Scudo Sports

Bakırköy sahil bisiklet yolundaki rezalet

Video ntv haberlerde yayınladı az önce (10.04.2016 22:00 haber bülteninde).Bu bile bir farkındalık yaratıldığının göstergesidir.Yılmak yok.Bisiklet yoluna devam:)Onca öküze rağmen risk alıp videoya çektiğiniz için size de ayrıca teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Scudo
ben de videoyu facebook da gördüm bisiklet forumlarında paylaşıcam deyince direk buraya geldim

@nuruasakir bunlarla tartışma kardeşim direk ağız burun gir. Ben öyle yapıyorum kaskla kafa atıyorum valla bak. Tabii işin şakası da duyarlılığın için teşekkür ederim. Bir de böyle haklı çıkmaya çalışıyorlar ya deli oluyorum.

arkadaşım illaki farkındasındır video resmen çığır açtı facebook,youtube,televizyon kanalları azönce ntv haber de izledim çok güzel bir iş yapmışsın kutlarım :harika::harika::harika:
@VeXoR

Oraya park eden araçların sahibine sorsanız o bisiklet figurleri ne anlam ifade ediyor diye resim yada süs zanneder.
Yazık bir de üste çıkmaya çalışmış hepsi. Tam dayaklıklar var

Her taraf aynı arkadaşalar. Anadolu yakası Bostancı Maltepe sahil yolunda mangalcıların istilasında. Bunlar laftan anlamaz.O kalın kafalarına girmez....stres atmak için kullandığımız bisiklete her bindiğimizde artık stres sahibi oluyoruz. Yetkililerin umrunda değil. Bisiklet yolu yaptım diye övünürler ama işliyormu işlemiyormu denetim sıfır. Şu videodan sonra polislerin bu olaya yönlenmesi lazımdı. Ama yine eski tas eski hamam....

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Arkadaş hiç değilse bisiklet yolu olan bir yerde yaşıyor :D Ankara'da son 15 yılda bütün yollar baştan aşağı genişletildi (birden fazla işlem yapılan yollar da oldu) 2 tane yeni güzergah açıldı ama 1 metre bile bisiklet yolu yok :D köprülü kavşakları geçebilmek için ya arabalarla aynı hıza çıkmak gerekiyor yada arkayı sürekli kontrol edip boşluk yakalamak gerekiyor.

İzlediğimde sinirlendiğim bir video daha..
Ah bende orada olacaktım ki!

Eeeee bende arabayla yolda gidemiyorum. Videoyu çeken arkadaşa teşekkür ederim.

Geri