Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bakışlardan rahatsız olmak

Desert Fox

CARRARO Sportive 321 Deore
Tepki
1.364
İsim
TAHA
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Arkadaslar bisiklet surerken birilerinin size baktigi,birileri ile goz goze geldigim,sanki bor yerlerden bakiyorlarmis gibi hissediyorum bisiklet surerken.

Altimda siyah fitness bisikleti,siyah esortman ve koyu mavi tshirt oluyor bir de kaskim olur elbet.

Bilmiyorjm nedense bu aralar boyle goz goze geldigim insan cok oluyor acab kask mi cok dikkat cekiyor ya da bisiklet mi ben mi bilemedim :)

ne diyorsunuz?

Scudo
@Desert FoxKask ve gözlük çok dikkat çekiyor ya :)

Benimde başıma geliyor ama baksınlar , rahatsız edecek birşey yapmıyorum merak ettiklerinden , dikkatlerini cektiklerinden bakiyorlardır .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana öyle geliyor keza herkese öyle gelir.Ben bir bisikletli görünce anlamsızca bakarım mesela hem sürene hem bisiklete bir art niyetim yoktur ama bakarım meslektaşım der yine bakarım.

aslına bakılırsa bi insana dik dik bakılmasının en gurur verici sebeplerinden biri ayrıca belli r süre sonra alışıyorsun merak etme :)

Burda da da bakarlar. Selam verirsin almazlar. Tuhaf.

Hiç öyle bir hisse kapılmadım. Yolda denk gelen çocuklar hariç, onlar bakıyor bazen laf atıp sorular soruyorlar falan.

Benim de en sevmediğim şey kask taktığımda bakılması...Astronot kıyafeti giymiyoruz ki arkadaş güvenlik için kask yani ne kadar görmemiş bir toplumdur bu ya.

@brky1905 valla hocam ya sanki kask cok anormalmis gibi :)

@UTK~16 baksinlar hocam da karsidan gelen insanin gozume bakmasi dikkatimi dagitiyor mazallah bir gun bir kizla bakisip asik olucam diye korkuyorum ehehe

@Desert Fox kask takınca sanki lance armstrong mahalleden geçiyor havası yaratıyor adamlar :booo:

Petli tayt giyince hiç bakmıyorlar...
Kırklara karışmış biri gibi görüp, acıyorlar... :koptum:
Oysa ne kadar kalbimiz temiz, ruhumuz rijit, şeklimiz aero..:srnsml:

Ben özellikle kalabalık yerlerde hizlica firen yapıp artistik hareketlerle iniyorum pisikletten. Kaski mi o kadar havalı çıkarıyorum ki birden görüntü siyah -beyaz, film kareleri slow movşın oluyor.o anda sanki kraliyet taçini takma arefesindeki pirens Çarls edasıyla oturacak bir iskemleye yavaş Adımlarla ilerliyorum. Bakıyorum kimse sallamiyor, moralim bozuluyor pisiklette yüksek hub seside var,dureys sette var anasını satim. Isyankar bir tonla bağırıyor um,;

"_ Agbi çay ver tek şeker olsun

SHAUWHSUUE :D
@Murat Cömez

arkadaşlar ben daha kask falan almadım sadece eldiven ve suluk on da ble bakıyorlar vallaha moralim bozuluyo ya:acpsnr:

Geri