Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başlangıç bisikleti olarak katlanır bisiklet tavsiyesi

İkinci el Tern Link D8 alacaksanız kadro şasi numarasını sorun. Yanlışım yoksa AI ile başlayan seri numaralı önceki modelleri geri çağırmışlardı. Forumda konusu var, o başlıktan detaylı bilgi alabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ozan k. ve Kazuya
Scudo
@rahmi kocaman tamamdır yarın irtibata geçicem bu bilgiyide isterim olmadı en kötü ihtimalle dahon beklicez ama seri numara ve temiz çıkma konusun da sıkıntı yoksa bu makineye kavuşacağız :) eğer sıkıntı yoksa son aşamada güvendiğim ankara red bisiklete hemen götürüp inceleleyip alacağım :) şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için !!!!
 
image.jpg image.jpg image.jpg

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg @kagancevik

@Ozan k. Resimleri paylaştım sevgili arkadaşlar temiz görünmekte ne dersiniz?

@rahmi kocaman seri numarası istenenlerin dışındaymış öğrenişmiş bu konu da sıkıntı yok
 

Dosyalar

  • image.jpg
    image.jpg
    37,9 KB · Okunma: 16
Ruble paslı mı kirli mi anlaşılmıyor ancak daha önemlisi şasi no aı ile başlıyor. Bu numarayla sorgulamak lazım belki değişmesi gereken bir şasidir. Fatura ve garanti belgesinin mutlaka olması lazım.
 
@kagancevik temiz görünüyor. ama fatura, garanti belgesi mutlaka sorgula, nereden aldığını öğren. bende sahibinden.com'dan biriyle anlaşmıştım, sonra garanti belgesi falan sorunca yan çizdi.
 
Seri numarası sorgulama mailini bana da gönderdi firma biaikletiniz geri çağırılanlar arasında değil demiş mailde,lakin kargo problemi çıktı bu aeferde,yurtiçi 150 tl dedi,metro firması var ama otobüsle gelirken yanında biri olmayacak, bişi olursa siz de almazsınız dedi haklı olarak istanbuldan ankaraya çözüm bulamadık..

Resimler tertemiz kullanan bayan zaten baya baya az kullanılmış resimler tez diyor ama kargo masrafı ile birlikte sıfır Dahon VYBE D7 fiyatına geliyor?????

@angrist dahonlar bir hafta sonra ankarada olacakmış fiyat 1185 tl pazarlıkda yapsan 1100 yani dahon vybe D7 alsam ne kaybederim bu tern e göre?
 
Dediğim gibi, göbek, kaset, lastik, şasi vs vs hepsi d8'de daha iyi. Brnce Ptt kargo, aeas kargo vs sormaya devam edin, bazı kampanyalara bakın, turkcellilere indirim vs vs gibi...
 
@Ozan k. Peki temiz mi sizce resimlerde? Hani yıpranmışlık görünmüyor,boyası kaset dişlileri yep yeni görünüyor.. lastikler keza öyle..
 
Temiz görünüyor, cepten baktığım için kaset üzerindeki yağ mı pas mı anlayamadım sadece. Yağ ise temiz görünüyor.
 
Ptt kargo 80 TL diyor,sağlam gelme şansı var mı? Güvenebilir miyiz? Bi kaç bişi okumuştum,ptt kargo ile gelen biaikletlerin bi yerine bişi oluyor mutlaka diye.. istanbuldan gelecek arkadaş bulamazsam ptt kargoyu düşünüyorum?
 
@kagancevik her kargo firmasında aynı risk vardır. bence gönderen arkadaşın paketleme becerisine bağlı biraz. güzel bir paketleme yapsın. bir de teslim alırken teslim tutanağını iyice incelemeden imzalamayın derim.
 
Söyleyin havalı paketle yollasın, her kargoda az risk var, o kadar olacak...
 
Anladığım kadarıyla bu Tayvan malı zaten. Hatırladığıma göre Çin'de üretilen ve AI ile başlayan bir seride sıkıntı vardı, ortadan kırılıp duruyormuş. Siz güveniyorsanız neden olmasın. Ben sadece bilgilendirme gereği duydum, hiç bir mesajımı bir tavsiye olarak almayın lütfen. Bende D8 var alma nedenim küçük teker için tasarlanmış Neos arka aktarıcı, 8 vites ve N şeklinde katlanma özelliği oldu. Haa bir de teleskopik olmayan gidon, ileride gacır gucur sesler duymamak için bir artı. B7 ve C7'den veya diğer aynı sınıftaki bisikletlerden yegane farkları bunlar. Anlaşamazsanız veya Dahon'da karar kılarsanız bir arkadaşıma önerebilirim bu bisikleti, özel mesaj ile bana bildirebilirsiniz. Şimdiden güle güle kullanın yeni bisikletinizi.
 
Otobüsle gidip neden görerek alma seçeneğini düşûnmüyorsunuz.PTT kargodan daha bile ucuza gelebilir.
 
Arkadaşlar, Dahon'un 2015 modelleri bayilere dağıtılmaya başladı mı? Bilgisi olan var mı?
 
Tranformers'ın Bisiklet Hali - Link D8
İlan No: 208332901
(link)
Sahipli ilan ile ilgili paylaşımlarım vardı,anlaştığımız halde kargo ulaşım imkanını çözdüğümü haber attığım da 100 lira için başkası gelip bakacak dedi..gelip aldılar mı almadılar mı bilmiyorum,lakin ben Anlaradan imlan bulup bisikleti alabilmek adına uğraş verirken 100 lira için başkasına yönelmesi çol ayıp bir olay !!! Almamaya karar verdim yarın gidip Turuncu Bisiklete o 100 lirayı verip Dahon için görüieceğim! Karşışıklı saygı herşeyden önemlidir.. Almayın elin de kalsın !!! Dahonlar Haziran başı stoklarda !
 
Valla bende daha önce biriyle anlaştım, akşam buluşup alacağım, öğlen aradım sattım dedi. Maalesef oluyor öyle. Ama o ilan bir aydan fazladır duruyor, şu an satılması sen bakarken enteresan. Belki burayı takip eden biri almıştır. @kagancevik
 
@angrist ben yeni gördüm ve hemen iletişime geçtim tek sorun nakliye işiydi bu sabah sorun oldu bu ve bu akşam da çözdüydüm arkadaşım iki güne Ankara'ya gelecek neyse çok sinir bozucu zaten kesin bi problemi var demek ki bayadır bekliyorsa bu fiyata bu model.....
 
Fiyatı düşürdü herhalde, hatırladığım fiyat biraz daha yüksekti. Ben kafayı dahon a taktığımdan ilgilenmemistim pek.
 
@angrist aynen ben de yarın gidip dahon sorucam vybe D7 mis kafa da soru işareti yok sıfır garantili dahon bir kere
 
Geri