Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@C. Tiryaki biz yeni açığın numaralı tarafına gidenlerdendik. Orada sete çıkan mustafayı az çok bilirsiniz veya duymuşsunuzdur. Kapalıdan yeni açığa karşılıklı tezahürat için çağrı yapıldığında bile mustafa kendi kafasına göre hareket ediyordu. Sürekli olarak musalla taşını söyletip duruyor. Beşiktaşın taraftar maestrosu çarşıdır. Doğal olarak kapalıya uyumlu şekilde tezahürat yapılması gerekiyor. Yeni ve eski açık tribünlerinin setlerine daha iyi adamlar lazım bence

@Matiz

Katılıyorum.

Onların varlığı da yokluğu da bir zaten. Sete daha iyilerin çıkmasına da katılıyorum. Ama bu mustafayla mehmetle olacak iş değil. Siz de tecrübe etmişsiniz. 10 dakikada bir "yumruklar havaya yumruklar havaya" ile olmuyor. Olmaz.

Ben bu tarz küçük oluşumları desteklemiyorum. Evet sete biri lazım ama o kişi belirli bir yaşın üstünde olmalı diye düşünüyorum. Yaş çok şey demek.

Keşke kapalı dışında da güney ve açık tribünlerde Çarşı'nın bir kolu olsa. Ve sette de tecrübeli biri olsa.

@C. Tiryaki evet aslında benim de kastettiğim buydu. Daha tecrübeli birisi olmalı ve çarşının bir kolu mutlaka olmalı. Umuyorum öyle olur :)

• Beğen
Tepkiler: C. Tiryaki
Beşiktaş kar sebebiyle ertelenen maçlarından dolayı psikolojik baskı altına girecektir.

:D:D :D :D :D :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Yenilmemesi gereken yenilen gollerle kaybedilen bir maç oldu eleştirdiğimiz tolga yi çok arayacağız bu gidişle.....

Biz kanser olmadan olur mu? Bir kere de kolay yoldan olsa şaşarım zaten!

İnşallah son kaybımız olur kritik haftaya girdik büyük fırsat kaçtı

Bu gece uyku yook:mad:

Ayağımıza gelen fırsatı teptik resmen çok kötü oynadı bizimkiler

• Beğen
Tepkiler: sivribey
Rıza Çalımbay'a küfür eden Beşiktaş'lı, benim gözümde Beşiktaş'lı değildir. Adam gibi oynatmıştır takımını. Oynamayan futbolcularda aramak lazım hatayı. Kimsenin haddine değil Rıza Çalımbay'a küfür etmek.

@zlatan_1903 Sen Beşiktaş isen her yerde herkesi yenecek kapasiten olmalı. Rıza Çalımbay'a küfür ettiren zihniyet nasıl çalışıyor anlamıyorum. Ne yapacaktı adam ? Bize maçımı verecekti ? Yazıklar olsun böyle düşünen insanlara ! Bu zihniyet oldukça futbol ile eğlenmek pek mümkün olmuyor. Birde küfür edenlerin çoğu yeni yerden bitmeler.

İçimize siner miydi şu maçı Rıza kaptan yattı da kazandınız dedirtseydi..

Öyle şampiyonluk geleceğine hiç gelmesin. Öyle bir hale soktu ki rakibimiz Türk futbolunu, çatır çatır oynayarak kazandığımız Eskişehir maçından bile bit yeniği çıkartmaya çalıştılar.

En azından şimdi yüzleri yoktur bunu demeye, benim de içim son derece rahat..

O kadar rahat ki, vakti zamanında "iki ekmek bir süt" diye aşağıladıkları adama duacı yaptı bunları, Beşiktaşlılık..

Kötü oynadık kaybettik, Kasımpaşa da sezonunun en iyi maçını çıkarttı. Herşey bitmiş değil.

Herşeye rağmen bu takımın şampiyon olacak çok fazla sebebi var. Herkesten çok hakediyor olması en başta geleni.

Kötü de oynasalar, bazen güçleri yetmese de, onları toparlayacak olan bizleriz. Ümidimizi kaybettiğimiz saniye, zaten şampiyonluğu haketmiyoruz demektir.

Polyannacılık değil bu, bu takım şampiyon olmayı hakediyor, olacak da..

Herşeye rağmen olacak.. Rıza hocanın bu şerefli galibiyeti de başka bir hikayesi olacak bu efsanevi şampiyonluğun..

Rızayı cok severim. dunku mactada rızaya solenecek hiç bişe yok suclu arıcaksam kendi takımında ararım. Ama bu sene Kasımpasa Fenev maclarını Şike sezonu Sivas (Rıza sivasın hocasıydı) Femev maclarını izlemiş biri olarak. Beşiktaşa karşı oynayanla feneve karsı oynayan rıza arasında ciddi bir fark var. bu fenevi sevdiginden deildir elbet ama sanırım Beşiktaş tan gönderilmesiyle ilgili...

• Beğen
@Atilla G. Aynen katılıyorum yeni nesil maalesef lisanı çok bozuk benim gözümde gerçek Beşiktaş'lıda değildir. Geçen Konya BEŞİKTAŞ maçına eşimle gidecektim sırf bu küfür yüzünden götüremedim:acpsnr: Ne hakları var beni bundan mahrum etmeye. Futbolu futbol gibi algılamadığımız müddetçe katetmemiz gereken çok uzun yol olduğunu düşünüyorum..

@sinobjk O maçta Korcan'la alakalı olduğunu düşünüyorum Rıza ile değil yediği goller hala gözümün önünden gitmiyor gerçi başkanı fenevli oda ayrı bir durum:mad:

• Beğen
Arkadaşlar 3'lü kombineler neredeyse bitmek üzere. Ben zor bela aldım :)

• Beğen
@Atilla G. Yıllar önce Akatlarda oynanan bir Beşiktaş-Galatasaray maçında bizim taraftarlar arasında kavga çıkmıştı. Bu yeni yetme diye tabir edilen tiplerdendi hepsi. Biz kavgayı ayırmaya çalışırken bize saldırmaya başlamışlardı. Ne kadar tüm Beşiktaşlılar kardeştir desen de, Beşiktaşlı ahlaklıdır vefalıdır desen de öyle değil malesef. Tribün peşinde koşanların çoğu kültür veya eğitim anlamında alt seviyeden insanlar, yani bir anlamda düşünceleri sizinle uyuşmuyor. Dolayısıyla ben böyle olayların olmasını normal buluyorum

@Matiz Bu adamlar yarı fiyatına kombine alan adamlardı. Artık bazı şeyler öyle olmayacak. Huzursuzluk çıkaranı passoligten önce kulüp maçlara almayacak. Stadın içinde yüz tanıma sistemi var. Eskisi gibi değil yani. Eskiden kimse yerine oturmazdı. Eski stadın havası böyleydi ancak zaman değişiyor, her şey değişiyor. O yüzden herkes yeni kurallara uymak zorunda. Kavga edenleri direk dışarı atsınlar arkadaş. Herkes blok blok para ödüyor biletine. Kimse kimsenin hakkına giremez. Ayrıca senin bahsettiğin zihniyetin sonu çoktan geldi. O yüzdendir ki belirli platformlarda sürekli olarak Fikret Orman aleyhine propaganda yapılıyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri