Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ne yazık ki kaybettik. Kaybetmenin suçlusunun rakip takımın teknik direktörü olabilmesi ve insanların rakip takımın çok iyi oynamasına tepki göstermesini anlayamıyorum. Türkiye'de herkes herkese kıyak yapmaya alışmış olsa gerek ki, Beşiktaş kaybettiği için Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Hoca küfür yiyor. Adam işini iyi yapmaya çalışıyor ve kazanmanın gerekliliğini yerine getirerek başarılı oluyor.
Rıza Hocamıza küfür eden insanlar gerçekten ne bekliyorlardı bilemiyorum. Hele ki Beşiktaşlılığını sorgulamak kimin haddine. İnşallah tüm efsane oyuncularımızla beraber stad açılışımıza gelir ve tribünlerde ki yerini alır.

• Beğen
Tepkiler: sivribey
Scudo
Kapali 415 21 sira 50 nolu uclu kombine aldim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
@sinobjk Yeni Açık, Eski Açık üçlü kombine kalmadı zaten. Hem alt kat, hem üst kat. Kapalı üstte tükenmiş durumda. Kapalı altın ortalarında belki yer vardır. Oda fiyattan ötürü. Saat 11 de passolig sitesi çöktü zaten. Bilet alana kadar canım çıktı.

@Atilla G. Ben rahat aldim yaa umdugumdan kolay oldu. Kapali alt cok pahali geldi. Tekli bilete bilet kalmaz diye beklemedim ilk maca tekli kapali alta gidilirdi. Ben herzamanki gibi kapali ustten aldim biletimi mutluyum :)

Hocam fanatiktim ama 2007 'de bıraktım . :) Çıldırtıyor bu maçlar bazen :(

Vallahi arkadaşlar dünkü maçta Rıza hoca ya kızmaya kimsenin hakkı yok beşiktaş son 2 -3 maçtır bu sene oynamış olduğu futbol kimliğinden uzak oynuyor niyeyse o futbol kimliğini bıraktı çok yavaş oynamaya başladı yavaş oyunda bize önlem alınmasını kolaylaştırıyor Şenol hoca nın takıma reset atıp tekrar ilk yarıdaki futbola döndürmesi lazım takımı

Ertuğrul'un Beşiktaş'ta forma giydiği zamanlarda yaşım küçüktü. Büyük hayranlık besliyordum. Tabi o dönem forma alacak bir durum söz konusu bile değildi. Beyaz atletin arkasına annem siyah kumaşla 6 rakamını yazmıştı. Siyah kalemle de Ertuğrul yazmıştım. Göğüs tarafına da eski yün bir şapkadan kestiğim Beşiktaş armasını yapıştırmıştım. Bir yaz boyunca sokaklarda kendi oluşturduğum formamla koşturmuştum. Şimdi Tribünleri doldurmaya 6 gün kaldı görselini görünce o günleri hatırladım.

• Beğen
Tepkiler: sivribey
Şampiyonuz moral bozmayın...

Takımın konsantrasyonuyla ilgili bir sıkıntı var son haftalarda. Sona yaklaştıkça strese girdiler sanırım. Teknik direktör ve Yönetim acilen müdahale etmeli bu duruma, hatta bence öncelikle Yönetim stadyumdan kafasını kaldırıp acilen teknik direktöre müdahale etmeli, takımın konsantrasyonunu sağlayacak olan o sonuçta, sahada olan o değil elbet ancak O'na da çok büyük iş düşüyor.

417 en ön sıradayım.
Beşiktaşlı fabian ernst e benzeyen biri görürseniz ilk sırada, bilin ki o benim :)

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Gerek var mıydı bu kadar pahalı olmasına anlamıyorum ki :kötü:

Halkın takımıydık hani :uzgnm:

@Baris Celik
@Baris Celik

bu mesajımın da sonuna kadar arkasındayım.

Bursa maçında Tolga'yı kalede görmek istiyorum.

Boyko ile şampiyonluk çok ama çok zor.

Bursalımısıın kadifeli gelin çaydan mı geçtiiiin
Yanakların al al olmuş beşlik mi yediinn aaaaah beşlik mi yediinn
İçtiğimiz koonyaak mezemiz kaymaak
Sen kimin yarisin yavrum her yanın oynaaaak aaah heryanın oynaaaakk :koptum::koptum::koptum::koptum:

Artık bu fırsatı kaçırmamamız lazım şampiyonluk için fırsat bir daha gelmez zaman daralıyor

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen hafta farkı 6'ya çıkarma zamanı geldi dediğimde yenilmiştik.

Şimdi bir şey demiyorum,kendileri biliyorlar yapacaklarını..

• Beğen
Tepkiler: Berke ve sivribey
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri