Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başlangıç bisikleti olarak katlanır bisiklet tavsiyesi

@kagancevik daha önce dediğim gibi önemli olan içine sinmesi. Ben dahon a kafayı takmıştım, onun dışında ne alsam aklım onda kalacaktı, o yüzden vybe d7 aldım ve şu an çok memnunum.
 
Scudo
@erencaner ankara turuncu bisiklette var, ay sonunda da performans bisiklete geliyormus, bakıma gittiğimde oyle dediler
 
Bence hemen bir arayın ve aksam uygunsanız gidip gorusun. hem gözünüzle de gormuş olursunuz. umarım hemen alıp aramıza katılırsınız:)
 
Ben de mosso katlanır bisikletimi satarken 50 tl fazla veren biri çıkmıştı sonradan fakat ben söz verdiğim için söz verdiğim kişiye sattım 50 tl daha ucuza olmasına rağmen. İstanbul'dan bir arkadaş aldı elden verdim tanıdığına her ikisi de elden alacaktı sadece biri 50 tl fazla verdi vermedim bu biraz da sözün de durmakla ilgili bir durum.

Dahon'lar henüz gelmedi ön sipariş alıyorlar ama önümüzde ki ay başında gelecek sanırım...
 
@mehmet aşkın karşılıklı saygı olması lazım 50-100 kimseyi zengin yapmıyor,dahonlar için görüşmeye gittim haziran ortası vybe7ler haziran sonunu bulurmuş..
 
  • Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
@kagancevik Benim önümüzde ki ay başı demem en iyi ihtimalle gibi oldu, önümüzde ki ay içinde gelir yani kısacası...:)

ben kendi yerime koyarak düşündüm alıcıyı şimdi ben olsam ne derdim bana söz verip başkasına satsa, benden iki gün opsiyon istemişti ben de verdim son gün biri çıktı durumu anlattım biri alacak dedim 50tl fazla veririm dedi kabul etmedim söz verdiğim için üstüne üstlük paraya da gerçekten ihtiyacım vardı bu karakter meselesi bence de.
 
  • Beğen
Tepkiler: kagancevik
@Kazuya Teşekkürler. bikeandoutdoor'a da gelir herhalde. Orasi bana yakin cunku. Olmadi bi de performansi arayayim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kazuya
@erencaner Dahon' un neredeyse tüm serilerdeki modelleri Haziran' dan önce stoklarda olamayacakmış. Özellikle Ankara' daki tedarikçiler ile yaptığım görüşmelerde "Dahon MU D8" ve üzeri modellerin gelmesinin Haziran sonunu bulabileceğini belittiler.

@Kazuya
Turuncu Bisiklet ile bugün görüştüm. Dahon' lar için en erken Haziran 2. hafta şeklinde konuştular.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kazuya
Değerli arkadaşlar uzun araştırmalar yaptım tam forum da dahonlar pahalı onlar yerine biraz daha ucuz modellere yönelsem nasıl olur diye soru sormaya hazırlanırken burada yazılanlardan dahon'un daha iyi olacağı kanaatine vardım. model olarak vybe c 7 modelini düşünüyorum ancak son günlerde doların durumundan ötürü fiyatlar 1450 TL'yi buluyor acaba bu bisikleti daha uygun fiyata bulabileceğim bir yer var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Forumdan bir arkadaş dahon vybe 30. Yıl modelini 1000 liraya satıyor. 30. Yıl hangi senenin modeli oluyor ve bu fiyat eder mi?
 
Günde ortalama 1 saat, o da çoğunlukla evden caddebostan sahiline gidiş geliş ve sahilde olmak üzere kullanacağım. Belki bir ihtimal öğlen üsküdar sahilde de bir saat kullanırım. Tamamen hafif spor amaçlı yani. Bagajda duracak devamlı. Ne önerirsiniz ?

(link) Bianchi 6 vites ?
(link) Carraro flexi 21 vites ?
(link) B fold 500 7 vites ?
 
@Fatih Elma b-fold o fiyata değmez. 2. el temiz dahon bakın bence. Yada biraz daha bütçeyi genişletip gene dahon yada tern bakmanızı tavsiye ederim.
mesela (link)
 
@D.Mustafa Günaydın. Diğer iki model için ne diyorsunuz ? Pek bu rakamların üzerine çıkmak istemiyorum. Emin değilim çünkü anlık bir heves mi, yoksa bir hayat tarzı olabilecek mi benim için :).
 
@Fatih Elma O zaman 2. el bir katlanır ile başlayın 500 lira civarında bir bisiklet sizin bu sorularınızın cevabını verebilir. Baktınız hoşunuza gitti o zaman elinizdekini satıp daha iyisini düşünürsünüz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Fatih Elma
Tern Link B7 kullanıcısı var mı? tavsiye eder misiniz?
 
@Fatih Elma
Ben Bfold 500 kullanıyorum 3 haftadır, çok memnunum ama size önermem. Bir kere katlanmış hali çok hantal, bagajda duracak demişsiniz, bagajın büyük kısmını sürekli dolduracak bir bisikletiniz olacak. Çok iyi katlanan dahon'lar var, ilgili modellerin youtube videolarını izleyin, çok güzel fikir veriyor. Ben Dahon Mu-P8'in katlanmış haline hayran kalmıştım, arabamın bagajında sürekli duracak olsa öyle bir model bakardım.
Yalnız @D.Mustafa bey'e de katılmıyorum, kur farkı yüzünden fiyatlar genel olarak çok arttı, sıfır bisikletler arasında fiyat performans oranı hiç de fena olmayan bir bisiklet bence bfold 500.
 
  • Beğen
Tepkiler: Fatih Elma
@Fatih Elma
Bir de decathlondan alınca 15 gün içinde iade ederseniz direk para iadesi söz konusu, 1 ay içinde iadede de ürünün başka ürünle değiştirilebilmesi söz konusu. Decathlondan alışveriş her türlü sizin açınızdan risksiz bir alışveriş oluyor, o da çok büyük avantaj. Alın bir tur atın nasıl oluyormuş diye bakın, geri götürün diye öneresim var ama bu önerinin etikliği konusunda şüphelerim var:D
 
@Rasimcan Meral Bende b-fold 5 kullanıcısıyım bisikletten gayet memnunum fakat beklenti ve ihtiyaçlar kişiden kişiye değiştiği için o paraya gidip b-fold almak mantıklı gelmiyor bana. Belki de kullandığım ve eksi yönlerini bildiğim içindir. Yoksa o fiyat a sağlamlık ve donanım açısından gayet tercih edilebilecek bir model.
 
  • Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
Bisiklet kullanırken en çok rahatsız eden konulardan biri belden eğilmek durumunda kalmak. Buna nasıl çözüm buluyorsunuz ?
 
Geri