Scudo Sports

Bahçeşehir

Hoş geldiniz. Allah kazasız belasız sürmeler nasip etsin.

Scudo
Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun. Ne aldınız?

Hos geldiniz ailemize der nice uzun pedallamalar

@bsklt07Artık o kadar bisikletimiz kalmadı [emoji28]

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 Ağustos Pazar günü turumuz var dostlar. Detaylar linkte...

(link)

27 Ağustos Pazar günü yaptığımız Karaburun turunun fotoğraflarını aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz... Bir sonraki turda sen de gel tanışalım,kaynaşalım :)

(link)

Selam 👋🏻 Bahçeşehirden trene binip halkalıya ordan caddebostan sahile inmek isteyen olursa haberleşelim

Bahçeşehirin bir bisiklet kulübü var arkadaşlar bbk youtube ve strava takip edebilirsiniz..

Beylwr bende bahce sehirdetim 10 20 km yolda belki yapabilirim ama yinede yakindan almak istiyorum iyi fiyata bahcesehirde veya bahcesehire gelebilecek arka aktarici veya disli pedal satan varsa bana mesaj atsin

Merhaba Arkadaşlar ben de Bahçeşehirdeyim şehir bisikletiyle aranıza katıldım 👋

• Beğen
Tepkiler: cryeyes
Eski semtim Bahçeşehir, ne kadar uzak olsa da huzurlu ve mutlu şekilde yaşadım ancak son yıllar hem Bahçeşehir hem İstanbul yaşanmaz bir hal alınca uzaktan çalışma imkanım varken memlekete döndüm. Eski günleri eski Bahçeşehir'i özleyeceğim.
Uphill'deydim bende, oralarda olan var mıydı?

• Beğen
Tepkiler: Scarabeus
Bende Ispartakuledeyim, hoşgeldiniz
Hoşbuldum teşekkürler. Alışma sürecim tamamlanınca tur ve gezinti organizasyonlarınıza katılmaktan memnuniyet duyarım.
Eski semtim Bahçeşehir, ne kadar uzak olsa da huzurlu ve mutlu şekilde yaşadım ancak son yıllar hem Bahçeşehir hem İstanbul yaşanmaz bir hal alınca uzaktan çalışma imkanım varken memlekete döndüm. Eski günleri eski Bahçeşehir'i özleyeceğim.
Uphill'deydim bende, oralarda olan var mıydı?
Yakın sayılır göletteyim ben de dediğiniz gibi buralar da artık yaşanılmaz hale geliyor gün geçtikçe ancak gölette güzel bir bisiklet parkuru mevcut orası iyi bir kaçış yeri.

Geri