Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başka sporla ilgilenen var mı?

basketbol handbol ve yüzme ile uğraştım ama çeşitli nedenlerden dolayı okul takımlarından çıkarıldım:) şimdi ise lisede rugby ile ilgilenmeyi düşünüyorum:)tam bana göre:D

Scudo
Yaklaşık 5 yıl lisanslı otomobil sporları (ralli-tırmanma-rallikros-pist) pilotluk yaptım.Bir tahlihsiz ameliyat sonucu kulak suyunu kaybettim(denge-işitme kaybı)Zorunlu bıraktım.

yüzme(kulüpte yüzüyorum),futbol(okul takımındayım)

Havalı silah sporuyla ilgileniyorum. Atıcılık ve silahlara ilgi ülkemizde malum, ama uygun fiyata isabetli ve ucuz mühimmatla atış zevkinizi tatmin etmek stres atmak isterseniz.

www.airgunturk.com a da bekleriz.

Şu anda Short Track sürat pateni + Inline sürat pateni
Daha önce eskrim, body building, buz hokeyi, atıcılık..

• Beğen
Tepkiler: ateze
Short Track Sürat Pateni ve Inline Sürat Pateni ile ilgleniyorum şu sıralar.
Daha önce de eskrim, buz hokeyi, atıcılık lisanslı olarak yapmıştım.

meraba arkadaşlar
ben iç ve diş menüsküsten ayrıca çapraz bağlardan ameliyat oldum 50 gündür ne bisiklete binebiliyorum nede başka spor yapabiliyorum iyileşmeyi bekliyorum umarım kısa zamanda eski formuma kavuşur aranıza dönerim

Selam 19 yaşındayım 4 yaşımdan beri karate-do yapıyorum siyah kuşak 1. dan saygılar...

• Beğen
Tepkiler: ateze
yaş tutmaması nedeniyle ik başta fitness sonra body bulding(bisiklet borcu nedeni ile evde amatörce devam etmeye çalışıyorum).az bi sürede aikido ya merak sarmıştım.kısacası şu anda sadece evdeki aletler,yürüyüş ve bisikletle idare ediyorum.:)

arkadaşlar menüsküs ve capraz bağ ameliyatı oldum 5 aydır bisiklete binmiyorum sanırırım önümüzdeki günlerde yavaş yavaş binmeye başlarım şu an kendimde bir boşluk hissediyorum eskisi gibi tekrar kendimi yollara vurmak geliyor içimden ama doktor izin vermiyor

profesyonel olarak ''kano''nun kayak adı verilen bi dalıyla ugrasıyorum..ayrıca okulumuzun imkanları sayesinde yüzme,koşu(tartan),yelken ile de uğrasıyorum...

@Tech. Türk

Tarık, O halde en kısa sürede bir maç(satranç) yapalım seninle : )

Taekwando , Sayokan , Kickbox, yüzme ama bu aralar ara vermek zorunda kaldım. Bisiklete ağırlık veriyorum arkadaşlar

Herkese iyi sporlar Dilerim hiçbirimiz ömrümüz boyunca hayatımızın bir parçası olarak taşırız. :)

Ben de 4 sene kadar kaya tırmanışı ve dağcılık la uğraştım.Fakat şu anda yerleştiğim yerde böyle faaliyetler olmadığı için sadece bisiklete biniyorum.SAYGILARIMLA.

Geri