeceksiniz. Ya da hayır denirse konu nereye varır.
Bence "forum" derken aslında bu Bağcılar konusunu kastediyor olmalı. Yoksa ana sayfadaki online üye sayısına, konuların güncellenme zaman ve sıklığına falan bakmayı düşünür, bakarsa da bu soruyu sormazdı.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Geri