@mariokaldato
Hocam darp raporu almam için kollarimda kafamda falan en azindan morluklar olmasi lazim bence, yoksa vereceklerini düsünmüyorum.
Ilk basta yok kenarina düsmeseydimde asfalta düsseydim ve ellerimde eldivenler olmasaydi ciddi.manada çok yara alirdim.
Ilk düsüsüm asfalta olsaydi zaten muhtemelen su anda hastanedeydim. Gerçi gerizekalilar ambulansida aramazdi adim gibi eminim.
Ve maddi hasarimda var, zaten ögrenciyim elimize biraz para geçiyor onlada ay sonunu zor getiriyoruz.
Ben yediklerimden içtiklerimden artirip bisikletime malzeme aliyorum ama insanlarin bir yerlerinde degil.
Bunlarda masraflarim.
Sag vites kolum 30 TL, sag fren kolum 15 TL, ön akort ayari 30 TL, eldivenlerim 10 TL, arka aktaricim 40 TL, çizilen esyalarimi daha saymadim bile. Yukarida saydiklarim bisikletimi eski haline getirebilmem için yapmam gerekenler.
Manevi zararimi zaten kimse istesede karsilayamaz.
Çizilen, darbe alan ama kullanmaya devam edebilecek olan malzemelerimi saymazsam zararim 125 TL. Eee sonuç ay sonuna falan ben.bu.malzemelerimi temin edebilirim zar zor ama benim zoruma giden bunu yapanlarin eglenmis gibi gözükmeleri.
Bunun.yapanlarin yanina kar kalmamasi iCin benimde birseyler yapmam gerek.
Birde birisi 17-18 yaslarinda digeride 13-14 yasinda aptallarin, bildiginiz ikiside daha çocuk sayilir. Bunlara poliste bisey diyemez yastan dolayi. Bunlara ailesi.hiçmi bisey ögretmemis acaba diyorum. Senin ders çalisman lazim, gidip yerde aci çeken birisinin resmini çekmeye çalisman drgil. Yeni.nesil çok kötü yalniz.
@vela2016
Hocam tarlalarin oradaki yol sehire baglaniyordu, hemde tahminimce bunlar cool takilmaya takilan salak tayfalardandi.
Köpegin saldiracagini ben 100 metreden anladim yuh o kadarda olamaz bu salaklar hocam.
Fotografimi çekmeye çalisan kiz daha 13-14 yasinda ÇOCUK.
Ne ara bunlara telefon verildi anlamiyorum.
Eee aptal uste, ailesi terbiye vermemiski.
Köpekte fena biseydi, son saniye az daha isiriyordu.beni.
Sonra al basina belayi kuduz asisi, hastane falan derken.
Yazik hocam gerçekten yazik.