Scudo Sports

Banka kartıyla alışveriş

Scudo
ben aliexpressten alışveriş yapayım dedim üye felan oldum ödeme yerinde mastercard yazıyordu mastercard olmadığı için yapamadım. birde bill d,ye bişey çıktı telefona aktivasyon kodu gönderdi. yazdım. yetersiz bakiye dedi kafam karıştı.

Peki Teşekkür Ederim Herkese. :)

@Süleyman. Yapılması lazım. Paypal hesabınız varsa ona tanıtabilirsiniz. Ben teb bankamatik kartıyla yurtdışı alısveriş yapıyorum 1euro kur farkı alınıyor.

Paypal'da da çalışıyor bankamatik kartı haberi olmayan arkadaşlara duyrulur.

Kart farketmez kart internet alışverişine acik olsun yeter

@ceyhunözkan İlginç, benimki olmuyor. 2008 yılındaki bir kart benimki, belki eski olduğundandır. Normal Ziraat Maximum Kredi Kartı'nı kullanıyorum ben PayPal'da.

@andjustice4all eski olduğu için olabilir muhtemelen , ben 2013 te almıştım.

Konu açmak istemedim. Ziraat genç kart var hem kredi hem banka.
Ben aliexpressten alışveriş yapmak istiyorum.
Bankkart özelliğiyle. Sorularım olcak.Cevaplarinizi bekliyorum.
1. Alacağım ürünü alirken bankkartaki paradan çekmesini istiyorum. Olabiliyor mu?
2. Kredi kartından çekse bunun parasına faiz uygulanır mı ?
3. Ailemizde Kredi kartı kullanan olmadığı için birde bu kart genç kart ya. Mağazadan 100 liralık alisveris borcunu ne zaman öderim faiz uygulanır mı?

Bankamatik kartlarında maestro logosu var ise aliexpressden yapabilirsiniz ama kart no dan sonra maestro seçin master visa v.s. yazan yerde. Hesabınızda para var ise direk çeker.

AliExpress paypal kabul etmiyor.

@Oba
Aliexpressden kart no dan sonra kart cinsi olarak maestro seçersen hesapta para var ise alır. Bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: Oba
@Oba Bende kyk kredi alıyorum kredi kartıyla alıyorum herhangi bir faiz ödediğimi bilmiyorum. Kredi kartı özelliğini kullanmak için arkadaki 16 haneyi kullanmak gereklidir. Kartta taksitle birşey alınırsanız belki o zaman faiz işler. Ama böyle siteler de direk nakit çekilir. Sorununuz olursa özelden yazabilirsiniz.
Paypal da kullanabilirsiniz ama paypal ekstra para alıyor.çünkü paranın güvenliğini sağlamakta.

• Beğen
Tepkiler: Oba
Master card özelliği var. Maestro farklı sanırım.

Maestro ile internetten alışveriş yapılabiliyor mu??

MasterCard kredi kartıdır. Ödemezseniz faiz işler, ödeme gününde (bir sonraki hesap kesim ile son ödeme tarihi arası ) öderseniz işlemez.

İnternetten banka kartıyla (master card için maestro, visa için electron) alış veriş yapıldığını bilmiyorum, ben yapılamaz diye biliyorum.

Ben Ziraat Genç kart ile yaptım, o da bankkart diye geçiyor. aliexpress'ten yaptım.

• Beğen
Tepkiler: erdal41
@Onur Tatlıdil

Önemli olan bankanın ne dediği değil (bankkart vs). Üzerindeki finans servisinin hangisi olduğu. Adı bank kart olsa dahi üzerinde MasterCard yazıyorsa vadesiz hesabınızın bağlandığı bir kredikartı olabilir.

Ama dediğim gibi Maestro ve Electron ile de artık internetten alışveriş yapılabiliyordur belki, o konuda bilgim yok. Eskiden yapılamıyordu.

@Mert E.
Bende Kuveytturk atm kartı da var (Maestro) Bazı sitelerde alışveriş yapılamıyor ama aliexpresste bu kart ile yapabiliyorum. Siteden siteye de fark ediyor hocam.

@Onur Tatlıdil

Tamam o zaman, demek ki değişmiş artık, ben de öğrenmiş oldum. Teşekkürler. :)

Geri