Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başlangıç seviyesi mtbciyi üzen hareketler

Scudo
Tourney candır
-çamura girersin kirlenir 2 hafta temizlemesini dayanır
-yolda giderken kaldırıma vurursun o dayanır
-zincir kopar kadro kullakçğı bile yamulur o dayanır
-yıkarsın zinciri yağlanmayı unutursun öyle 2 hafta kullanırsın o dayanır
-vitesi kullanmayı bilmeden takur tukur kullanırsın o dayanır
-vites ayarı aylar önce bozulmuştur ama sen daha yeni farkedersin o dayanır

İşin kısası vites sistemlerinin tankıdır o her koşulda kullanılır hemde süren kişiye muhteşem bir zevk yaşatır şimdi söyleyin varmı tourney den daha üst seviye set

Her camiada olduğu gibi bisiklet camisı da nasibini almış.Bir hobi,bir tutku ne zaman insanın limitlerini zorlamaya başlarsa,işte o zaman bu tutku işkenceye döner.
5000 dolarlık bisikletimle kapitalizme vuruyorum kırbacı.Karbon kadrom,bilumum seramik ve karbon parçalarımın verdiği özgürlükle kırbacım daha da bir acıtıcı oluyor.Obezim ama bisikletim hafif.10 kilo vermek için kestaneli pastamı kesemem ama 50 gram için 500 dolar veririm.Geçen bizim müdürde gördüm tourneyli bir giriş seviyesi,akmıyor efendim akmıyorr.Bunlar gerçek bisikletçi değil,amanın sakının efendiler ...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Başlangıç seviyesi MTB m ile bir karbonluya rast gelince ben
2018-07-16_18-30-04_HDR.jpg

başlangıç seviyesi için hd fren nasıl olur ? hd frenli bir mtb istemiyorum aslında ama düşündüğüm bisiklet hd frenli. Whistle Patwin 1824 . Sizce nasıl almalı mıyım görüşleriniz önemli :)

I
@Emre07E
İş görür ya o kadar da seyretme

@cahar

Cahillikte gelinebilecek en son nokta . Sen kestaneli pastanı bıraksan 1 ay boşa israf etmemiş olursun ama gidip karbon bir bisiklet alırsan dış ülkelere kazandırmış olursun. Senin gibiler yüzünden biz hala tourney deyiz. İlle Alman ille Fransız ille şu bu malı olsun diyerek TL değer kaybediyor sonra Türk malına laf atıyorlar Türkler mi yapmış hah ondan bi cacık olmaz vs vs . . inadına Türk malı inadına ! !

@Hakan38
Sakın ol arkadaşım ironi yapıyor sevgili dostumuz

• Beğen
Tepkiler: cahar
@Desert Fox

güç aktarımı konusunda fark olmaz. çünkü güç arka vites üzerinden aktarılmaz ki zaten buna dayanacak kadar güçlü bir parça değildir. güç direk pedallardan arka rubleye çekiş gücü olarak uygulanır.

yok yok değil ama siz kimsiniz neden yeni hesap açtınız sırf bunu yazmak içinmi :komik:

• Beğen
Ne zamandır bisiklete ilgim vardı,forumu misafir olarak takip ediyordum bir hesap açıp dahil olayım dedim.

• Beğen
Karşılıklı zarflar ehehe

@efeozata
Ah Be abicim daha neler :) En kritik mesele esnemezliktir güç aktarımında , bu kritere göre araştırma yapnalisin

@Bisiklet sever 93
Nerdeymis o makina yav?

• Beğen
Tepkiler: cahar
@Bisiklet sever 93
:D 18 bin lira alet laf atan kiskanctir

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Bisiklet sever 93
De bunun neresi yerli malı ? Kadro diyorsanız tasarımı,malzemesi,kadroyu yapan aletin hepsinin yabancı olduğunu düşünüyorum.Hatta hiç uğraşmadan çinliler yardımcı bile olmuşlardır.
Ülkemizde son yıllarda "yerli ve milli" gibi bir cümle var.Bu kelimeler öyle bir anlamlı ki çinden parça getirtip a'dan z'ye burda yerli ve milli,türkiye nin gururu,sonunda yaptık gibi laflarla ne dronelar,ne telefonlar,ne aletler insanlara pazarlandı.

@cahar

Markası Salcano olduğu için dedim yani ister bütün parçaları yabancı olsun ister her şeyini Salcano yapsın benim için o bisiklet yeridir

• Beğen
@mariokaldato

esnemezlik ile arka attırıcının alakası?

Geri