Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bambu pantolon vs tayt

@alper 76 Ben 39.99 verdim ama daha fazla verirmiydim hayır. Ama çok kaliteli bir tayt bence membran tarzı su geçirmez ve fosforlu bölümleri var gece sürüşlerinde farkedilmeniz için. Paçalarının fermuarlı olması da güzel bence.

Dosyalar

• IMG_7233.JPG
    IMG_7233.JPG
    115,5 KB · Okunma: 33
  • IMG_7234.JPG
    IMG_7234.JPG
    99,7 KB · Okunma: 33
  • IMG_7232.JPG
    IMG_7232.JPG
    121,7 KB · Okunma: 31
Scudo
@trainspotting35 ben de bib300 e 20 TL vermiştim. Hala (dün ve bu gün ) de kullanıyorum. Bu fiyata gayet iyi iş görüyor. Ancak FUNKİER in pedi cidden iyi. 520 yi sizin gibi bir fiyata alabilmiş olsaydım ben de bunu almak zorunda kalmazdim :-(
Maalesef bib300 de sadece sünger var.

@alper 76 Ben daha önceki mesajlarımda da bahsetmişti ama yeri gelmişken burada da yazayım fotolarını eklediğim 2 adet formayı tanesi 19,99 dan aldım ve internet satış fiyatları 199.99 ve 149.99 du. Decathlon ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.

Dosyalar

• IMG_7177.JPG
    IMG_7177.JPG
    97,9 KB · Okunma: 27
  • IMG_7178.JPG
    IMG_7178.JPG
    102,7 KB · Okunma: 23
  • Beğen
Tepkiler: alper 76
merhaba arkadaşlar , (link) ilgili bir sorum olacak kullanan arkadaşlara
2 saat ve üzeri sürüşlerde sıkıntı yaşıyor musunuz? mesela ben yokuş çıkarken oturarak sürdüğümde biraz rahatsız olduğumu hissediyorum ( tam olarak uyuşma değil ama uyuşmanın bir tık öncesi gibi) ve sürüş sonrasında malum bölgenin biraz gerisinde tuhaf bir hissiyat oluyor. 170 boy 58 kg yani öyle ağır değilim hani çok ağırlıktan oluyor desem , acaba zayıf olduğum için olabilir mi? selenin üstünde kemiklerimi hissediyorum çoğu zaman:uzgnm:

Ara sıra totoyu kaldırmanın ve kan akışını sağlamak gerek....
İyi bir taytta uzun suruslerde sıkıntı olmaz ancak ara sirada kalkmadan sürünce daha ötesi de olabilir.. Tayt uzun suruslerde de mısralarda da ciddi rahatlık sağlıyor. Ancak o zaman da yine ara sıra kalkmak gerekli.. Sürekli oturmak iyi değil..
Kalmaktan kastim sadece 1 sn bile olabilir... Yeterli geliyor

Kışın uzun tayt cidden rahat bir şey..

ikisinide kullanmıyorum şart mı bu ?

İkisi??
Şart diye bir şey saçma olur.. Kask şarttır ... Gerisi seçim meselesidir

• Beğen
Tepkiler: vatan
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu :D
Bugün Nepal bambu pantolon,takım Puhu termal iclik 2 sini 320 tl ye aldım.Simdi sırada bir üst alicam.Onuda ufaktan araştırıyorum.Önerilerinize açığım

@Hüseyinsuna merhaba dostum üst derken?
Ben forma giymiyorum giyen kullanıcı arkadaş yardımcı olabilir. Zamanında decathon dan aldığım uzun kollu sweatshort gibi bir bisiklet giyim seysi var acaip iyi eğer merak ediyorum dersen çeker koyarim fotoğraf ini 45 tl ye almıştım. Bir de ruzgarlik yağmurluk tarzı bir şeyler var kışın bunları giyiyorum. Yol bisikleti kullanıp çok pedallar yerlerden fazla kalın insanı çok rahatsız ediyor. Şehir bisikleti ile gezinileckse durum farklı olabilir.

Geri