Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bakışlardan rahatsız olmak

Mini eteği ben giymem malüm delikanlı adamı bozar.Sen bir giy bakalım bir şey gelecek mi başına? Sonra yazarsın buraya ayrıca dört dörtlük bir toplum bulursan bana da söyle değerlendiririz tabiki.

Ayrıca neden sultanbeyli? Neden bakırköy değil bebek değil kadıköy değil de sultanbeyli? Dersen ki ucundan yakalamışım bir şey onu pazarlamam lazım tamam der susarım.Absürt bir örnek olsa da kasadaki her elma bir değil aradan çürük çıkar çıkacak ta hayat böyle NE YAZIK Kİ.

Scudo
Neden bakirkoy degil de sultanbeyli. Cunku bakirkoyde turbanli kadin da mini etekli kadin da rahatca dolasabilir. Ayni seyi sultanbeyli icin soyleyemiyoruz. Acaba neden?

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ag249
Sen cevabını çok iyi biliyorsun.

Anlayan anladı mesaj yerine ulaştı sana ise bulmacayı çözmek kaldı ;)

@OmerKa

Ben size herhangi bir sey ima etmiyorum. Direkt olarak soruyorum eger baskalarinin hayatina ahlak kodlari uzerinden mudahale etmeyi dogru buluyorsaniz siz baskalarinin size mudahale etmesini de musade ediyor musunuz ya da onlarin hassasiyetlerine de saygi gosteriyor musnuz diye. Bu gayet acik ve net, ima yok burada.
Konumuz bisikletcilerin kiyafeyleri yuzunden insanlarin bakislarinan rahatsiz olmalari. Ben de bir kiyafet ornegi verdim fakat sizin argumaniniz Turkiye'de mini etek giyenlerin namaz kilanlar kadar elestirilmemesi. Bunun konu ile alakasi nedir? Mini etek giyenler namaz kilanlar kadar elestirilince ya da namaz kilanlar elestirilmeyince insanlarin bisikletlilere kiyafetleri yuzunden bakislari mi degisecek?
Benim sizi sindirmek gibi bir cabam yok, neden olsun? Size direkt soru soruyorum, aciklamaya calisiyorum bunun neresi demagoji?

Siz tenezzul etmeseniz de ben nezaket geregi size cevap yazmayi uygun buldum.
Selametle.

@OmerKa
Cahileye dönemi düşünceleriniz mi bunlar yoksa çağdaş dönem düşünceleriniz mi ? Kim ne isterse nasıl isterse yaşayabilir bu toplumda benim kişisel görüşümdür. Biz ( ki ben o zamanlarda 6/7 yaşlarındaydım) bizim köklerimizin yeşerdiği, bize ışık olan , her türlü haksızlığa , baskıya , zulme, işkenceye direnen ve yurt dışına çıkmaya karşı tavır alan bir geleneğin ardılı olarak biz buradayız hiç bir ülkeye de gitmeye niyetimiz yok. Bizlerden çok rahatsız olduysanız buyurun siz dilediğiniz Arap coğrafyasındaki bir koordinata yerleşebilirsiniz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@alicangul29
Harbi ya daha geçen gün dediler.

@ippon

Ohooo mevzu şimdi de siz biz mi oldu? :) O zaman bu ülke ezelden beridir islamın sancağını taşıdı, semaları ezanla yankılandı namazla nurlandı siz yoktunuz biz varken..Doğal olarak sonradan gelen geldiği yere döner siz bana yolu değil ben size yolu gösterebilirim...Dersem şimdi iyi mi olacak? İşiniz gücünüz provakasyon bu yapabildiğiniz en iyi şey.Ayrıca sizin kişisel görüşünüzün hiç bir önemi yok.Varmış gibi parçalamayın kendinizi.Son olarak araplardan haz etmediğim tiksindiğim kadar inanın siz etmiyorsunuz dur tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar cüretkar ve cesur konuşmayın.

Forum ortamında bu konuları tartışmak yasak değil mi? Konunun teması bozulmaması adına ve sizinle kesinlikle anlaşamayacağımızı düşündüğümden bu yazışmaya son veriyorum saha sizindir beyefendi.

Bana mola verdiğim kahvelerde neren geliyorsun diye soranlara cevap verince biz arabayla bile gitmeye eriniyoz sen nasıl gidiyon demelerine çok gülüyorum ...

@OmerKa
Siz kendinizle müsemma olan işleri başkalarına yıkmaya çalışmayın . Provakasyon işinde sizin mahirliğiniz su götürmez . Benim köküm Karamanoğlu beyliğidir . Avşar boyudur. Haddini bil de konuş.

@OmerKa
Sakalı olanları,namaz kılanları bu ülkede ''mağdur'' ilan edip,provokasyon yapan sizsiniz..Ben de size iki örnek gösterdim sadece..
Bu ülke dediğiniz yer neresi?Şu an yaşadığınız yerde bir zamanlar milyonlarca Hitit'li,Frig'li ya da Yunan;putlara tapıyordu :D
HİTİT diye bir şey var,hiç mi duymadınız:D
Bahsedeyim mi biraz?İslam'ın sancağıymış..Ne komik ya:D

Bu örtünme soyunma meseleleri yüz yıl önceye kadar bütün dünyada meseleydi. Sonra dünyanın bir kısmı ahlakın ve ahlaksızlığın soyunma ve örtünmeden çok daha derin kavramlar olduğunu öğrendi. Torunlarımız da ileride bu yazıları okuduklarında bize gülecek mi yoksa acıyacak mı bilemem ama bu tartışmaları yapacaklarını pek sanmıyorum.

@BveP

Araplar`in ay putundan bahsediyor heralde. Puta puthaneye tapinanlar belli oysa.

@BisikletciAli
Benim bisiklet de öyle üst model falan da değil. Kafadaki değere uymayan her bisiklet için aynı kalıbı kullanıyorlar. :)

birileri put deyince gülme krizine girdim,:koptum:aklıma bir zamanlar aynı yolda yürüdükleri,aynı kaba s..çtıkları hoca efendilerinin,izmir yamanlar kolejinde elinin kalıbını alçıdan döküp,okuldaki öğrencilere cuma ve bayram sabahları öptürüldüğü geldi.daha ne diyim ötesi yok..

yaw şu forumda gereksiz boş tartışmaya hevesli ne kadar üye var allah aşkına... yemin ederim insanı herşeyden soğutuyorsunuz. ayrım yapmıyorum, tartışmaya katılan siz hepiniz. yok biribirinizde farkınız.

• Beğen
Tepkiler: MELİKŞAH
Geri