3. Aşama kadronun eski boyasından temzilenmesi...meges boya sökücü ile 1 saat içersinde bu hale gelmiştir...
lastiklerimizi ve jantlarımızı yeniledik....
@Furkan Kılınç ilginiz için teşekkür ederim...böyle bir bisikleti bulma konusunda sıkıntı yaşadığımız doğrudur.. ne varki ben uzun zamandır 2. el satış yapan malum sitede takipteydim bulur bulmazda satın aldım...hatta epeyi maceralı bir alışveriş oldu...(hiç anlatmıyım çok uzun bir hikaye) ...bit pazarlarını takip edin... çevrenizdeki eşe dosta haber verin , mutlaka birilerinin bodrumunda çatısında kuzu gibi yatan böyle bir bisiklet bulabilirsiniz...gurbetçileri takip edin, onların , kesin dönüş yapınca binerim diye getirdikleri nerdeyse hiç kullanılmamış bisikletleri olur... kısacası bu işe gönül verdiyseniz bunu çevrenizdeki herkes bilmeliki böyle fırsatlardan haberiniz olsun...
@oktayakgoz fotoğraflarda fena değil ama epeyce soyulma yıpranma vardı üzerinde ... renk değişikliği iyi olacak diye düşünüyorum...yine aynı tonlarda olabilir ama
Ramazan dolayısıyla ağır aksak ilerleryen beldesan projemde dün aster boya atıldı...orjinal arka rublesini sökerken zarar verdiğim parçası bulundu ve tekrar orjinal ruble ve göbek seti ile değiştirildi...