Scudo Sports

Başıboş köpeklerle mücadele ve kurumların sorumluluğu

Armed Cyclist'in bulduğu çare: silah. İster köpek ister insan. Sık gitsin.

1744793898804.png

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
Strava'dan 100km bir rota çıkarttım. Haftasonu da rotayı önce araba ile bir göreyim dedim. Sonra rotayı yapmaktan vazgeçtim. O kadar çok köpek var ki. Hani 2 3 tane olsa bir şekilde bertaraf edersin. Ama geçtiğim bir yerde abartmıyorum en az 15 - 20 köpek vardı. İşin ironik tarafı ise 1km ilerde köpek barınağı kurmuşlar. İstanbul'da bilinen rotalar dışına çıkmak bu köpekler varken çok akıl karı durmuyor. 2 Hafta önce Bebek'ten geçerken bile köpek saldırdığını düşünürsek.
326219 dosyayı görüntüle
Çizdiğim rota da bu.
Bu güzergahın kuzeydoğu kısımlarında yaban domuzu popülasyonu da fena değildir, tecrübeyle sabit :)

Hadi ben gene muhalefetimi yapayım.Bu yasa Türkiyenin azalan prestiji açısından ne ifade ediyor ? Çünkü bu dünyada epey tepki almakta

The Guardian makalesi

theguardian.com/world/article/2024/jul/30/turkey-approves-massacre-law-remove-millions-street-dogs

Hadi ben gene muhalefetimi yapayım.Bu yasa Türkiyenin azalan prestiji açısından ne ifade ediyor ? Çünkü bu dünyada epey tepki almakta

The Guardian makalesi

theguardian.com/world/article/2024/jul/30/turkey-approves-massacre-law-remove-millions-street-dogs
Hiç bişey ifade etmiyor, aksine Avrupa’nın özellikle ikiyüzlülüğünü bir kez daha ortaya koyuyor.

• Beğen
Tepkiler: oguz o ve mcanerg

The Guardian makalesi

Gardiyan gastesi nebliim katliamdan bahsedecekse, "medeni' batının asyada Afrika'da amarigonyada yaptığı katliamları haber yapsın. Ya bırakın şu batılı yamyamları.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Aslında devletimiz "it garantili" ihale açsa,milli ve yerli ilaç üreticilerine sokak köpeklerine yönelik aşı geliştirin bakem dese hem bu canlarımız kurtulur,hem yerli firmalarımız para kazanır,böylellikle piyasada nakit akışı artar,piyasa canlanır,hem devletimiz vergi geliri elde eder.Ballı kaymaklı duble kazan-kazan yolu.Bi de işin itibar artısı var ,hem soykırımdan vazgeçtiğimiz bir de köpeklere karşı ilk aşıyı geliştirdiğimiz için batı dünyası bizi taltif eder,kredi musluklarını açar.E halkımız da zaten daha önce virüsler ölmesin diye aşı yaptırdıysa şimdi binlerce canımız helak olmasın diye aşı olmalarını beklemek çok mu? Neyse hayırlısı bakalım

Aslında devletimiz "it garantili" ihale açsa,milli ve yerli ilaç üreticilerine sokak köpeklerine yönelik aşı geliştirin bakem dese hem bu canlarımız kurtulur,hem yerli firmalarımız para kazanır,böylellikle piyasada nakit akışı artar,piyasa canlanır,hem devletimiz vergi geliri elde eder.Ballı kaymaklı duble kazan-kazan yolu.Bi de işin itibar artısı var ,hem soykırımdan vazgeçtiğimiz bir de köpeklere karşı ilk aşıyı geliştirdiğimiz için batı dünyası bizi taltif eder,kredi musluklarını açar.E halkımız da zaten daha önce virüsler ölmesin diye aşı yaptırdıysa şimdi binlerce canımız helak olmasın diye aşı olmalarını beklemek çok mu? Neyse hayırlısı bakalım
Plan iyi güzel de, parayı kim veriyor onu anlamadım. Bu senaryoda herkes kazanıyor hiç kimse harcamıyor?

Geri