Bekleriz sadece yol - yarış bisikleti olup kondisyon odaklı biriyseniz pek uygun olmayabilir. Şehir - Tur tarzına uygun daha çok.Ben pek binemiyorum artık. Ağustostan beri 3-4 kere ancak çıkabildim. Onlarda da Göktürke gidip geldim.
Bekleriz sadece yol - yarış bisikleti olup kondisyon odaklı biriyseniz pek uygun olmayabilir. Şehir - Tur tarzına uygun daha çok.
Üye olduktan 3 dk sonra bu soruya beklenen makul cevap nedir? Evet ölü diyebilse biri çabalayıp geri mi dondureceksiniz ya da o zaman bana eyvallah mi diyeceksiniz. Ya da hayır denirse konu nereye varır.Selamlar Forum ölü mü acaba ?
Bence "forum" derken aslında bu Bağcılar konusunu kastediyor olmalı. Yoksa ana sayfadaki online üye sayısına, konuların güncellenme zaman ve sıklığına falan bakmayı düşünür, bakarsa da bu soruyu sormazdı.Üye olduktan 3 dk sonra bu soruya beklenen makul cevap nedir? Evet ölü diyebilse biri çabalayıp geri mi dondureceksiniz ya da o zaman bana eyvallah mi diyeceksiniz. Ya da hayır denirse konu nereye varır.