Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Balık Avlama Sporu / Balıkçılık

@necmeddin kardeşim, kendinle baş başa, içsel huzuru doğanın içinde bulmanı dilerim.
Balık gelmese de sorun değil, rastgele...
Abi aynen öyle kafa dinliyorum. Balık yemliyorum. Dağlar arasında nefes alıyorum. :harika:
20200804_182758.jpg

Haydi bakalım rast geldi. Allah bereket keyfimizi aldık. :harika:

Son düzenleme:
Scudo
IMG_20201009_204836_2.jpg

6 sı Çatalkuyruk, 1 i kayabalığı tarzı ama ince uzun açık kahve bir balık, diğeri kuyruğu siyah olmayan akya yavrusu olabilir mi, ya da nedir...?

Uzun zamandır olta atmadım
Şimdi palamut ve nar zamanı
Bir kadehte parlatırım yanında
Dağıtmak için harmanı....

@cazci acele etme hocam biraz daha geçsin soyle 3 saat kadar sonra turşu suyu konusuna yazarsın. Ben de bir başlık açıp içine kokoreç, söğüş, kelle paça, ciğer, pide, boyoz, kumru,..... paylaşımları yapsam mi acaba ? Üstelik gece yarısından sonra olacak ki iyice eziyet olsun . Zaten instagramdan oradan biradan birsuru seye bakıp bakıp duruyorum .🤤🤤🤤🤤🤤

Bisiklet üstünde yemek tarifleri adli bir başlık yakışır @Çağdaş78 Hocam =D

@ErzincanLee para durumu olmasa en güzeli geze geze gidilen yerde yemek . Kuzu tandırin kilosu 300 liraymış misal...
Tarife gelirsek ;
Sabah kahvaltısı : patatesli yumurta, domatesli yumurta, kıymalı yumurta, sade yumurta...... çayla birlikte 😀
Ogle/Akşam yemeği : domatesli makarna, tavuklu makarna, kıymalı makarna, sade makarna, tavuklu pilav ayranla birlikte ...😀

@Çağdaş78 Hayat şartları gerçektende her geçen gün zorlaşıyor. AMA Sıkıntı yok bu millet hep 50 liralık kuzu tandır alıyor. 🤗🤣🤣

@ErzincanLee kuzu tandırda yine iyi.... başka şeylerde olabilir. Ekonominin kötü olmasının en sıkıntılı sonucu hile ve hurdanın artması. Dışarıda yemek eskiden de saibeliydi ama artık bile bile lades olmaya gerek yok.
Mesela balikcilarda sardalya yerine aklıma ismi gelmeyen bir balığı, uskumru yerine kolyozu, hatta bazı yerlerde kalkan yerine vatozu ( pismis) sattıklarını gördüm yada duydum.
Zaten satılan balıkların çoğu ya ithal yada çiftlik balığı. Kacak ve yasak avlanipta lüks yerlerde satılan orfoz , lahos, ...zaten lüks olduğu için göremeyiz.

@Çağdaş78 Aynen usta ev yemeği iyidir. tavuk döner et döner yada türevleri adı altında neler yediriyolar millete Martılar martılar 🤣🤣 memlekette binek hayvan bırakmadılar ellam 😀😀

@ErzincanLee ben iki defa gıda zehirlenmesi yaşadım. Biri fabrika stajında diğeri ise dışarıda yediklerimden. Yaz günü sıtma gibi terleyip is gunundeymis gibi usudugumu bilirim. Onun haricinde iş yemeği yada dışarıda yenilip de mideyi bozan , yakan, rahatsızlık verenleri saymıyorum.

@Çağdaş78 hocam En güzeli Şöyle balık tutabileceğin güzel bir göl kıyısına kamp atacaksın çadırını malzemeni Açacan cayini kahveni yapıp oltayı salacan suya verecen kırbacın (Kamışı sallayacan) gözüne balık gelir gelmez zihin bosaltacaksın. Ama nerde bende o girişkenlik 😀
images (6).jpeg

@necmeddin Haftada 1-2 Dalaman da mendirek denilen kumsala gidiyorum...40 km...Geçen 3 levrek yakaladım..Hayatımda ilk oldu..😁..
Aslında bu kırım kongo sonrası bitmişti balık olayımız..Biliyorsun...

@Çağdaş78 Hocam galata millet birbirini çekiyor 🤣🤣 ben spinciyin yada daha hafif takimlarla avlaniyorum maksat adrenalin light rock fising =))

• Beğen
Tepkiler: TafLan
@ErzincanLee eee daha ne . Sana her yer mera. Gerçi normal oltacinin da pek bir yükü yok kendi keyfi nevalesi dışında 🤣🤣😂 spinci adam tum malzemesi üstünde iken yuruye yuruye avlanır. Bak şimdi aklıma ne geldi : düz bir sahildesin bisiklet üzerinde giderken bir yandanda levrek tahtası çekiyorsun. Nasıl ?

Bunu bisikletin gidebileceği bir sahilde düşün.

@Çağdaş78 Şu kalın tekerli bisikletlerden olacak levrek nereye sen oraya 🤣🤣

Günlük av raporumuzu şuraya bırakalım:

IMG_20201010_133613.jpg

Toplam 6 adet, 3'ü limit altı olduğu için suya iade edildi.

Son düzenleme:
Geri