Yeni katildim climber marka tchibo dan bisiklet aldim, fakat 2 bisiklet bagaja sigmadi bunun icin bisiklet cantasi alip arka koltuga koymak istiyorum canta icin ne onerirsiniz ya da 1 tanesini bagaja bir tanesini arkaya asmak mi mantikli olur arabayi cizer mi yoksa? (araba sedan ama derinlik var yukseklik olmadigi icin 2 adet sigmiyor)
Açılmış konumdaki G x Y x D yaklaşık 84 x 75 x 44 cm. Sürüşe hazır halindeki G x Y x D 160 x 107 x 64 cm
@uarslan aramıza hosgeldiniz hayırlı ugurlu olsun öncelikle. ben on koltugu one cekip, arka koltukla on koltugun arasına, yere koyuyorum dik olarak. Çanta konusunu bilmiyorum arkadaslar yardımcı olur.
Cok tesekkur ederim hocam ben de oyle yapmayi deneyim ama araba suni deri zarar verebilir diye bulabilirsem ici sungerli canta ya da artik battaniyeye sarip koyabilirim
@uarslan öncelikle hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz.
dahon'un çantalarına bakabilirsiniz. ölçülerini yine de kontrol etmekte fayda var. aliexpress gibi yurt dışı sitelerden nispeten daha ucuza bulmak mümkün. bir çantacıya gidip özel bir çanta diktirmekte bir çözüm olabilir.
Iyi fikir uygun olursa canta yaptirmak en iyisi olabilir cunku boyutlari biraz fazla gibi 84 x 75 x 44 cm..
Cok tesekkurler biseyler yaparsam paylasmaya calisirim
Arkadaşlar yardımınızı istiyorum. Araştırmalarım sonucu fiyat aralığıma uygun Mosso Marine, B'twin Bfold 320 ve Salcano Easy Lux arasında kaldım. Yorum yaparsanız çok sevinrim.
mosso 26 inch di sanırım, toplu taşımada kullanacaksanız sakınola 26 ya girmeyin.
bfold 6 vitesti sanırım, bence başlangıç için daha ideal, fiyatı da uygun.
nerde ne amaçla kullanacaksın o cok onemli
Arkadaşlar slm, kimse yok mu deneyimi olan Tern Link B7 alıcam ama üzerine koyup Dahon VYBE C7 mi almalıyım? Hergün kullanıcam işe giderken ve haliyle hergün günde iki defa falan açılıp kapanacak bisiklet,Dahon evet dayanıklı Tern için de aynı şeyi söyleyebilir miyiz? Bir de Dahon katlanır yedek parçaları Tern e uyar mı ikizi gibi?
Tern kullanan varsa lütfen deneyimlerini yazarsa çok sevinirim
@benemder bfold ve mosso alıp yorum yapan kimse yok malesef bilmiyorum fiyat performans açısından nasıllar ama salcano kullananlar vardı. Üçüde başlangıç seviyesinde olduğu için aslında hemen hemen birbirlerine benzer olmalılar.
@kagancevik Okuduğum yorumlardan Vybe'ın oldukça kaliteli ve sorunsuz olduğunu söyleyebilirim. Tern kullanan çok az kişi var o da kaliteli elbette.
Hahah çok haklısınız ister istemez ters köşe yaptım. Önceliklerim neler diye düşününce şimdilik eledim katlanırı. Çünkü katlayıp farklı rotalarda gezmeyeceğimi anladım, rahatlık ön plandaydı benim için, hafif de olsa araziye çıkıyorum, kaldırımlardan her zaman ki gibi rahat inmek istiyorum vs bu yüzden şimdiki bisikletimi aldım, memnunum ama katlanır sevdam bitmeyecek emin olun, bakın forumda hala en çok katlanır bölümünde vakit geçiriyorum Belli olmaz seneye alırım belki bir tane ben de.
@Onur Alp İNAN açıkcası şu ana kadar ayna ihtiyacı duymadım açıkcası, ama aliexpress'ten bir kask aynası sipariş etmiştim. bugün yarın gelmesini bekliyorum, diğer siparişler gelmeye başladı. kask aynasını denedikten sonra karar veririm, hatta bir tane de gidon aynası alabilirim. zaten çok komik fiyatlara geliyor aliexpress üzerinden. bu arada sipariş ettiğim çanta, laser tail light ve telefon tutucu geldi. çantayı çok beğendiğimi söyleyebilirim. laser tail light ise beklentimin çok üstünde çıktı, gerçi henüz sürüşte denemedim ama performansı başarılı. ileride fotoğrafları eklerim. km saat yerine strava gibi mobil uygulamaları kullanmayı düşündüğümden telefon tutucu sipariş etmiştim. bakalım performansı nasıl olacak. @Burcuu valla katlanır farklı bir tutku yaratıyor insanda. içimde kaybolan bisiklet sevgisini katlanır bisikletler yeniden uyandırdı diyebilirim. yoksa hiç bisiklet düşüncem yoktu, ancak şu an sürekli kullanmak için fırsat kollar durumdayım. beklentimin üstünde kullanış zevki verdi. umarım ileride bir tane alırsın sende ben şu an eşimi ikna etmeye çalışıyorum, ufaktan zehri verdim. istanbul'da bisiklet kullanma korkusunu yenebilirse, beraber turlamak çok daha keyifli olacak.
Bisikletçide Mosso 26" ve Ümit 2036 vardı. Bende ümit aldım. 500 lira. Mooso ile aynı fabrikadanmış. Üç ay kullanacağım başlangıç olarak. Bugün ilk sürüşümü yaptım. Dizlerim mahvoldu. Teşekkür ederim hepinize.