Scudo Sports

Benim bisikletlerim de bunlar

@yasin çalış
Nezaman istersen buyur gel, herzaman beklerim.

@mehmet faruk türker
Tesekkürler faruk, evet Topragi ve camurumu ama Daglari daha cok seviyorum ben :)
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=125027&highlight=

Bisikletlerime gelince 2 all mountain degil de dogrusu söyle... 2 tane CC, 1 tane CC ve ED arasi bir CC. 1 Tane DH dogru. Yalniz Hardtrai bisikletin yok benim

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Scudo
@mehmet faruk türker

Olur öyle seyler takma kafani... :)

• Beğen
cok guzel ve mukemmel hobi sayesinde birbirinden şık, güzel ve donanımlı bisikletleriniz var. ALLAH kaza bela vermesin . hayırlı olsun.

Eşinizin kullandığı bisikletin rengi çok güzel. Çok yakışmış bisiklete. Ayrıca ilk fotoğraftaki Cube de çok şık duruyor. Teknik özellikleri hakkın bişey diyemeyeceğim. O kadar bilgim yok daha. :)

@Ibrahim sahin
Tesekkürler ibrahim, Allah daha iyilerini sana nasip etsin.

@Oğuzhan Kabaçalı
Tesekkürler oguzhan, esimin bisikletinin donanimi ve renk secimi tamamen kendisine aittir ve montaji bana. Mavi cube'nin teknik özelliklerinden hic süpen olmasin, 9,2 kg agirliginda ve tamamen üst seviye ve profesyonel bir sekil de donanmistir.

• Beğen
  • Beğen
Bisikleti alalı uzun zaman olmuş sormak istediğim ne gibi sıkıntılar oldu

@M Manus

Hangi bisiklet hakkinda bilgi istediginizi bilmiyorum ama bisikletlerin hicbirinde simdiye kadar en ufak bir sıkıntı yasamadim. Bu bisikletler toplanmis olarak satin alma degil hepsi kendi sevkime göre kendim tarafindan parcalari ve kadrolari alarak toplama. Bu donanimlarla bu bisikletleri bulmaniz mümkündegil, eger hosunuza giden varsa ve almak isterseniz hosunuza gideni satabilirim. Siyah ve mavi cubenin daha uzun süre garantileri var. Tüm belgeler faturalar ve garanti belgeleri mevcut.

• Beğen
@Murat Cömez

şu anda o bütçelere çıkamam heralde ama şunu merak ediyorum toplamak daha mı pahalıya geliyor aynı ekipmanı.

@M Manus

Simdi bu tarz ve böyle üst seviye donanimli bisikletleri bu sekilde bulamasin, evet toplama isine gelince en basit hesap söyle, sadece masasi 2500-3000TL arasi gerisini sen düsün artik. :)
(Yada söyle de kaba bir hesap gözden gecire bilirsin, Sele ve seleborusu su... (link))
Simdi masanin ve sele/seleborusunun fiyatini gözünün önüne getir ve böyle bir bisiklet kaca toplaniyormus hesabini sen yap.

• Beğen
@Mehmet D.

Insallah daha iyisi ve güzeli en yakin zamanda sanada nasip olur.:)

• Beğen
inşallah :) murat bey giresuna geldiğimde sizinle görüşmek isterim

mura bey selamlar, sizlere ozelden bir mesaj attım bayagı teferruatlı , yardımcı olabilirseniz cok sevinirim :) nacizane az bilgili kullanıcı olarak sizlerden akıl danısmak istiyorum.

Geri