Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bana neden ceza kesildi?

@yalmaner böyle bir hikayenin doğru olma ihtimali yok.

Karşı taraf ptt'ye gidip "ben adalet bakanlığı adına, birine telgraf göndermek istiyorum" mu diyecek. Kimliğini verirsin adın soyadın yazılır telgrafa.

Kaldı ki öyle bir şey olsa bu arkadaş gidip parayı karşı tarafa mi verecek? Gidip bir adliyeye ödemeye kalktığı zaman, böyle bir şey yok demeyecekler mi? 'Ben adalet bakanıyım' diyen birini mi gönderecekler?

Telgraf ile tebligatı karıştırmış olabilir arkadaş, bir ihtimal. O zaman da o metni bize koyması lazım ki yardımcı olunsun. "Trafik cezası yazdılar, bana yardım edin" demek gibi bir şey. Önce olayı tam olarak aktar ki yardım edebilsinler.

Belki daha önce yazılan gibi ailesi tarafından ayarlanmış bir olay olabilir, bu sefer de gerçekten gidip sağda solda soruşturunca "evrakta sahtecilik" diye hazırlayan kişinin başı belaya girebilir. Öyle de bir durum var.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Scudo
İlk başta 18 yaşından küçüklerin bisikletle karayoluna çıkması için bir sınır mı var acaba dedim ama söylendiği gibi bu sınır 11 yaş gibi görünüyor.

Acaba ailen bu kazadan dolayı üzülüp, endişelenip tekrar bisiklet almanı istemiyor olabilir mi?

• Beğen
Karşı tarafın trafik sigortası veya kasko şirketi sonrasında dava açıp verdiği parayı geri talep etmiş olabilir. Benzer bir vakaa araçlar arasında gerçekleşen bir kazada olmuştu. Bir ihtimal diyorum ama ya hikayede kopukluk var ya da birisi size kötü bir şaka yapmak istiyor.

Kusura bakmayın da bana hiç inandırıcı gelmedi.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
Ortada bir telgraf/tebligat varsa fotosu buraya konmalı. Ki bu iş dediğin gibi değil muhtemelen.

Üzgünüm, bu cümleyi pek sevmem ama, Cool Story Bro...

• Beğen
Tepkiler: lsyncal
adam 50 km/s ile çarpmış.ne kadar sağlam kalmışki polis çağîrmıss.plakasini bile almış.sonra hastaneye ambulansla gitmiş.adamdan şikayetçi olmuş.nasıl alkol aldıysa promil düşmemiş.bu kadarda sallanmaz...

unnamed (2).jpg

+ sazanavi.exe +full crack patch+fast download

Not: O değilde 50km hızlayı daha okuyamadan hönkürdüm.

Dosyalar

• images (34).jpeg
    images (34).jpeg
    14,9 KB · Okunma: 36
Bunun gibi bir kac kisi daha gelmisti foruma, onlar ise direk delikanlica aglama ve duygusömürgüsü ile dilendiklerini söylemislerdi. Bu konu sahibide bana yardim edin gibi bir duyuruda bulunuyor sanki.

1. Adama 50km hizla carpiyor ve bacakta kirik yok ama kaslar gerilmis diyor. Araba icinde 50km hizla beton duvara carpma %95 statisklere göre ölüme neden oluyor ki buna araba carpmis ve yikilmadim ayakdayim diyor.

2. Cezanin fotosunu istediler hala görünürde birsey yok ve kendiside kimseye cevap vermiyor.

3. 17 yasindan kücüksün diye cezami olur.

4. adam 18 yasina gelmis ve hala annem babam bana bisklet almaz diye agliyor.

5. daha cok sacma olan yazilar var hikayesinde ama bu kadar yeter.

Sonuc bu tür hkayelerle hic bir yere varilmaz.

divan edebiyatına harcadığın zamanı daha düzgünce ve ciddiyetle derdini anlatmaya harcasaydın yardımcı olabilirdik. sanırım bugünlerde liselilere bunu öğretiyorlar.

bence bundan çıka çıka bir internet forumundan muhalefet yapmak isteyen bir siyasi troll hezeyanı çıkacak. patlamış mısırla takip ediyorum :)

Kesin yaşanmıştır...

Arkadaşlar trol olabilir evet ama olmaybilirde. Oturup 26 gün önceden böyle trol bir başlık açmayı planlamadıysa şu mesajda yazdıkları olayı doğruluyor

Yol bisikleti tavsiyeleri

Trol değilse arkadaş 5000 tl lik bir bisiklet alacağı için sevinirken böyle bir durumla karşılaşınca baya üzülmüş.

• Beğen
Dostum açıkçası 18 yaşında değilsin diye ceza kesilmesi bana garip geldi başka bir sebebi vardır mutlaka öncelikle bunu bulmak lazım. Önceki mesajlarda da söylendiği gibi belki ailen kendilerinde seni korumak adına böyle bir şey yapmıştır. Zira 18 yaşında olmamak bir suç değil ki :) Bir de 50 km/s ile bir araç sana arkadan çarpıyor bisiklet perte çıkıyor sana nasıl bir şey olmuyor ben onu pek anlayabilmiş değilim açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri