Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Sosanın kaçırdıkları gomeze gelmiş olsa skor 4/5-0 gibi birşey olurdu muhtemelen

Kazanamasaydık çok kötü olurdu çok şükür aldık

Yarın belediyenin iyi çalışmasını umuyoruz :)

Scudo
Konya garantiledi 3.lüğü fazla asılmazlar gibi Osmanlı maçını alalım Konya kolay gibi geliyor bana

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: sivribey
@zlatan_1903
Konya teknik direktörünün kim olduğunu hatırlatmak isterim :) Belli olmaz, çatır çatır oynayıp almak lazım.

@Deniz
Pardon doğru söylüyorsunuz [emoji106]

Bu saatten sonra bırakmayız diye düşünüyorum, zor geçecek ama geçecek, diğer takımların maçlarına bakmadan kendi göbeğimizi kendimiz keselim hazır fırsat elimizdeyken. Diğerleri ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmiyor, ben takımımın ne yaptığına bakarım.

Adamsın be Cenk Tosun öldük öldük dirildik yav :koptum:

ih_cenk-tosundan-muthis-katki-1462735008.jpg

Dosyalar

• ih_cenk-tosundan-muthis-katki-1462735008.jpg
    ih_cenk-tosundan-muthis-katki-1462735008.jpg
    48,5 KB · Okunma: 4
@Anonim

Şimdi birde oyunla alakası olmayan taraftar sahaya girdi diye gol geçersiz sayılmalıymış diyorlar :(

@Tolga Çelebi
Saha kendi sahaları, engel olsalarmış :) Bilinçli yapılmış bile olabilir.

Olmazsa tekrar oynayalım :D

Yahu iptal falan olmaz tertemiz gol zaten taraftar girdiğinde ceza sahasında idi Cenk ve Gomez neyin iptali? :D Agliyorlar yine takmayın.

Arkadaşlar birşey merak ediyorum. Fener yarınki maçta yenilip son iki maçı alsa 76 puana erişiyor. Bizim puanımız zaten 76 ve son iki maçı kaybetsek ikili averaja mı bakılıyor genel averaja mı ?

@Atahan Eker
Maalesef iki averaja bakılıyor

• Beğen
Tepkiler: Atahan Eker
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar yeter çektiğimiz çileler
Şampiyonluğu İnönü'de kutlayacağız :D:D

Gözlerime inanamadım görünce yerimden kalkıp tv ye iyice yaklaşıp baktım la gerçekten Başakşehir 2 fenev 0 diyo

Bence ilk başta Fikret Orman'a helal olsun. Başkanlığın içinde pişiyor resmen, umarım daha da üstüne ekler ve Beşiktaşımıza nice şampiyonluklar ve eserler kazandırır. Stadla tarihe geçti zaten, umarım daha bir çok kalıcı işlere imza atar. Her şeye rağmen teşekkürü hakediyor, hele de tüpçüden sonra ilaç gibi geldi. Tabii yönetim kurulu üyelerini de unutmamak lazım, emekleri çok fazla.

Sonrasında da Teknik Direktör ve oyuncularımıza tek tek helal olsun, ayaklarına sağlık, sonsuz teşekkürler.

Tebrikler Beşiktaşım, hepimize hayırlı olsun şampiyonluğumuz, daha nice şampiyonluklara.

Bir Galatasaray taraftarı olarak Beşiktaşlı dostlarımı tebrik ederim. Bu şampiyonluk inşallah hem ligde hem Avrupa'da daha nice başarıların yolunu açacaktır Beşiktaş için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri