Scudo Sports

Bakırköy sahil bisiklet yolundaki rezalet

bu ülkenin trafik polisleri çok keyfine düşkün adamlar.. ne güzel hiçbirşeye karışmadan günleri geçiriyorlar.. bunların bazıları araç içinde uyuyor bazıları gazetesini okuyor bazıları telefonuyla internete giriyor kafelerde takılıyorlar. eskiden basit trafik kazalarına gidip tutanak tutuyorlardı, onu da vatandaşlar kendi aralarında halletmeye başladılar.

artık tek yaptıkları emir gelecek de trafik çevirmesine gidecekler. bi de ölümlü kaza olursa oraya gitmek. yani şimdi bu kadar işin arasında bir de bizim bisikletler mi uğraşacaklar yazıktır günahtır :D

Scudo
@Onur YCL

Ben de fahri müfettiş uygulamasına sıcak bakıyorum. Koskoca Bisiklet Forum'dan kriterleri karşılayacak en azından 1 kişi çıkabileceğini düşünüyorum.

Şikayet, bildirim, uyarı bir yere kadar, fahri trafik müfettişinin direkt olarak yaptırım gücü var. Yani bildiğiniz ceza yazıyor.

Bahar geldi artık ayılar inlerinden çıkmaya başladı aynı durum Caddebostan Pendik sahil yolunda da mevcut , belediye işini yapmaz polis desen zaten takmış dünyayı bunlara ne desen boş eylemler falan hikaye insanın kendi içinde olacak o saygı ve bu da bizim insanımızda hiç yok o yüzden artık başka rotalara bakmaya başladım.

bu avrupa yaka zati sabıkalı,sirkecide (garda)en az 3000 'e yakın bisikletlinin toplanarak floryaya kadar sahil bisiklet yolunun akıbeti nasıl olayı bizzat görüp resimleyip,çevre ve şehirçilik bakanlığına ve istanbul büyük şehir belediyesinin önüne yığılmak gerekiyor ,daha önce yapıldı,büyük şehir belediyesine yığıldık,ha ses getirsin getirmesin sürekli 3000'ler toplanırsa ,bak neler oluyor,hak aranacaksa böyle aranır,50 tane adam ile gittinizmi 50 tane sapsız derler ama yığın giderse vay anasını derler o yığınları başka yığınlar çekerde sayı 5000 'leri bulursa,o zaman istanbulun avrupa yakasının cahil sürücüleri vay anasını derler,cm etkinliklerinde boydan boya trafiğide kapatmayacağız sahil bisiklet yoluna yığılacağız ordan olayın meydana geldiği yerde boy göstereceğiz.

Hocam burası Türkiye ne bekliyorsun.

Siyasi partili, Irk içerikli garip benzetmeler yapan arkadaşlar var. Gerek yok bence dünyanın heryerinde böyle tipler var ve değişikte olsa çözümde bulmuş arkadaşlar. Örnek olarak Rusya: (link)

Ben sürekli söylüyorum, sadece biz bisikletliler için değil; herkes için temel eğitime Trafik Adabı diye ders eklenmeli

Adam mevzu çıkarmak için ufak bi tepki arıyor aman diyim abi dikkatli ol

İnsanlarımız cahil malesef. (Eğitim seviyesinden bahsetmiyorum) Polise şikayet etsen "senin haddin olmayan işe niye burnunu sokuyorsun" cevabı alacağına çok eminim. Ben artık insanlarla uğraşmayı bıraktım. Ne yapsan da anlamıyorlar.

@İbrahim Aslanhan

Evet arkadaşlar,
Videoyu izlemiş bulunuyorum. önceki mesajımda ne tür bir hayvanlık yaptıklarını merak etmiştim. İzledikten sonra öğrendim ki haşşa hayvanlık değil. H.yv.n oğ.lu hayv.nl.k yapmışlar. Kaç araç peş peşe aynı haltı yenmiş. Bir de videoyu görünce bir taraflarının korkusuna niye çekiyorsun diye isyan ediyorlar. Abi hepsi cezadan korkuyor aslında ! Eminyet Genel Müdürlüğü'nün uygulamasından lütfen hepsinin plakasını yazıp ihbarda bulununuz. Gereki cezai işlemler adreslerine gitsin plakaların.

Diyecek birşey bulamıyorum. Ben D.ßakır'da bisiklet yolu girişine park edenlerin anında fotografını çekip plakasıyla beraber ihbarda bulunuyorum. Umarım ki plakalara cezai işlem uygulanıyordur. !

Saygılarımla.

Videoyu çeken arkadaşımız sürekli birileriyle konuşuyor ama ben sığırdan başka bir şey göremedim.
Bisiklet yolları neden sığır ve onların arabalarıyla dolmuş?

@Aazam Rezalet ya! Gel de küfretmeden anlat. Bir de demiyorlar mi yaptigin cok yanlis birsey :acpsnr: kendileri dogruyu yapiyorlar ya artik sizin yanlislarinizi soyleme firsatlari oluyor.
Bu insanlar keske akildan istifade etse azicik. Belki biraz duzelirler.

hocam ''senin amacın ne?'' :D. Cesaretinizi sorgulayan arkadaşları kınıyorum. Bu tip diyalogların sonunda, haklının değil güçlünün kazandığı topraklarda yaşadığımızı düşünüyorum. Verilmiş sadakanız varmış.

• Beğen
Tepkiler: Engin er. ve VeXoR
Yanınıza gelen yaratık,önce pardon bir şey soracağım diye yanaşıyor;amaç yoklama ! Bu adam belalı mı,dayak yermiyim hesabı.Efendi,kibar konuşmayı duyunca olay benim Kabataş'taki türbanlı bacım muhabbetine evriliyor.Keşke bu aşşşağılık yaratığın yüzünü de çekseydiniz,bizler de tanır saygılarımızı sunardık.

Ben böyle ceza sisteminin taa

Videonun 27.saniyesindeki çocuğun söyledikleri her şeyi özetliyor. Maalesef durum bu. Gelecek yıllar da bundan farklı olmayacak gibi. Her gün bu tür saygısız insanlarla karşılaşmaya ve stres dolu günler yaşamaya mecburuz.

Forumdan fahri müfettiş olacabilecek çok kişi çıkar eminim. Başvursanız çok iyi olur bence :D Bisikletsever bir fahri müfettişe ihtiyacımız var

@Onur YCL
41 yaşındayım, üniversite mezunuyum, sabıka kaydım yok ve 1993 yılından beri otomobil bir yıldırda A2 ehliyetliyim. İlk fırsatta valiliğe gidip bu müracatı yapıp bisikletli kardeşlerimin can güvenliğini tehlikeye atan bu saygısız magandaların ensesine bineceğim. Zaten uzun süredir bu aklımda olan birşeydi. Bu video ve senin bu yazın ile kararımı verdim. Daha fazla ertelemiycem.

CAHİL KÖPEKLER HEPİNİZDEN NEFRET EDİYORUM.... haklı gibi üste çıkıyorlar videoyu çeken arkadaş tek kelime ters bir şey dese linç edecekler yazık ya vallahi çok yazık!

Geri