Scudo Sports

Bakırköy sahil bisiklet yolundaki rezalet

o yol evime yakın sürekli park yapılıyo insan cıkıyor bebek arbası minibuscu vs kullanmıyorum normal yoldan gidiyorum.sahil tarafında ise yol kapalı zaten yolun önüne inşaat yapmışlar zeytinburnu tarafına gidilmiyor.

Scudo
yakın zamanda çomar diye bir yakıştırma çıktı. birileri bunun insanları aşağılamak için kullanıldığını iddia etse de ben aşağılık insanları tanımlamak için kullanılabileceğini düşünüyorum. siz yine de çomar saldırısına karşı teyakkuzda olun.

Böyle kural ihlali yapıp , bana ait olan bir yolu arabasıyla kapatıp işgal eden ve üstüne üstün kendisini haklı çıkarmaya çalışan yaratıkları kafasına aynakol ile vurup bayıltmak isteyen tek ben miyim? Çantamda taşıdığım pompayı bir taraflarına sokup ağzına da trafik kurallarının yazılı olduğu bir kitapçığı sokmak isteyen yine tek ben miyim? Bisiklet yolundan yürüyorlar , uyarıyoruz adam dik dik bakıyor biraz daha uyarsak al sana papaz. Park yapıyorlar gerekli uyarıyı yapıyoruz adamlar çevremizi sarıyor. Neyin kafası bu ? Bence bu tür insanların hepsi sonradan görme yaratıklar olduğu için bildikleri tek doğru onların doğrusudur. Böyle insanlara aşırı psikopat duygular besliyorum ama buradan yazamıyorum. Neler yapmak istiyorum bir bilseniz..

• Beğen
Tepkiler: dodobir ve berktx
Biz ancak avrupayi elestirelim tek bildigimiz bu,bizden hicbise olmaz insana hatta hicbiseye saygimiz yok bu hayvanlarla ayni havayi solumak bile iskence

Bunu engellemek için yanından geçerken çizmek mi lazım. düşünmüyor değilim açıkçası

bir kişinin bisiklet yoluna park etmesi yeterli sonra otlamaya gelmiş koyun sürüsü gibi hepsi peşpeşe sıralanır, söylesen herkes park etmiş kardeşim derler , sanki oranın bisiklet yolu olduğunu bilmiyormuş gibi bir de yasaksa söyle kaldıralım diyor insan müsveddesi
işin beter tarafı da pusu kurup radardan ceza kesmeye bayılan polisimiz de hiç ortalıklarda olmaz böyle durumlarda

öncelikle cesaretin için seni tebrik ediyorum genelde oralara parkeden arkadaşlar HAYVANAT oldukları için senin üzerine saldırma olasılıkları çok yüksekti. keşke çaktırmadan yavaştan tüm arabaları çekebilseydin plakalarını bu HAYVANATLARA kol gibi ceza girmeden adam olamıyorlar ben genelde çaktırmadan plakalarını çekiyorum ardından anahtarla bir güzel derinlemesine bir çizik atıyorum güzel oluyoo :D

Öncelikle geçmiş olsun. Ben dayanamaz bisikleti kafasında parçalardım.Keşke çok muhatap olmasaydın.Keşke sende yanına köpek savar alsaydın..böyle iki ayaklı hayvancıkların bel hizasına tutunca kaçıyorlar,malum bunlarda beyin gçünde .

Aga basın gerekıyorsa basınla ilgili bisiler yapabilirim en kotu arkadasıma soylerim pazar gunu boyle bişi yapılcak toplanma bısıklet yolları ve ınsanları bılınclendırmeyle ılgılı gelıp cekım yaparmısınız yayınlayabılırmısın dıye.

adam diyo ki arabayla gitmek de İstanbul da zor.
Kardeşim git hakkını ara, çok mu zor ?
tek başına çıkıp dolaşırken güzel, sahile gelip yolumu katledince güzel ama ben hakkımı arayınca yanlış bir şey yapıyorsun oluyor.
Bunu polise versen de video u hiç bir şey yapmayacaktır.
Gerçekten, durum çok içler acısı, IQ seviyesi düşük insanlar anlamazlar ne kadar da anlatmaya çalışsanız.
Videoyu çeken arkadaşta tek olduğu için pek bir şey diyememiş, yine de hakkını aramış, korumuş tebrik etmek gerek.
Cahilliğin sınırı yok arkadaşlar, cahil cahildir kendini geliştirmedikçe.

