Konuyu ben de yeni gördüm, bayıldım... Bisikletler ayrı ayrı müthişler ama asıl imrendiğim böyle bir hobi için ayrılmış harika bir alan, ve yapılan işin hakkının verilmesi... Ellerinize emeklerinize sağlık. Darısı hepimizin başına.
Konuyu bende yeni gördüm, yazacak kelime bulamıyorum, sadece yüreğinize sağlık diyorum, Ben de giant lara hayran olduğum için mavi karbon eski giant bisikleti çok beğendim.
Huzurlu ve bol pedallı günler sizin olsun... Ek olarak özel değilse mesleğinizi öğrenebilir miyim?
@Fahrrad
Danke dir das du es Hammergeil findest. Habe noch mehr Hammergeile Teile in meiner Garage. Du muss nur in meiner Profil Seite vorbeischauen.
@suat66
Tesekkürler Suat bey.
@OsmaniyeRehber
Tesekkürler Ibrahim bey, hayir kabalik kesinlikle etis olamssiniz, ben Mercedes Fabrikasinin lojistik bölümümde, bölüm yetkilisiyim.
@aso2
Tesekkürler ismini bilmedigim arkadasim, Giant lerin bu modeline karbon oldugu icin bende hayranim. Gercek meslegim Araba motoru üzerine ama calistigim is baska, bir önceki yorumda acikladim.
@jeodemp
Evet bu gercekten ap ayri bir hastalik. Daha dogrusu gecmeyecek bir hastalik.
@Fahrrad
necmettin abi, telefonda da görüstügümüz gibi. nezaman istersen buyur gel, kapim herzaman acik.
@saphane1234
Meslegimi merak eden nekadar insan varmis ya, bisikletle ugrasmanin meslek le ne ilgisi var anlamiyorum. Meslegimi yorum no. 469 da yazmistim bakabilirsiniz.