2. model yeni model gibi görünüyor ve tercih etsem sanırım ondan tercih ederim. Rengi güzel. İşlevsellik ve kalite bakımından 1. modelden farkı olmayacağı kanısındayım.
Arkadaşlar o sesten muzdarip olanlardan biride benim.Şöyle zımparaladığınız zaman (haşır haşır değil tabi yumuşakça ve 2-3 defa sürtmeniz yeterli) ses kesiliyor.Ve ben siyah olan yeni modelide test ettim.Ancak üzerindeki pedlerinden anlaşılacağı üzere siyah olan diğerine göre frenlerin tutmasında daha az performans sağlıyor.Gri olan 4 mevsim çok sağlıklı kullanılıyor.Herkese şiddetle tavsiye edebilirim.
@özgüç
Selam
2. (Yeni model) çok şık görünüyor.Sitelerinde "her hava koşulu için" yazıyor. Diğeri için böyle bir ibare yok. Belki de eskisinden iyidir.. Denemek lazım..
Ben denemediğim için kesin birşey yazamayacağım..
gerçekten memnun kalacaksın..ben de kırmızı-siyah olandan (dikkat kırmızılar diğerlerine göre biraz daha hafiftir ) yaklaşık 2 aydır yoğun bi şekilde arazide alexrims ace 19 jantlar ile kullanmama ve izmir yarışına girmeme rağmen ne jantta ne de pabuçlarda gözle görülür bir aşınma meydana gelmedi ve fren performansıda bi o kadar yüksektir..
baradın ın 2 modelını de kullananlar acaba karsılastırabılırler mı
oncekı mesajlarda yenının de ıyı oldugu yazılı ancak dırek bu ıkısının karsılastırması ne durumda acaba
ozellıkle performans olarak soruyorum bu agırlık benım ıcın onemlı degıl
http://www.erdoganlarbisiklet.com/store/images/959.jpg
http://www.erdoganlarbisiklet.com/store/images/955vc.jpg
Bende eski model daha iyi..Yeni, kırmızılı modeli de kullandım ön fren olarak ama eskisini de kullandım..Hemde kısa bi süre içinde, bir ay yenisini kullandım, Kaçkar'ın yarışına çıkmadan 2 gün öncede şu eskisini aldım..Yani demem o ki; eskisi daha iyi..Bunuda ön fren olarak kullanıyorum oldukça memnunum, hatta 1-2 haftaya kadar arka papuçlarımada bunlardan takıcam..
Haa bir de; yeni modelin kırmızısına bakıp bisiklete renk katar gibi düşünmeyin sakın..Bir hafta içinde janta sürte sürte orasıda siyah oluyo..