Atahan Eker
Daimi Üye
- Tepki
- 435
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yazılanları içim sıkıla sıkıla okudum ve lanet edip bıraktım. Öncelikle köpeğin yeri sokak değil insanın yanıdır. Köpek insanın olduğu yerde mutludur. Ben sokak köpeklerinin insanlar tarafından sevilmeden sokakta yaşamasına üzülüyorum. Uygun şartlar sağlanması halinde toplanmasına ve kısırlaştırılmasına karşı değilim. Ancak... uyutulmalı diyenlere sesleniyorum siz kimsiniz? Bu kararı nasıl alıyorsunuz? Nasıl kolayca yazabiliyorsunuz bunu? aklım almıyor. Konu köpek kedi değil, her hangi bir can için nasıl uyutulmalı diyebiliyorsunuz aklım almıyor. Bu tayfayı biraz daha aklı selim, birikimli vs sanıyordum, arabasının üzerindeki pati izlerinden bile rahatsız olanlar varmış Konu çok net. Sokakta köpek olmaz ama bu ölmeleri gerektiği anlamına gelmiyor. "Bence" evinde hayvan beslememiş herkes ne kaçırdığını bilmiyor ve büyük bir eksikle hayatına devam ediyor. Ön yargılı olmayın, bir çoğumuzun anne babası ön yargılıydı ancak hepsi torunum diye seviyor sosyal medyada bununla ilgili binlerce video var. Bugün de birilerinin yerine utandım çok şükür.