Scudo Sports

Bahçeşehir

Kış münasebetiyle epey ara verdik. Ben de geleceğim bir engel çıkmazsa. Kaldığımız yerden devam...

• Beğen
Tepkiler: semih59
Scudo
Bahçeşehir ve yakın çevredeki arkadaşlara duyurulur.18 Mart sabahı Bahçeşehir Mıgros Önü Burgerkıng de 08.30 da. Buluşuyoruz Yeşilköy sahile pedallayacağız kahvaltı yeşilköyde katılmak isteyen arkadaşlar buluşma noktasına gelebilirler.sevgiler saygılar.

Bahçeşehir,Yeşilköy,Kabataş Turu 01-04-2012 Pazar
Buluşma noktamız sabah 08.30 Bahçeşehir mıgros önü
2.ci Buluşma Noktası sabah 10.00 Çağrı Cafe yeşilköy çınar oteli arkası sahil spor aletlerinin olduğu ilk dalga kıran karşısı.
Katılmak isteyen bisikletseverleri bekleriz Buluşma noktalarından.

Ben de Bahçeşehir'de oturuyor ve sık olmamakla birlikte bisiklete biniyorum. Geçen sene Bakırköy - Sirkeci arası gidip gelerek sezonu kapatmıştım. Benzer bir geziye sizlerle birlikte katılmak isterim. Bahçeşehir çıkışlı da olabilir, başka bir yerden de başlayabiliriz.

Selamlar,
Kubilay Alpaslan

merhabalar, bahçeşehir-esenkent grubundan hala aktif olan kimseler var mı?

gerçekleşecek aktivitelere katılmak isterim.

Volkan (kron_ct1000)

@volkankilicoglu

Merhaba, Evet bizim oralar tahmininizden de fazla aktif :)
Son turumuz 2 hafta önceydi 100km'lik bir tur ve 23 katılımcı vardı. Bu az buz değil.
Numaramı özelden göndereyim. Ben arada haftaiçi de akşam çıkıyorum, gölete gidip geliyorum. Siz de çıkar mısınız?

bilal selamlar ;) nasılsın.?görüşemedik bayadır.

volkan bey selamlar.bende bilal gibi bahçeşehirdeyim.onunda bahsettiği gibi grup aktif.en son karaburun gezisi gerçekleştirildi.genelde geziler pazar günleri oluyor.katılmak istersen avcılar bisiklet grubuna katılmanı tavsiye ederim facebook tan.yada turkuaz bisiklet.

@serkan saygın

Serkan Merhaba,

Sağol, bu aralar klasik yol bisikleti almaya niyetliyim. Haftasonu belki karşıya geçebilirim bir bisiklet bakmaya. Ama kesin değil.
Yol bisikleti bambaşka birşey. Bizimkiler yanında kamyon gibi kalıyor :)

Bu haftasonu bahçeşehir-esenkent civarı turlamaya çıktım. yolların neredeyse tamamı dik yokuştu. Canım çıktı :)

@volkankilicoglu

Yokuş iyidir, kondisyon yapar. Ama tabi düz yol keyiflidir. C.tesi Sirkeci yaptım, dönüşte Z.burnu-Bakırköy tarafları, sahil yolu, yol kaymak gibi, yüksek viteste sürüş yolun en keyifli kısmıydı diyebilirim. Akşamları genellikle Perşembe çıkıyorum bu sıralar, müsait olursanız beraber çıkarız.

K.Çekmece/Halkalı'da oturuyorum. Bana 0534 724 31 62'den ulaşabilirsiniz.

Merhabalar, facebook avcılar bisiklet kulübüne katılma isteğimi yollamış bulunmaktayım, en yakın turda görüşmek üzere :)

Facebooktan istek yolladım.Görüşmek dileğiyle.Saygılar (avcılar ve bahçeşehir gruplarına)

İyi Günler,
Bahçeşehirli Bisikletseverler aramızda grup oluşturduk.Ekim 2012 İtibari ile Hafta sonları çatalca köyleri,şamlar,sazlıdere,kayabaşı,büyükçekmece taraflarında turluyacağız yakın çevredeki arkadaşlara duyurulur. Aynı zamanda bize Facebook dan Bahçeşehir Bisiklet Grubu nu Tıklayarak ulaşabilirsiniz Sevgiler Saygılar.

Merhaba arkadaşlar,

Pazar sabahı (21 Ekm) saat 07:30'da (kargalar kahvaltı yapmadan :) Esenkent'ten performans turuna çıkıyoruz. İki kişiyiz. Muhtemelen Balaban Köyü'ne gideceğiz. Orada çay ve yanında belki hafif atıştırmadan sonra dönüş. Yollar düzgün. Az molalı bir performans olacak. Muhtemelen saat 12:00 gibi döneriz. Hava şartları çok kötü olursa (fırtına filan gibi) iptal olabilir. Haftasonu ben internet kullanamıyorum. Buluşma yerimiz Esenkent Pazartürk'ün oradaki OPET benzinlik. Gelmek isteyenleri memnuniyetle bekleriz. Hareket saati 07:30. İlgilenenlere mesajla tel no gönderebilirim.

Herkese merhabalar :)
16 yaşındayım ve Bahçeşehir de oturuyorum. Amatör olarak Bahçeşehir Boğazköy taraflarında turluyorum. Foruma bilgi edinmek ve kendimi geliştirmek amacıyla katıldım :)
Bahçeşehir taraflarında bilgi ve pratik konusunda destek olabilecek abiler olursa sevinirim. :D
Teşekkürler.

Geri