Scudo Sports

Başlığa mesaj yazma hakkının kapatılması

Scudo
@Forever_bike siz yapmadınız sanırım o paylaşımı? 3 adet görsel içeren? Yanlış anlaşılma olmuş mu diyorsunuz

@Forever_bike

verdiğim bilgilerin yanlış olduğunu, gerçeği yansıtmadığını mı söylüyorsunuz onu merak ediyorum. Hayal ürünü mü yazdıklarım?

@Forever_bike görselleri ben de doğal olarak hatırlamıyorum üzerinden epey zaman geçmiş, şu an açılmıyorlar da. Fakat "ben öyle şey yapmam" beyanlarınız için sordum.

Bir de kabul etmiyorsunuz :snzdglsn:

@Forever_bike

Konu zaten kaynayan bir konu, pimi çekilmiş bir el bombasını konuya bırakıp, konuyu daha da çığırından çıkardıktan sonra, herkes birbirine girdikten sonra değiştirdiğiniz yorumun ne anlamı kalıyor? Konuya sadece tahrik edici bir cümle yazıp görsellerle bunu alevlandirip çıkmışsınız. Ne bir görüş yazmışsınız ne de bir şey ortaya atmışsınız. Tek amacınızın konunun iyice rayından çıkması ve okurları daha da tahrik etmek olarak değerlendirip sizi konudan uzaklaştırdım!

@Serkan Mıstınoğlu Bu konu dışında genel olarak bir ricası var kullanıcıların. Yapılan kullanıcı hatasına uyguladığınız işlemin (iyi niyet göstergesi ya da değil) kullanıcıya bildirilmesi.

Uzun uzun okuyamadım ama bu konu için şunu söyleyebilirim. Konu sahibi "silmeye hakkınız yok"tan ziyade "silinme sebebini bildirmelisiniz" şeklinde bir itirazda bulunmuş.

Silinme değil ama habersiz içerik değiştirme ile ilgili benim de şikayetim olmuştu daha önce. Ben de "neden mesajımı değiştiriyorsunuz?" değil "Neden değişikliği göstermiyorsunuz?" şeklinde itiraz etmiştim. Bana da ilk gelen cevap haksız olduğum yönündeydi :) Ben zaten haksızlığımın bildirilmesini istiyorum. Böylece öğreneyim, bir daha yapmayayım (not : forum kurallarını okudum, değişince yenilerini de okuyorum ama kullanıcı olarak sizin müdahalenizi gerektirecek hatalar yapabiliyoruz)

Kolay gelsin

@Serkan Mıstınoğlu Orda ne mesajlar var ve ben konudan uzaklaştırılıyorum!! siz sakin kafayla oturun en başdan konuyu ve atılan mesajları tek,tek okuyun bence.

@luneris

Dediğiniz gibi, konuya yazdığım ilk yorumda zaten buna değindim bakınız;

@Serkan Mıstınoğlu

• Beğen
Tepkiler: Caner Geyik
Şahsen ben her soruma bir başlık açmadım. Forumda araştırdım, başka konular, sorular altına kaç soru sordum hatırlamıyorum bile. Konu ile alakadar forum üyeleride iyi niyetleriyle cevap verdiler. Kah ciddi kah eğlenceli cevaplar geldi.
Madem yeri geldi bazen benim de üzüldüğüm oluyor, siyaseti her şeye bulaştırıyoruz.. kimsenin kimseye tahammülü kalmamış durumda :tskler:

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Forever_bike
Fotoğrafları ben de hatırlayamadığım için size detaylı yazamıyorum şu an. Ama neden uzaklaştırıldığınızı öğrenmiş oldunuz değil mi :snzdglsn: Keyfe keder değil :ckskc:
"Millet neler neler yazmış, ben daha beterini yazarım, onlar banlanmazsa ben de banlanmam" anlayışından da uzaklaşmanız dileğiyle :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Anonim

benim de şu pasif agresif yazı stili hoşuma gitmiyor.

siz bunu yazınca hemen baktım ve şunu gördüm; bir (çocuk) arkadaşımız ufak bir kaza geçirmiş ve bunun konusunu açmış, onaylamışsınız. biz derdimizi anlatacağız diye 10 yıllık konuları tekrar canlandırıyoruz. bu gidişle fosil bulup evrime katkıda bulunacağız.

İlk kaza

bir sorum da var, bu konu kategorilerinde, açılan başlıkların hiç kontrol edilmediği bir yer var mı? mesela serbest kürsü denen kısımda herkes serbest mi?

@efeozata

:kötü:

Bahsettiğiniz konuda yaşı küçük olduğu için küçümsediğiniz her halinizden belli olsa da pedaldaş kardeşimiz kaza tecrübesini anlatmış ve ben o sayede 3 hatasını fark edip, hepsini kendisine belirttim. Forumun amacı da bu değil mi sizce de?

