Scudo Sports

Bahçeşehir

Scudo
@Emre Keleşoğlu

Bahçeşehir bisiklet grubu (link)

Avcılar cihangir mahallesinde oturuyorum, kondüsyonum olmadığı için kısa mesafeli turlara katılmak istiyorum, bu arada avcılar kulübü için istek gönderdim...

Bizim Esenkent sayfası çok gerilerde kalmış, yeni bir sayfa açayım dedim.

Ben Esenkent'te oturuyorum ve hemen hemen her haftasonu antrenmana çıkıyorum. Genelde az molalı ve seri turlar benim tarzım. Yol bisikleti kullanıyorum.
Önümüz kış, yağışlı veya yerler ıslakken çıkmam. Ama böyle zamanlarda koşuya devam. Bu civardan arkadaşlarla tanışmak isterim.

Bu resimler de dünkü tura ait, iki kişi, Çerkezköy Danamandıra turumuz.
(link)

(link)

Herkese sağlıklı pedallar

merhabala sayın sporseverler

İsmim Anıl. İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir 1. Kısımda ikamet ediyorum. Bisiklet kullanımını çocuk yaşlarda bırakmıştım. Ancak yeniden ilgimi, aslında daha doğrusu sağlık ve spor amaçlı yaşam tarzına yönelmekten ötürü bu hevesim yeniden alevlendi:).

Kron XC150 ve Trek 4300 serisi sahibiyim, sizlerin engin bilgileri ile bu spora uzun yıllar gönül vermeyi umut ediyorum. herkese iyi forumlar dilerim

merhaba Anıl bey bende bahçeşehir de ikamet ediyorum müsait zamanlarda beraber tura çıkabiliriz tabi isterseniz. Bu arada yaşınız kaçtı :)

hoşgeldiniz.arkadaşımla görüşmek için ara sıra bahçeşehire gidiyorum bisikletle.karşılaşmak ümidiyle.keyifli sürüşler...

Emre bey, bilal bey merhaba tabiki isterim ben 1 kısım funda mahallesindeyim yaklaşık 19 senedir yaşımda 31:) çok teşekkür ederim sıcak karşılamanız için keyifli forumlar:)

Anıl Bey foruma hoş geldiniz. Gönlünüzce vakit geçirmenizi dilerim.

Merhaba, Boğazköyde oturuyorum. Akşamları düzenli olarak Hadımköy- Beylikdüzüne gitmeyi düşünüyorum katılıcak arkadaşlar pm atarsa sevinirim

Hocam beylikdüzünde oturuyorum gelirseniz eğer büyükçekmeceye gideriz beraber bi tur yaparız 05374863126 haber verirsiniz gelirseniz eğer

Merhaba arkadaşlar, bisikleti sık kullanmaya çalışıyorum. Hafta içinde mesai sonrası bahçeşehir taraflı ufak turlar ve En yakın PAB etkinliği olarak Küçükçekmece PAB etkinliğine katılmaya gayret ediyorum. Bu esnada ıspartakuke-bahçeşehir tarafında oturan kimseye rastlamadım. En azından bir tur yada aktitvite olursa diye bu başlığı açıyorum. Herkese iyi sürüşler..

Ben Abdullah 1istanbuldayım.

Merhabalar esenkent civarı bisikletlilerle iletişime geçmek isterim iyi forumlar

Geri