Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Baradine

@ahlaksız Oluyor böyle şeyler deyip geçiştirelim de önüne geleni kazıklasınlar böyle dimi? Ne güzel iş... Ben de bir hesap açayım, adam istediğini sipariş versin, ben siparişi değil elimde ne varsa onu yollayayım kafama göre. Oh ne güzel iş. :acpsnr::acpsnr::acpsnr:
 
Scudo
Takmadım daha. Kalitesiz gibi görünmüyor. Şimdi baktım forumda olumlu yorumlarda var.

Ama sporcu pazarı nın tutumu yanlış. Kargo firması kolay ulaşabileceğim yerde olsa geri göderirim. Yanlışlık yaptılarsa benimde böyle bir durumum varsa ikinci ürünü gödermeleri gerekir. Ben müsait olduğumda geri gönderirim çünkü hata onların.

Şimdi baktım sitelerinde brakco baradinden 10₺ daha ucuz. Bi fark varki ucuz. Fark olmasa bile maliyeti düşükki baradine diye brakco gönderiyorlar.

10₺ iade edin diycem bakalım ne diycekler.

Pardon 10₺ de değil 17₺ daha ucuz brakco.
 
@Fixie Cem
Geçiştirin manasında söylemedim..Hepimizin başına geliyor,o kadar kafaya takmayın dedim..Arkadaş @Holidey takmış..Şimdi de 10 tl iade edin diyecekmiş..Pabuç için bu kadar mücadele etmeye değer mi?
Pabucu da ben kullanıyorum,son derece kaliteli..Kötü bir şey olsa,neyse ama gerek yok bence..
Evet,farklı bir ürün göndermişler,hatalılar..Buna bir şey demiyorum..
 
10 değil 17₺ imiş farkı. Taktığımdan değil, yazıyorumki insanlar bisiklet parçası alırken firmaları aratıyorlar tercihlerini ona göre yapsınlar.
 
@Holidey Bence bu başlığa da yaşadığın sorunu yaz. Firmadan alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlara fikir verir.

Sporcupazarı
 
@halil halil Yazmış ama başlıkta ve açıklama kısmında Baradine 955VC 3 Renkli Fren Pabucu yazıyor. Sadece bu iki yerde Brakco yazıyor:

Adsız.png

Adsız.png
 
@Holidey 2 hafta önce disk fren balatalarım bitmişti. Yeni balataları brakco BP 10 aldım. Fren mesafesi gayet başarılı, fren sırasında biraz ötüyor sadece. Ama baradine parası ödeyen müşteriye brakco göndermeleri iyi olmamış.
 
Geri