Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beldesan Flamingo'yu Restore Edelim

Scudo
Süper çalışma, müthiş bir görüntü, elinize sağlık, imrendim açıkçası.

Ama, son fotoğrafı görünce aklımdan geçeni de paylaşayım; Bisiklet askılarını da içine alacak şekilde bir tablo koysanız, bisiklet yokken de iyi dursa, bisiklet asılıyken de tabloyu tamamlasa efsane olur. Öneri sadece, aklıma geldi görünce.

@seomam Fena fikir değil aslında,değerlendireceğim bunu :):harika:

• Beğen
Tepkiler: seomam
@mudo77 elinize sağlık çok güzel bir restorasyon olmuş.

Askıdaki son halini görünce ben de bir kaç tavsiye de bulunmak istedim. Sele altındaki çantayı çıkarıp seleyi biraz daha kaldırın ve selenin önünüde biraz indirin aşağıya. Gidonu da retro bir gidon ile değiştirirseniz tamam olur gibi :)

• Beğen
Tepkiler: mudo77
@Hüseyin Tekin
Teşekkürler.Selenin boyunu kendime göre ayarladım,arada biniyorum çünkü,gidon ise orjinal gidon o yüzden dokunmadım.Aksesuar olmasından ziyade kullanmak için de yaptım diyebilirim.:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mudo77

matara olmasa tam süper olacak. :)

Çok zarif şahane bir kadro, bayıldım. Kadroda hafif pembe dokunuşlar olsun demiştiniz ama göremedim. Maşanın alt kısmına çok hafif uçuk bir pembe tonlu geçiş olsaydı muhteşem olurdu. Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama boyu yeteri kadar uzayınca, bu bisiklete keyifle bineceğine eminim :harika:
Gidonun bitişine takılan aynalar çok ilginç, ilk kez rastladım.
Mataranın şekli bisikletin stiline biraz modern kaçmış sanki ama olsun :)
Duvarda bir tablo gibi harika duruyor. Benim de en çok istediğim şey bu tarz bir bisikleti baştan aşağıya yenilemek ve binmediğim zamanlarda duvara asıp hayran hayran seyretmek :asik:

@ayferella
Kelebek gidon işi ne oldu Ayfer hanim ?

Hocam ellerinize sağlık, harika olmuş. Tasarımı bana yaptırsanız ancak bu kadar beğenebilirdim. Ben de çocukluğumda kullandığım 26" mtb'yi restore etmeye başladım birkaç gün önce ama bir hata ettim parçaları sökmeden önce before fotoğrafı çekmeyi unuttum . Değişmesi ve boyanması gereken çok fazla parça var yine sizin gibi vaktim olmadığından ne zamana bitirmiş olurum kestiremiyorum :). Ben de mersindeyim restorasyon bittikten sonra sahilde karşılaşırsak bir fotoğrafını çekerim söyleyeyim :)

Arkadaşlar benimde böyle eski bir bissan bisikletim var bende onu restore etmek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim tavsiylelerinizi bekliyorum
search

Bu bisikletin biraz daha eski hali

• Beğen
Tepkiler: mudo77
@Bisiklet sever 93 Gayet iyi durumda bisiklet, çok güzel :) Pas ya da çizik filan göremiyorum. Bence orijinal haliyle kalmalı jantlar, kadro rengi vs. Uzun süredir kullandığınız için renklerden sıkıldığınız için mi değişiklik yapmak istiyorsunuz? Ben olsam sele altındaki çantanın modelini değiştirirdim, çok modern kaçmış o çanta bu bisiklete. Kahverengi vintage deri çantalar oluyor ya hani, o tarz bir şey. Selenin rengi de kahve olmalı. Bir de gidon bandının rengini değiştirirdim sarı yapardım. Ve ön aydınlatıcılar da yine çok modern. Kurtulmak lazım onlardan :D

@Burcuu bu benim bisikletim deyil sadece örnek göstermek için bir foğraf paylastim

Pardon yanlış anlamışım, sizin bisiklet sandım :koptum:

Inşallah benimkide boyle olucak ama benimki beyaz ustune altın şeritli olucak

@Bisiklet sever 93 Bisikletin kendi fotosu olsa daha verimli yorumlar yapılabilir. Durumu nasıldır bilmiyorum ama sizin bütçe olarak düşündüğünüz rakam a göre yapacaklarınız değişebilir. Mesela sadece bakım ve yeni lastikler ile günlük kullanabilirsiniz yada herşeyi söküp kadroyu boyayarak sıfırdan topyalabilirsiniz.

Geri