Abdülkadir Ergin
Forum Bağımlısı
- Kayıt
- 31 Ocak 2012
- Mesaj
- 2.301
- Tepki
- 7.120
- Yaş
- 44
- Şehir
- Manisa
- İsim
- Abdülkadir Ergin
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu usta işi kesinlikle biliyor. Sazanın geldiği o kıvama ben bile inanamadım.@necmeddin selam, bu arkadaşa eşlik edecek kalabalık bir grup lazım, yalnız yenir mi o güzelim ziyafet
Balık kendinde olsa ağlayacak durumuna
@Abdülkadir Ergin şu ustanın sazan pişirme sanatına ve keyfine baksana. O kadar sosu bana sürseler, tandır atsalar ben bile lezzetli olurum.
Satırlara bayıldım. Açık havada bu kadar güzel hazırlama ve pişirme sanatı olurdu.
Kızılırmakta sezonu açmayı düşünüyorum. Zile çayı ile yeşilırmağın birleştiği yerde de güzel sazan ve yayınlar oluyormuş. Bu yıl nasip olursa o bölgeye bir organizasyon yapabilirsem ,fotoğraflarını çekip atarım. O bölgeyi bilen bir kaç arkadaş var. Bakalım gitmek nasip olacakmı.@necmeddin çok sazan pek sevmem ama izlerken ve karnım tok olmasina rağmen canım çekti, adam harikulade bir sanat edasıyla pişirdi balıklari.
Bizim oralarda çoktur abi sazan, 7 kg tuttuğunda haber et geleyim 😄
Sazanı bende çok sevmem ama o ustanın elinde o balıklar lezzet deryası oldu.Sazanı ben de pek sevmem ama bıçaklara bayıldım. Cevizi de çok fazla koydu yav, ağır olmuştur. Tadını merak ettim şimdi 🤔
@Abdülkadir Ergin şu ustanın sazan pişirme sanatına ve keyfine baksana. O kadar sosu bana sürseler, tandır atsalar ben bile lezzetli olurum.
Satırlara bayıldım. Açık havada bu kadar güzel hazırlama ve pişirme sanatı olurdu.
Teyzemin evi pek hoşmuş. Yüzüklerin efendisinden çıkma Hobit evlerini anımsattı. Kafkasyamı burası merak ettim. Pişirme işlemi karın doyurmaya yetiyor. Kızılcık şerbetiyle çay demleme usulleri harikaydı.Hacı abi yemek sanatı diyorsan şu kanalı da takip et bence. Kadir abinin çekimlerine benziyor tarzı:
Çekimler olsun, yemekler olsun harikadır 😋
Eyvallah gardaşım gönüller bir olsun. Ramazanın mahmurluğunu atamadım henüz. İlk fırsatta olatalarımı su ile buluşturacağım.Bugün sizi andım sayın @necmeddin . Nehir kenarında çocuklarıyla balık tutan insanları gördüm, aklıma geldiniz. 😄
Teyzemin evi pek hoşmuş. Yüzüklerin efendisinden çıkma Hobit evlerini anımsattı. Kafkasyamı burası merak ettim. Pişirme işlemi karın doyurmaya yetiyor. Kızılcık şerbetiyle çay demleme usulleri harikaydı.
Sudak balığını yüzmeden pişirdiler. O balığın yüzüldüğünde daha lezzetli olduğunu öğretmem gerekiyor.
Sonuç olarak harika bir mutfak ve doğa ile iç içe. Ara ara takip edeceğim.
Eyvallah gardaşım gönüller bir olsun. Ramazanın mahmurluğunu atamadım henüz. İlk fırsatta olatalarımı su ile buluşturacağım.
Abi balık tutmayı geçtim de zil sesini özledim. Afiyet bal şeker olsun. Pazartesi nasip olursa bir operasyon yapmayı planlıyorum.Bu Çinliler başımıza daha çok işler açar..
Ben de derin doldurucu da ki palamutu çıkarıp pişirdiydim, kulakların çınladı mı @necmeddin ?...