@Şerif Feridun
19. Kendi çapımda eğleniyorum aldırış etmeyin siz. Bu konunun onaylanması bile iyi niyet göstergesi bence.
@Serkan Mıstınoğlu abi allah kolaylık versin. Ben engelleyip geçiyorum senin öyle bir seçeneğin de yok. Örneğin bende kendi kendinize tartışıyormuşssunuz gibi gözüküyor konu :D

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geçtiğimiz haftalarda büyük tartışmaların olduğu bir konudan bazı kelimeler yazmak istiyorum çok özür dileyerek.

Sapık, itler, gevşekler, densiz, öküz, kanı bozuk, dinci yobaz, tiran diktatör cumhurbaşkanı, piç, ego mastürbasyonu, götü kurtarmak, hümanist liboş, bir yerinde kelebek uçuşan liboş, götünün gılı..

Bu konu hala aktif ha, mesaj yazabilirsiniz, Bu ülke için hala ümit besleyen var mı konusu.

Yukarıda yazarken bile hicap duyduğum kelimeler/hakaretler yerli yerinde dururken hala bu hakaratleri yazanlar bu forumun üyesiyse ve hala bu konu tamamen ortadan kaldırılmadıysa burada forum adminlerinin de iyi niyetli olmadığını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: monder33 ve Atasoy
@Serkan Mıstınoğlu

küçümsemedim, 5 yaşında çocuk konusu neymiş dendiği için parantez içinde belirttim. işte biz aynı tecrübeyi anlatmak için 5-10 yıllık başlığı canlandırıyoruz. çoğumuzun belki aklına iyi konular geliyor ama onay meselesi akla gelince hiç uğraşmıyoruz bile. belki 2 saat araştırma yapıp konu açacağız ama tek tık ile "hiç"liğe gidecek. her konuyu onaylamıyorsak arkadaşımız da kazasını eski bir konuda anlatabilirdi, ordan da yardımcı olabilirdik. yeni bir konu açılmasına gerek yoktu. onaylanması önemli değil, başkalarının engellenip çoğu açılan konuyu onaylamıyoruz denip böyle basit konulara izin verilmesi.

ayrıca silinen mesajların neden silindiğiyle ilgili uyarı yapılması bence de gerekli. neden silindiğini bilmeyen biri sonuçta tekrar aynı şeyi yapar, mesaj gönderilemedi hata oldu bile sanabilir çünkü hiçbir uyarı yok. kimse 65 sayfalık bir konuda durun bakalım kim ne açıklama yapmış diye ara(ya)maz. ancak konunun ilk sayfasında neyin nasıl yapılacağı açıklanmışsa olabilir.

Herkese merhaba, engelim kalkar kalkmaz gene bildiğimi okumaya devam ediyorum ki nedeni haklı olduğum konuda hakkımı sonuna kadar savunmaktır. Aşağıya forum yöneticisi arkadaşın bana gönderdiği uyarı mesajını paylaşıyorum.
"Sayın Şerif Feridun,

Sitemizde üyelerin birbirleriyle olan ilişkilerinin ve hitap şekillerinin kabul edilebilir seviyede olması konusuna dikkat etmekteyiz. Bu mesajınızda (Konuya mesaj yazma hakkının kapatılması) bu kurala uymadığınız tespit edilmiştir.

Bu nedenle tarafınıza forum kullanım koşullarında yer alan "Uygunsuz Davranış" başlığı adı altında ceza puanı uygulanmıştır. Forum kullanım koşullarını tekrar gözden geçirmenizi tavsiye etmekteyiz. Belirlenen ceza puanı limitlerine ulaştığınız zaman hesabınızın geçici süreliğine erişime kapatılabileceğini hatırlatmak isteriz.

Saygılarımızla
Forum Yönetimi"

yukarıda ve forumda da benim paylaşımlarım açıktır.
şimdi birisi çıksın ve bana forumda yaptığım uygunsuz davranışın örneğini göstersin, bence burada tek hatam var o da forum yöneticisi olan @Serkan Mıstınoğlu karşısında haklı çıkmış olmaktır.

Bu durumu şiddetle protesto ediyorum. Değerlendirmeyi de forumdaki arkadaşların takdirlerine bırakıyorum.
Despotlar hariç herkese saygılarımla.

Hiç beklemezdim, benim de mesajlarım silindi en ufak uyarı vermeden. Hatta delta yı zan altında bırakmışım da o yüzden miş, bununla alakalı alaksız her mesajımı silmişler.
Ama adının anlamı bile belli zaten silen kişinin, gerçek adını gizliyor.

Geri