conta olması çok dert değilde bazı aparatlar uzun olabiliyor presta ucuna pompanın ucundaki demir basmayınca basıncı tam algılayamayabiliyorBu aparattan kullanıp hava basabilen var mı?
2 tane aldım ikisininde içinde conta çıkmadı.
Ne el pompası nede benzinliklerde dönüştürücüyü kullanmayı beceremedim.
Bütün konuyu okudum fakat hala bir şey anlamış değilim
ne yapmak gerekiyor? siz nasıl bi çözüm buldunuz?conta olması çok dert değilde bazı aparatlar uzun olabiliyor presta ucuna pompanın ucundaki demir basmayınca basıncı tam algılayamayabiliyor
zaten bu aparattan bahsediyorum : ) bunu beceremed,m. siz nasıl uyguladınız ?Şöyle bir aparata ihtiyacınız var:
Bunlar benzin istasyonlarında hava pompasıyla hava vurabilirsiniz. Şahsen denedim işe yarıyor, tek sıkıntı araçlar genelde 29-32 psi civarında hava basıyor , biz bisiklete 120 psı lara kadar çıktığımızda, bazen makinadan garip sesler geliyor.İnsanın içine bir tedirginlik düşüyor, zorlanır bozulur, patlar, çatlar başıma iş açar diye.
Nasıl yani? Siz montajında sorun yaşadınız sanırım, kalın ucu dışta kalacak şekilde sibopa takılıyor. Ben bir defa deneme amaçlı, bir defada lastik patladıktan sonra yeni iç lastiği değiştirince bunu kullanmıştım. Doğru hava vurdumu, ne kadar hava vurdu tam emin değilim, çünkü dediğim gibi makina biraz garip çalışınca elimde kalır felan diyip zorlamadım. Ama lastik fiziksel olarak taş gibi sert olmuştu. Oda o günlük işimi fazlasıyla gördürmüştü. Zaten bunların amacı bence geçici çözüm üretmek, evde iki sibopuda destekleyen göstergeli ayak pompası bulundurun.zaten bu aparattan bahsediyorum : ) bunu beceremed,m. siz nasıl uyguladınız ?
konuda bir çok kişi aynı şekilde kullanamamış. onlar nasıl çözüm buldu acaba?
teşekkür ederim, gönderdiğiniz fotoğrafda kalın uç altta kalıyor ama !Nasıl yani? Siz montajında sorun yaşadınız sanırım, kalın ucu dışta kalacak şekilde sibopa takılıyor. Ben bir defa deneme amaçlı, bir defada lastik patladıktan sonra yeni iç lastiği değiştirince bunu kullanmıştım. Doğru hava vurdumu, ne kadar hava vurdu tam emin değilim, çünkü dediğim gibi makina biraz garip çalışınca elimde kalır felan diyip zorlamadım. Ama lastik fiziksel olarak taş gibi sert olmuştu. Oda o günlük işimi fazlasıyla gördürmüştü. Zaten bunların amacı bence geçici çözüm üretmek, evde iki sibopuda destekleyen göstergeli ayak pompası bulundurun.