Bisiklet yolu ile araç yolu arasında bu dubalar çok gereksiz aslında arada yüksek kaldırım gibi birşey yapılsa böylece araçlarda park edemeyecek bu sorunlarda çıkmayacak

belki yaptığım çirkin bir şey ama çirkin insana karşı yaptığım için kendimden utanmıyorum. bisiklet yoluna park eden otomobillerin sürücü kapısının kolunu ağız sıvısıyla nemlendirmekten imtina etmiyorum. siz de boş geçmeyin arkadaşlar.

https://i.hizliresim.com/Pk2117.jpg

Yetkili yerlerle iletişime geçildi..

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Bisiklet Yolu'nu katledenlere saygım SIFIR "0" . Videoyu iş yerinden izleyemiyorum kısıtlı internet var. Çok merak ettim nasıl hayvanlıklar yapmışlar yine ! Akşam eve gidince izleyeceğim ve yorumda bulunacağım tekrar.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: hsynavcu
Buna benzer bir olay yakınlarda başıma geldi. Büyükçekmece sahilde bisiklet yolumun işgal edilmesinden kaynaklı sabah çok erken ya da akşam çok geç saatlerde bisiklet kullanıyorum. Bir arkadaşımız daha doğrusu bayan arkadaşımız ve erkek arkadaşı bisiklet yoluna park etmişler araçlarının camlarına tıklayıp kibar bir dille burasının bisiklet yolu olduğunu ve onların yüzünden trafiğe çıkmak zorunda kaldığım için canımı tehlikeye attığını söyledim. Bana verilen cevap bisiklet yolu evine kadar devam ediyormu nasıl olsa trafiğe çıkacaksın . Evet bunu söyledi. Bende cevap olarak elinde akıllı telefonunun olduğunu görerek telefonunuzu ve internetinizi kullanarak trafik kanunun bisikletlerle ilgili maddesini okumasını istedim. Baktım hala saçmalamaya devam ediyor terimin soğuduğunu söyleyerek devam ettim. Bu tip homosapien lere özelikle kız arkadaşlarının yanlarında uyarı yapınca daha bir saçmalıyorlar bilginiz olsun. Aynı gün amcanın birini uyarayım dedim amca bana bira ikram etti:):):) Ben alıştım artık sizler de alışın yavaş yavaş ileri gideceğiz derken geriliyoruz. Kimsenin saygısı kalmadı ülkede cahiller cesaretlendi (burada cahil derken okumuşluk seviyesinden bahsetmiyorum) Eşimle daha dün akşam konuştuk. Eskiden insanların yanlışlarını düzelttiğiniz de mahcup olup size teşekkür ederlerdi. Şimdi yüzsüzlük marifet sayılır oldu.

Açıkçası millete göstererek çekmek sağlam cesaret ister sizi tebrik ederim.Pazar günü ben gelirim arkadaşlar gelin birlikte gidelim.Ayrıca kavgacı bir insan olmadığım halde artık işler iyice çıktı çığrından.Bir öneriniz var mı kendimizi korumak için? Bir alet gibi mesela?

Aslında herşeyin özeti bunlara eğitim veren bir kurumun aracınında orada bulunuyor olması.

• Beğen
Tepkiler: cool_recep
Köpeklerden nasıl korunabiliriz yerine hem suçlu hem güçlü ve şer insanlardan nasıl korunabiliriz bunu bilmek ve düşünmek gerek.

• Beğen
Tepkiler: cool_recep
1-2 tane araba gorecegimi dusunuyordum videoyu baslatirken ama masallah onlarca araba park etmis. Arti hatasini kabul etmemekte israr eden suruculer. Bana kalirsa sadece bu video bile bazi cezalarin verilmesine yeterlidir.

Geri