Scudo Sports

Benim bisikletlerim de bunlar

Hoşbulduk murat bey ismim oğuzhan bu arada bende öyle umuyorum iyi forumlar.

Scudo
Abi aktarıcıdaki kırmızı makaraların normal makaralara oranla bir farkı oluyormu bende almayı düşünüyorumda :)

@Gökhan kocatepe
Evet ama performans olarak degil, sadece orjinalden daha hafifi, görüntü ve seramik bilyali olmasi. Baska bir farki yok.

Abi senin makaralar ses yapıyormu bende seninkilerden aldım ama biraz ses arttı gibi :)

@Gökhan kocatepe
Gökhan makaralar derken??? Inan anlamadim.:)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Gökhan kocatepe
Anladim, yok benimkiler hic ses yapmiyor. Seninkinin markasi ne ve dislinin icindeki rulmanlar neden yapma?

• Beğen
Murat abi konuyu yeni gördüm insalah daha iyileri nasip olur :D daha iyisi varsa bu arada Abi toplama herhalde bisikletler renk uyumu mutiş :)

Bunlar nedir böyle :ytrya: hepsi birbirinden guzel

Evet gökhan benimkilerde token ama seramic rulmanli. Inan hic ses falan yapmiyor.

• Beğen
@Murat Cömez

Ses rulmanlardan gelmiyo kanımca abi zincirle makaranın sesi gibi bişey :)

@DincerZ
Tesekkürler Dincer, insallah daha iyileri cümlemize nasip olur. Evet tüm bisikletlerin toplama.:)

@Emre Akkanat
Tesekkürler. :)

Güzel bisikletler. İyi günler.

Murat Ağabey Allah sana hep daha iyilerini, daha güzellerini (Varsa tabi :D) nasip etsin. Çünkü gördüğüm kadarıyla, efendiliğinle, babacanlığınla, yardım severliğinle, hiç tanımadığın insanlar için yaptığın fedakarlıklarla bunların hepsini hakediyorsun.

Bende elimden geldiğince insanlara (bildiğim kadarıyla) yardımcı olmaya, yol yordam göstermeye, yanlışlarını kibar dille uyarmaya çalışıyorum.

Bisikletlerin hepsi harika, hepsi güzel, hepsi el emeği ve göz nuru.

Benim de evimin altında ufak bir depom var, bana ayrılmış bir alan. Ama seninki hep istediğim hem planladığım şey :) Bana da kısmet olur umarım.

Güzel günlerde ağız tadıyla güle güle binin hep.

Saygılar, hürmetler.

Geri