Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başımız sağolsun (alpyese - Alper ESE) arkadaşımız vefat etti

Geride bıraktığı sevenlerine Allah sabır versin. Mekanın cennet olsun kardeşim.

Scudo
Allah rahmet etsin. Sevenlerine sabır diliyorum.

Rabbim nurlar içerisinde yatırsın. Mekanı cennet olsun inşallah. Çok üzüldüm gerçekten. Allah yakınlarına sabırlar versin.

Ben Üsküdar a yeni taşındım. Ve henuz buranin duzenini bilmedigimden bisiklete binmek icin tanidigim arkadaslardan yardim istedim. Bana eşlik etmeleri icin. Dün gece Alper arkadaşın haberini okudugumda cok kötü oldum. Saat 3 e kadar uyuyamadim. Kendi acıklı tedavim aklima geldi. Bircok sey film seridi gibi gecti gozumun onunden. @mariokaldato nun yazdigi karton kesigi yazisindaki Ayla vardı birde.
Topladim cesaretimi. Alper ile Aylayi ne mutlu ederdi. Benim senelerce uyguladigim, yazilarimda bahsettigim "solpedal pedaldaslarimin" diyerek pedalladim. Bu dusunce icime bir kuvvet verdi.
Ve bu sabah 7 de tek başıma ciktim benim gezenti ile. 6 km harem e gidip geldim.
ALPER ve AYLA icin di bugunki solpedalim.
Dilerim mutlu etmisimdir bu yolculuklarinda her ikisinide. Saygiyla aniyorum.
Sayelerinde ben de ilk solo turumu yapmis oldum. Bana eşlik ettiginiz icin sonsuz teşekkürler @alpyese

Protein tozlarını ve mümkünse enerji içeceklerini içmeyin.. Saygıdeğer Prof. Dr. Canan Karatay hocamız da önermiyor zaten..

Bana katılmayan arkadaşlarım da olacak,

İçerisinde bir çok kimyasal yada gereğinden fazla madde içeriyor..

Enerji mi almak istiyorsunuz; o halde lor yada yumurta 'nın beyazını yiyin (yeteri kadar).

Not: Kendimde protein tozu kullandım, ama yaptığım hatadan döndüm..

Allah rahmet eylesin kardeşimize

@NEVRES KME
Tebrik ediyorum cesaretin ve ozguvenin icin Nevres hanim. Erken saatler daha uygun tur icin. Malum trafik sakin oluyor

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@Çağlayan yumurtanin beyazi ve lor konusunda size %100 katiliyorum.

Bir cok enerji iceceginin arkasinda spor esnasinda veya spordan once icmeyin yazdigini gorurdum genelde.

Allah rahmet eylesin , sevenlerine sabır versin.

Enerji icecegi ile protein tozlari ni ayni kefeye koymak yanlis bence canan karatayin soylediklerinin yuzde 50s i genel dusuncelerin aksi dusunceler bunun sebebi de kendi reklamini yapmaknistemesi bence ki bunu iyi yapiyor. protein tozu icinde kalpte
Buyume yapar falan diyordu bilimsel olmayan seyler yani. Herseyo dikkatli dozunda kullanmak gerekiyor. P tozu uretiminde bulundum sandiginiz gibi kimyasallara bogulmus bir proses yok. Peynir alti suyunu kokusundan yagindan ayirip sprey halinde ikeb yuksek sicaklikta kurutmasi olayi ile elde edilir yapay tatlandiricilarla da tatlandirilir. Cola zero da ki gibi bilincsizce kullanmamak lazim. rahmetli arkadasimizin yaptigi sey cok yemek
Yeyip enerji icecegi icmekte tetiklemis olabilir. Ama bu biraz da kaderin de var di cunku eminim
Bu forumda enerji icecegini yemek sonrasi kullanip pedal cevirmeye giden gecmiste cok insan var. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
@sinanarmy

Neden genç yaşta birisi kalp krizi geçirip yaşamını kaybetsin ki, Kaderinde var demek bana doğru gelmiyor..

Protein tozundan veya enerji içeceğinden hayatını kaybetmiş, onlarca insan var.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Nacizane Az cok bilgim var bu konularda ( gida muhendisiyim)Enerji icecegi krizi tetikliyor icindeki performans attirici taurin creatin gibi amino asit ve uyarici madde olan kafein icerdigi icin kan basincini arttirir bu da dolayli olarak krizi tetikler ancak kesin icen kriz gecirmeye elverisli denemiyor cunku ispatlanabilmis bir kesinlik yok hic madde kullanmayan icecek kullanmayan da kosu bandinda kriz gecirebiliyor kader dir fazla kurcalamaya gerek yok demedim asla ama toz icti icecek icti ondan kriz gecirdi diye bir deyis te yanlis bu ulkede votka icen insanlarin yuzde 50 sindan fazlasi enerji iceceklerine karistiriyor ( tavsiye edilmese bile kutunun uzerinde) ... protein tozlari zaten icince enerji vermez porsiyonun da 4 5 gram creatin bulunur genelde ve creatin de kaslarta ki atp sentezinde rol oynar yorgunluk hissini cok az azaltir enerji vermez . Evet iclerindeki yapay tatlandiricilar uzun vadede zararli olabilir ama o ayri bi konu demek istedigim su endustriyel icecekleri gidalari tum dunya kullaniyor zaman bunu gerektiriyor cunku en saglikli bir sekikde ayak uydurmak zorundayiz buna. Bence ozellikle kondisyona dayali spor yapanlar her yil duzenli olarak chekup yaptirmali cok konustum sanirimb

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başımız sağolsun... Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin.

Yakınlarına taniyanlara ve forumu bizimle paylaşan hepimizin başı sağolsun. Söyleyecek fazla şey yok maalesef

Allah rahmet eylesin ailesi ve yakinlarina sabirlar versin

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevgili ve saygi deger Alper Ese'nin vefati bizlerde büyük üzüntü yaratti.
Alper Ese'ye Allah’tan rahmet, basta ailesi olmak üzere tüm yakinlarina bassagligi dileriz.

Başımız sağolsun çok üzüldüm.
Allah geride kalanlara sabır versin.

Kalp sakaya gelmez canlar. 6 aydır kalbim yüzünden bisiklete binemiyorum. İnanın sakaya gelmiyor hiç zorlamaya gerek yok hiç.

ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@beci hocam geçmiş olsun. Allah şifa versin. Tıbbın gereklerinden şaşmayın. En kısa sürede durumunuzu iyilestirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Biltekin ve cngz
Allah rahmet eylesin , bende kesinlikle enerji içeceklerine karşıyım ve içkiyle sigaraya....

Rabbim günahlarını affeylesin :C

Genç yaşta bir pedaldaşımızı kaybetmek çok üzücü. Yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin :(

Geri