jeffreyzz17
Aktif Üye
- Tepki
- 108
- İsim
- Jeff
- Başlangıç
- 1949—50
- Bisiklet
- Bianchi
@hlksnrr Bayanın nasıl biri olduğunu görseydiniz böyle bir yorum yapmazdınız beni kışkırtan o idi bende karşılığını verdim bana hakaret edecek arkamdan laf söyleyecek ve ben susup devam edeceğim kusura bakmayın ama bana göre değil.Normal bir insan olsaydı bir şey demezdim fakat bayan çirkefin tekiydi görmediğiniz için bilmiyorsunuz normal biri olarak algılamanız da normal.Ayrıca bayan üzerime yürüdü kavga çıkarmak için ve ben yoluma devam ettim.Amacı kavga çıkarmaktı.Çirkef biriydi çünkü.
Yorumunuza saygı duyuyorum bu arada olayı canlı olarak görmediğiniz için normal yazılanlar.
Ayrıca o sokak 20-25 metrelik bir yoldu oradan günde kaç tane motorsiklet(scooter) geçiyor kim bilir.
Resmi olarak trafiğe kapali değil yani etraftaki dükkanlar daraltmış yolu o yüzden otomobil giremiyor.(Trafiğe kapali derken ayrintisi yazmadim konuyu acarken hata bende o yüzden.)
Yorumunuza saygı duyuyorum bu arada olayı canlı olarak görmediğiniz için normal yazılanlar.
Ayrıca o sokak 20-25 metrelik bir yoldu oradan günde kaç tane motorsiklet(scooter) geçiyor kim bilir.
Resmi olarak trafiğe kapali değil yani etraftaki dükkanlar daraltmış yolu o yüzden otomobil giremiyor.(Trafiğe kapali derken ayrintisi yazmadim konuyu acarken hata bende o yüzden.)