S.a arkadaslar burdan site yoneticilerine seslenmek istiyorum bu kardeslik bagimizi dahada guclendirmek icin yarin taksimde toplanalim ve destekde bulunalım baraklarimizla tarafli tarafsız herkes birlik olalım
Bahçeşehir Bisiklet Hastanesi olarak 18 yıllık dükkanımızdan taşınmış bulunmaktayız. Yeni yerimiz Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Mustafa Kemal Atatürk Bulv. Pazartürk Kapalı Pazar Alanı No:66 3 No'lu dükkandır. Kapalı otopark girişinin yanındayız.
Giant Merida Scott Sedona Kron Dahon Tern bayiisiyiz. Her türlü bisikletin tamiri ve bakımı yapılmaktadır. Aksesuar satışımız da vardır.
Bizi İnstagram: bisiklet_hastanesi ve Facebook: Bahçeşehir Bisiklet Hastanesi adreslerinden takip edebilirsiniz.
Hayırl olsun, birkaç gün önce uğradım, gerçekten hem fiziki olarak çok güzel bir dükkan olmuş, hem de çok ilgili satıcılar, teşekkürler.
Hayırlı işler.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba dostlar Bisiklet hastanesi olarak her Pazar günü saat 07:00'da bütün bisiklet türlerine açık şekilde tur yapıyoruz. Buluşma yerimiz Esenkent Okyanus Koleji yanında bulunan Opet benzin istasyonu. Saat 07:15'de hareket ediyoruz. Katılım için kask,eldiven,pompa ve iç lastik mecburidir. 18 yaş altı katılımcıların aile refakati olmadan tura katılmaları yasaktır. Bu haftaki rotamız Yassıören köyü. Geçen haftaki turumuza Facebook'dan Bahçeşehir Bisiklet Hastanesi yazarak göz atabilirsiniz. Tur bitiminde dükkanda çay,kahve ikramımızdır. Keyifli haftasonları dileriz.
(link) Tura katılanların gözünden bu yazıyı inceleyebilirsiniz.
Bu hafta Bahçeşehir Biisklet Hastanesi olarak çok keyifli iki tur gerçekleştirdik. Katılan herkese çok teşekkür ederiz
Turlarımıza devam ediyoruz dostlar... Son yaptığımız Sazlıbosna gölü tam tur fotoğraflarımızı buradan inceleyebilirsiniz.
Bahçeşehir Bisiklet Hastanesi'ne hem ilgileri hem de düzenledikleri turlar için teşekkür ederim.
Bahçeşehir-Sazlıbosna-Hacımaşlı-Şamlar-Bahçeşehir rotasında düzenlenen turu bir makale ile anlatmaya çalıştım.
Altı saatin üzerinde süren tura ait video da mevcut:
(link)