Scudo Sports

Bana merhaba de

@1dost

ben de zaman zaman bisiklet ve başka hobilerle ilgili ufak etkinlikler düzenliyorum. biraz konu dışı olacak ama, buradan tüm organizatörlere sesleniyorum, insanların tanışması ve ufakça kaynaşması için zaman ayırın ve teşvik edici yollar düşünün. ben genelde ufak oyunlar tercih ediyorum, ama google'a rastgele bir arama yapınca da ilk sırada şu çıktı mesela, (link)

• Beğen
Tepkiler: Mycity
Scudo
Arkadaşlar hepinize öncelikle ayrı ayrı teşekkür ediyorum işlerimden dolayı konuyu bir süre takip edemedim ancak şuanda tüm yorumları tek tek olumlu olumsuz hepsini okudum sadece bir konu üzdü beni olumsuz yorum yapabilirsiniz veya olumda yapabilirsiniz ancak konu içerisinde bir biriniz ile tartışmalara girmişsiniz sizlerde ricam sadece fikirlerinizi paylaşmanız lütfen tartışmaya girmeyin. Beni takip et konusuna şöyle açıklık getireyim atıyorum yolda ortalama bir hızda gidiyorum ve başka bir bisikletçide arkamdan hızla geliyor bir anda bendeki sloganı fark etti diyelim benim bir süre arkamdan geldikten sonra yanıma yanaşıp merhaba demesini sağlamak çünkü birden bire yanaştığında bazı insanlar korkabilir usulca yanaşıp medeni bir şekilde merhaba demek daha hoş olucağını düşündüğüm için böyle bir slogan düşünmüştüm.

Bence neyaparsaniz yapin boş.
1 haftadir türkiyedeyim ve simdiye kadar sinop, Samsung, giresun, trabzon, zonguldak turu yapti ve dünden beri 1 hafta kadar Istanbul beylikdüzündeyim. Su 1 hafta icinde en az 150 tane bisikletciye selam verdim, konusmak tanismak istedim ama adamlar sanki bu ne istiyor bizden yolunda devam et dermis gibi tavirlari vardi. Isin tuaf yanida okadar bisikletciden birtanesi bile foruma üye degildi.

• Beğen
Tepkiler: Agent_WD40
@Murat Cömez Sevgili Murat o kadar da değil:), Ben hangi ortamda olursam olayım çok konuşurum, selamlaşırım, durup muhabbet ederim ama Türkiye'de sıkıntı çok üst model kullananların bağzıları bu senin dediğin tarza giriyor ama geneli muhabbetçidir.

:) sen zaten cümlenin başında sana niye selam veremediklerini yazmışsın:) Şöyle ki, bir haftada o kadar yer gezdiysen ve o kadar hızlısın ki ses hızını aşmışsın ve onların selamı sana yetişememiştir:) Saygılar, Selamlar.

@Mycity Ne gereği var, Zorla birine ne merhaba denilir, nede dedittirilir.

İçinden gelmiyorsa, zorla merheba mı dedittireceğiz.

@Hamit.Ç
Hamit abi ya yazilanlari dogru okumuyorsun yada benimle dalga geciyorsun.
1. Bana neden selam vermiyorlar diye bir kelime hicbir yerde kulanmadim. Ben kendim onlarda selam verdigimi yazdim.
2. 2 gün sinop, 2-3 Saat samsun, 2 gün giresun, 3-4 Saat trabzon, 2 gün zonguldak ve istanbulda dönmek eder 2500 km ve 2500 km 1 haftada arabayla kolayca yapilir. Isik hizina hiç gerek yok.

@Murat Cömez
Sevgili Murat ben dalga geçmeyi sevmem, Forumda genelde selam vermiyorlar diye konular çokça açılır ya, bende önyargıyla bunu yazmışım.
ama,,,
"1 hafta icinde en az 150 tane bisikletciye selam verdim, konusmak tanismak istedim ama adamlar sanki bu ne istiyor bizden yolunda devam et dermis gibi tavirlari vardi." Bu yazmış olduğun cümle zaten bir yönüyle o manaya geliyor ama yazmadım dediğin doğru, kusura bakma..Bak ben hamitim ama tam 3 defadır Halil yazıyorsun ve ben uyarma yada düzeltme ihtiyacı hissetmiyorum, maksat ad filan değil, önemli olan sohbettir Murat, gerisi çok önemli değil.

