P1n0ky0
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.257
- İsim
- Pin Okyo
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Her gün tıraş olmak yerine lazer epilasyona gitmek daha mantıklı diyo yani@templeos Çünkü, doğurgan dişi sayısı = popülasyonun artma hızı, direkt. Erkekleri kısırlaştırsan da, 1 tane kısır olmayan erkek, kısırlaşmamış bütün dişileri doğurtur. Erkek değil de dişi sayısını azaltmak bu bakımdan önemli. Direkt madeni kurutmuş oluyosun.
(link)
Hadi bakalım cehape şimdi de köpekleri toplamasında görelim.
70k/köpek, sağlam ceza. 1000 köpek tespit edilse gitti belediyenin 70m u.Konu tekrar bırakılan hayvanlar. Bakımevinden salınan hayvanlar için ceza uygulanacakmış. Yani kısacası barınağa bir defa giren hayvan oradan çıkamaz.
Benim anlamadığım, nedense tartışmalar tamamen muhalefete yönelik yapılmış. Ben iktidar belediyesinde yaşıyorum ve ortalık köpekten geçilmiyor. Büyük belediyeler muhalefette olduğundan görünürlüğü daha çok, bu yüzden de köpek sorunu muhalefetin sorunuymuş gibi yansıtılıyor.
En son çıkan yasalardan sonra bizim yerel belediye tam olarak ne yapıyor bilmiyorum ama eskiden köpekler barınakta belli bir süre tutulduktan sonra salınıyordu. Aşılar yapılıyordu, vs sonra da salınıyordu. Bildiğim kadarıyla bu standart bir uygulama.
Keşke kendi ceplerinden çıksa. Yine dönüp dolaşıp bizim cebimize patlıyor ya.70k/köpek, sağlam ceza. 1000 köpek tespit edilse gitti belediyenin 70m u.
Üçgen biçiminde birbirlerine takarlar pardon başka belediye sınırlarına devirdaim yaptırırlar o çok sevdikleri itlerinePratikleri incelediğimizde, çok farklı haberler karşımıza çıkabilir. Burada örnek verip eşaaan aklına karpuz kabuğunu düşürmek istemem.
Önemli konularda "Boşuna Tıklama" gibi tıklama keyif geyik amaçlı sosyal medya hesaplarından mı bilgileniyorsunuz ?Pratikleri incelediğimizde, çok farklı haberler karşımıza çıkabilir. Burada örnek verip eşaaan aklına karpuz kabuğunu düşürmek istemem.
200 gr boktan mama alıp dökünce sokağa, vicdanlarını temizliyorlar.her sokakta onlarca köpek. kaldırımlar köpek b.ku, her ağaç altı yenmemiş, dökülen yemek artıkları..
Olacağını sanmıyorum.İç işleri bakanı tüm valiliklere nihayet emir verdi. Teeeek teeek toplanacak köpekler. Günün en güzel haberi.
Ben de ironi yapıyorum zaten.Olacağını sanmıyorum.