Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Belgrad ormanı

@mariokaldato Kosu parkurunun oradaki tuvaletin arkasinda hortum var, yanimda firca da goturuyorum. Hemencecik orada hortumu tutup iki dakikada temizliyorum bisikleti. :)

Scudo
Belgrada devamlı giden mtb ciler varmı ?

Dün kardeşimle beraber ilk defa bisikletle gittim.Şöyle bir rota izledik.
(link)
Kestane ağaçlarıyla dolu çok güzel bir parkur.Zirve noktasından sonraki kısımda kestane ağaçları var.Bu aralar giderseniz bol bol kestane yiyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Arkadaşlar merhaba
bende ilk defa geçen cumartesi belgrada gittim fakat burada bisiklet yolları nerede ben tam olarak bulamadım. asfaltta piknikçilerin orada gidip geldim ama pekde hoş olmadı. orman içindeki yolara nereden gireceğiz ve yaklaşık kaç km lik bir parkur var

@TimucinR Orman içine girmenin birçok yolu var. En basiti benim profilden stravama göz atarsanız orada daha önce yaptığım belgrad sürüşlerinin rotalarına bakarak fikir sahibi olabilirsiniz.

15 veya 16 ekim için planlayalım arkadaşlar. Belgradı bilen bir arkadaş da katılırsa aramıza daha güzel olur. Haftaya düşünen varsa irtibatlaşalım.

Merhaba arkadaşlar.
Ben Kilyosta ikamet ediyorum. Bu bölgede oturup foruma takılan arkadaşlarla bir araya gelebilmeyi umuyorum. Özellikle Belgrad-bahçeköy sarıyer civarlarında
Hala tek başıma tura çıkmak sıkıcı olmaya başladı bu bölgelerde turlara çıkan arkadaşlar olursa iletişime geçmek isterim

@canatasoy4 Temmuz ayı boyunca İstanbul Sarıyer'de olacağım. Neredeyse her gün Belgrad Ormanı'na gidip tur yapıyorum, birlikte rota oluşturup pedallayabiliriz :)

Merhabalar. Çapa/Fatih'te oturuyorum ve dağ bisikletim ile belgrad ormanında turlar yapmak istiyorum ama daha yeni yeni başladığım için de beraber grup olarak daha uygun olacağını düşünüyorum. Eğer buralarda oturan ve gitmek isteyen olursa burdan konuşabiliriz. Söylemek istediğim bir iki şey var:
1. Fatih-belgrad ormanı arası 30 km kadar bu yüzden araba ile gitmek daha uygun olur. 15 yaşında olduğum için beni de alabilecek biri olursa çok sevinirim.
2. Dediğim gibi yeni başladım ve kondisyonum çok düşük. O yüzden ilj başlarda çok uzun olmayan turlar yaparsak benim için güzel olur.
3. Yalnızca pazar günleri müsait olabiliyorum. Turları pazar günleri ayarlarsak da benim için çok iyi olur.

Eğer bu kesimler resmi orman bakanlığı kesimleri ise sıkıntı yok şöyle diyim yaşlı çürüyecek kuruyacak kışın rüzgarda karda yıkılacak ağaçlar kesilir bu bir seyreltme işlemidir yani doğanın yaptığı hızlandırılır ormana bir zararı yoktur hatta bu ağacın gölgesinde kalıp ışık alamadığı için büyüyemeyen fidanlar ışık alır büyür.Yani doğada gerçekleşen bir süreç sadece bu kütükler toprağa karışmıyor tek farkı bu zaten belli bölgelerde olur bu kesim yada benim dediğimin dışında yol kenarlarındaki ağaçlarda kesilir (biliyorum o sıcak yaz günleri için bisikletçiler sevmeyecek bu olayı ama) yolun üstü güneş alsın yolda çamur kalmasın çamur kurusun diye bu orman bakanlığının resmi kesimleri dışında ve resmi kesim sahası dışında yapılan tüm kesimler yasaktır.Çok ciddi cezaları vardır. Ama onun dışında kuzey ormanlarını katliamlarını yapılan gereksiz otobanları vs kesinlikle kabul etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Konuyu hortlatayım mı :))

Ben Zekeriyaköy’de oturuyorum. yaz da geliyor ben de belgrad turlarina katillamk isterim

Mer
@MahmutDeniz
Merhaba,
Ben de Zekeriyakoydeyim. Kopekler nedeniyle bu bölgede turlamaya cesaret edemedim. Ama bir grup olusturabilirsek katılırım.

@lordarren

Merhaba, kopeklerde hic bir sorun yok Zekeriyaköy’de merak etmeyin. Ayrica ben Köpek eğitmeniyim ? Genelde varyant yokuşunun ordaki golün yanından ya da Zekeriyaköy’ün üstünden Belgrad’a giriş yapıyoruz eşimle. Cok keyifli oluyor.

ben anadolu yaksında ikamet ediyorum ama belgrad ormanında sert mtb ci arkadasların oldugunu duydum burdan seslenmek istiyorum bir tanısalım

Mtb dısındaki bisikletler ilede keyif alinirmi acaba belgrad ormaninda.

@ZaMPaRa
Şehir bisikletleride kullanılabilinir gibi ama bu göreceli bir konu bazı yollar var çamurlu çukurlu buralarda mtb bile yola saplanarak geçiyor. Şehir bisikletinin tekerleği ince ve dişsiz pek randımanlı olmayabilir ama tamamen gideğin yolun şartlarına bağlı

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
Yarın sabah Kadıköy'den çıkıp, Belgrad'a gitmeyi planlıyorum. Beşiktaş üzerinden en kısa olarak nasıl giderim? Bir de orman yollarına girmek istiyorum,asfalt yolda her gün gidiyorum zaten :) Belgrad orman yolu rotası için tecrübesi ve tavsiyesi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Yarın sabah Kadıköy'den çıkıp, Belgrad'a gitmeyi planlıyorum. Beşiktaş üzerinden en kısa olarak nasıl giderim? Bir de orman yollarına girmek istiyorum,asfalt yolda her gün gidiyorum zaten :) Belgrad orman yolu rotası için tecrübesi ve tavsiyesi olan var mı?
Muhtemelen aşağıdaki yoldan bahsediyorsunuz, sahilden devam edip bahçeköy caddesinden yukarı cıkıyorsunuz, belgrad ormanına çıkarır sizi. Yol rampa ve köpek mevcut bilginize...230131 dosyayı görüntüle

@MertV Bahçeköy yolunu biliyorum da ormanın içinde yol durumu nedir? Asfalt yollar da toprak yollar da varmış galiba.

Geri