@Hamit.Ç
Hamit abi ben Hamit yaziyorum ama Telefon halil diye ceviriyormus. Kusura bakma Hamit diye düzeltim.
Ben selam veriyorum diyorum, onlar versin demiyorum. Yanlis anlamissiniz.

Abi ben sırf selam olsun diye bisikletçilerin yanından geçerken korna (emniyetli bir mesafeden ve kısa bir selam kornasi) ile selam veriyorum. Ha profil fotografızın gerçek bir fotoğraf olması belki karşılaştığınız insanlara "himm sanırım forum da gormustum" fikri yaratabilir.. mesela ben @mariokaldato abiyi aynı gözlükle bir yerde gorsen kesin tanırım
Hatta yeni topladığı bisikleti bile taniyabilirim ;)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mhtozel
Aynen abicim selam almaya vermeye okeyim ben. Yolda durdurup cay bile ismarlayabilir makinemle doganin kucaginda enfes bir deneme turu atabilirsiniz :D ( et mangal dukkani reklami gbi oldu eheheh :D )

• Beğen
Tepkiler: o.kucuk ve mhtozel
@mariokaldato
Tur deyince bende de "abi sokağın sonuna kadar bi tur biniyimmi" kafası oldu inşallah görür de bir çay ismarlarim abi
Ama sokağın sonuna kadar bi tur atarım heralde :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Sokagin sonundan dönersen bisiklet benimdir dönmezssede hic benim olmamistir hehe :D

• Beğen
Tepkiler: mhtozel ve o.kucuk
@Mycity

Beni takip et merhaba 'de

Kısa mesafe güçte dayanıklılık idman genel topiği 48-64 km

18. tur kartepe suadiye eğimleri 7 km -8 mayıs

güzel düşünceniz saygı duyarım,benim sele üstünde tarzımı forum biliyor, yalnız bu iki topik öksüz kaldı,bu topiklerde insanlara beni takip et diyemem,birinci topik ,bisiklet forum kapanmadığı müddetçe demirbaştır ,bu topiğe rağbet yoktur olanda azdır,bu forumda 30 km durmadan basan sadece kendim olduğunu zannediyorum ,başka var ise saygı duyarım,neden 30 km eğimli güzergahta pedal basıyorum,bunun artısı bana fazla ,kısa mesafede süratli bisiklet kullanmak beni aynen dinçleştirmektedir,1 saat 20 dakika sahada süratli sürmek dikkat gerektirir teknik ,akıl gerektirir.,çıkış saatlerini yazın 05.30 'da yapacaksınız,eylül sonuna kadar 1.topik devam edecek gene 1 .ekimde 1. topikte göçbeyli-bıçkıdere-göçbeyli 28 km non stop serileri başlayacak ta 2017 mayıs ayının ortasına kadar,

gelelim 2.topiğe meşhur kartepe savaşı ora benim nezdimde asla bitmez,ben artık poyrazları-garipçeleri sahil yollarını katmerlemişim oralarda zati tempo yapamazsınız.
üzülmeyin ben sizden çok daha sele üstünde tek kalmaya mahkumum ,ama şikayetçi değilim,
arada sırada dostlar ile temposu düşük turlarda hasret gideriyorum,
tek başına sürmeyi galba daha fazla seviyorum.

@Kudret Kurtcebe Yani tabi bazı insanlar tek sürmeyide seviyor ama bu dana çok arkadaş dost arayanlar için bir seçenek

Merhaba :)

Güncel Fikirlerinizi yazmaya devam edin lütfen

@katran merhaba hacı bisikletsiz kaldım :( yeni alınca devam

Konu yukarı daha çok okuma destek lüfen :)

Gönlünüze göre bir bisiklete tez zamanda kavuşmanız dileğiyle MERHABA.

Geri