Geçen gün bir abimizden aldığım ve bugun ilk defa bisikletime taktığım bayrak direği ve TÜRK BAYRAĞIMIZLA orta uzunlukta hem gezi hemde iş için yol yaptım.(Bornova-Narlıdere).Öğleden sonra 4 gibi bornovadan çıkıp alsancak ordanda sahile vurup narlıdereye giderken birkaç grup bayrağı görüp alkışladı.Doğal olarak hoşuma gitti.İşim biraz geç bitince 23.15 gibi narlıdereden yola çıktım.24 dolaylarında alsancak çimlerinin yanındaki bisiklet yolunda yol alırken çimlerde içen 3 kişiden biri "Lan bizim olduğumuz yerden TÜRK BAYRAĞI ile geçemezsin" cümlesini sarfedince ilk olarak afalladım.Çimlerde 3 kişiye yakın oturan birçok grup ve yürüyüş yapan gruplar olmasına rağmen bir Allahın kulu bile sesini çıkarmadı tek başıma olduğum için duramadım yoluma devam ettim.Daha uzaklaşmadan aynı gruptan birde kürtçe slogan duydum.Yaşamımda tanıştığım ve gerçekten insan olarak değer verdiğim kürt kökenli arkadaşlarım olmasına rağmen bu olayda o kadar canım acıdı ki sizinle paylaşmak istedim.Alsancaktan sonra çok yavaş geldim.Türkiye Cumhuriyetinde kendi bayrağımızı taşıyamayacak mıyız sorusundan insanların böyle hassas konulara tepkisiz kalmasından tutun birçok şey düşündüm.Geleli yarım saat oluyor hala aklım orada hala orada...Sağlıcakla kalın dostlarım...