Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Benim 2011 Trek Top Fuel 9.9 SSL//Hayalime Kavuştum:)

hayırlı olsun süper bir makine toplamışsınız. Trek'in bu modeli 2011 de çok daha güzel oldu özellikle renk dizaynı. Sadece elcekler dikkatimi çekti. Köpük elcekler hoşunuza gidiyorsa 70-80 gr. da buradan hafiflemeniz mümkün.

Scudo
Emeginize saglık kazasız belasız bol pedallar dilerim. Renkleri güzel secmissiniz. Agırlıga gelirsek MTB icin hafif bir bisiklet toplamayı basarmıssınız. Tekrar emeginize saglık. Kazasız belasız bol pedallar..

Aynısını bizzat denemiş olarak yorumum; bu bisiklet candır :) :)
Güle güle kullanın bu canavarı asfaltta onu üzmeyin; doğal ortamından sakın ayırmayın :D

çok teşekkür ederim:).hakkını vermeye çalışıyorum ama tabii kendi limitlerim dahilinde ki şunu söyleyeyim benim limitlerim bisikletinkinden kat kat aşağıda:).

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Güney Tuncer

çok sağolun.evet ben de düşünmedim değil ama nedendir bilmiyorum köpük elceklerde ellerim uyuşuyor.bu çok konforlu geldi..

• Beğen
Çok güzel bisiklet, güzel günlerde kazasız, belasız güle güle kullanın. Bu arada bu kadroyu ne zaman görsem, Emily Batty aklıma gelir. Bu kadroyla çok resmi ve yarışı var. Genelde bu kadroyu Kanada desenleriyle süsleyip,adını yazarak kullanır ki burada Trek bisiklet takımı yarışçısından bahsediyoruz. Kısaca dünyanın en iyi bisikletlerinden.

hayırlı olsun

@akifberkant

Tesekkur ederim:).dediginize katiliyorum;en iyi trek kadrosu bencede ama bildiginiz gibi kullanim tarzina gore degisiyor.kimine gorede bu kadro en iyi crosscountry kadrosudur ve fuel ex 9da en iyi trek kadrosudur,daha cok offroadla hasir nesir olanlar daha uzun suspansiyon mesafelerini tercih ediyor...

Bir sonraki hedefim gary fisher superfly.turkiyede 29erin gelismesi icin.2yil bekleyecegim ama...

Saygilar

• Beğen
@M.Burak KARADAĞ

Kadının yaşı ,böyle makinaların fiyatı sorulmaz. :p

tekrar hayırlı olsun pm. atamıyorum size(50 mesajı geçemedim bi türlü) özel mesajdan mail adresinizi atabilirmisiniz acaba.kirlilik olmasın diye burdan soramıyorum soracaklarımı trek madone hakkında.

@Serdar AĞAYA

Serdar bey,

çok teşekkür ederim:).sonunda bitti. yordu ama güzel oldu:)

saygılar

Geri