Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Sanki çok mükemmel kaleci bu tolga sözleşme uzatmak istiyorlar bunları göre göre o sözleşme teklif bile edilmemeli alexsisle ikisini göndermeli rofoldo ile marcelo uyumlu olacak gibi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Şu an değil de sezon sonu konuşulacak çok şey var, şu an sadece şampiyonluğa odaklanmak lazım, sezon bitsin bir hayırlısıyla, bir şampiyon olalım, ondan sonra her şey dökülür zaten ortaya.

Tolga'nın o topu ıskalamasını anlayabilen var mı? Televizyonu kıracaktım.

Şu alemde Cenk Tosun kadar profesyonelini görmedim. Yedekten girdiği her maç takımına faydası oldu. Helal olsun sana Tosun Paşa. Alexis efendi sezon sonu yollanır. Gitsin zaten. Yada yedek tutulsun. Kaleci Tolga'nın şu toplara çıkma korkusunu kenara bırakması lazım artık. Sen Beşiktaş'ın kalecisisin çekinme kardeşim. Sendeki penaltıyı kurtaran o yürek hepsine yeter.

Birde penaltı pozisyonunu açıp izleyin. Tolga penaltıyı kurtardıktan sonra dönen topu kurtarmaya çalışan adamın kimmiş bir bakın. Yedek kulübesinde üzüntüsünden gözyaşlarına boğulan, yine yedek kulübesinde hüzünden yüzünü kapatan futbolcul kim ? Bunların hepsi inanmış adamlar. Gomez profesyonel işini yapar, marcelo, atiba, sosa falan bunların hiçbiri Serdar'ın döktüğü gözyaşına pek anlam veremezler. Yada Ricardo'nun penaltıdan dönen topa ölümüne yaptığı hamleye. Necip'in üzüntüden yedek kulübesinde çökmesine. Herşey böyle giderken birden Cenk havası vurulur ortalık bayram yerine döner. Biz şampiyon olacağız inşallah.

Ey sevdamı sırtında taşıyanlar, bir an olsun yüreğinizden mücadeleyi eksik etmeyin. Unutmayın siz mücadele edip kaybetsenizde bu taraftar sizi bağrına basar.
Beşiktaş mücadeledir, bu kahpe düzene, hayatın sillesine tüm şerefsizliklere karşı dimdik ayakta durmaktır.

Bölünür senin için uykular,
Gidilecek çok deplasman var
Sana adanmış bütün hayatlar
Haydi bastır KaraKartal...

Valla Artık Tolga ile Alexis i de marke etmek lazım heralde forvetler gol atıyor bizim defans topluca pozisyon yokken gol yiyorlar

Kalan maçlar için Günay mı denenecek acaba?
Alexis kesinlikle gönderilmeli.
Tolga da gitmeli sezon sonu.
Bir değil iki kaleciye ihtiyacı var takımın

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Dün akşam çıldırdım resmen bu sene şampiyon olursak kaleci ve 2.yarıdaki defans oyuncularımıza rağmen olucaz Ersan la Rodolfo hiç değilse böyle saçmalamıyorlardı tolga aynıydı ama ona bu kadar top gelmiyordu gelenlerde gol oluyordu zaten

Olası bütün şanssızlıkları yaşadık iki beraberlik hakkımızdan birini kullandık. Rakibin direkten dönen topunun ardından gelen golümüz ve 1 puan şampiyonluk puanı. Moral bozmak yok. Fener hiç maç kaybetmese dahi 1 beraberlik hakkımız var. Umutsuzluk yok, Şampiyonuz inşallah..

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Ömer E. Şanssızlık olarak görmüyorum maalesef bizim defans oyuncuları ve kalecimiz çok rahat götürdüğümüz oyunları bir şekilde zora sokuyorlar ve bunu alışkanlık haline getirdiler ikinci yarı bir tane maçı rahatça bitiremedik dünkü maçta da akhisar hiçbir şey yapmadı resmen golleri bizimkiler adamlara attırdılar yani Aziz Yıldırım deseki böyle hatalar yapın gol yedirin diye utanırlardı yapamazlardı hala tüylerim diken diken aklıma geldikçe sinirleniyorum penaltıyla üçüncü gole

defans ciddi hatalar yapıyor, tolga çok kötü,

her maç en az 2 gol yer bu defans kalan maçlarda da.

Bir sefer de maça ağırlığını koyan bir Beşiktaş izleyelim. Her takımla derbi oynar gibi oynuyoruz, tribünler şampiyon ama bu takım zor.

Bence kalan maçları çift forvet ile başlayıp bir an evvel farklı öne geçmeye bakmalı bu takım.

Çünkü kalan haftalar bu defansı düzeltmek için yeterli değil.

Gene Necip'e kaldı defans. alexis kadro dışı bırakılmalı.

Çok acı bir tablo, Kayseri maçından bile korkar oldum.

Dünkü oynanan futbolla hangi maçı rahat alacak bu takım??

Taraftara yazık.of ki ne of

Bu defans hattı ile bulunduğumuz yer çok iyi. Defans aslında aynı dandik defans, ileride üreticiliğimiz azaldı. Şenol Hoca'nın maçın sonundaki kadrosu da bunu gösteriyor. Sezon başı gibi gümbür gümbür oynamalıyız. Ne yersek iki fazlasını atmamız lazım. İleride ve orta sahada defans yapmalıyız, defans yokmuş gibi. Cenk mutlaka kullanılmalı, takımın hiç küsmeyen, en istekli oyuncusu, yazık oluyor. Gerekirse 4-4-2..

Hadi bunu da açıklasınlar..

@halilarslanturk adlı kişinin Tweetine göz at: (link)

• Beğen
Takım son dört haftaya girdiğinde iyice gerginleşti. Delgado, Marcelo, Rodolfo, Beck, Tolga gibi adamlar bu takımın Feda dönemlerinde oynayabilecek futbolcular. Buna Necip, Veli, İsmail, Serdar Kurtuluş ve Olcay da dahil edilebilir.
Bu seneyi şampiyon olarak olarak bitiremez isek takımın önümüzde ki sene de çok ilerleyebileceğini sanmıyorum. Bu ekip üç yıldır şampiyonluk kaçırıyor. Mantalite olarak çökeceklerdir.
Benim şahsi inancım bu seneyi şampiyon tamamlayacağız, fakat bu futbolcuların daha kaliteli ayaklarla değiştirilmesi gerekir. Geri dörtlüye % 100 değişim şart.

Bence bizim iki tane iyi stopere ihtiyacımız var rodolfo nun sakatlanması kötü oldu beck bence savunmayı iyi yapıyor ama hucumda iyi değil ismail de hucumda iyi savunmada zayıf stoper de sağlam 2 adam alırsak en azından kabul edilebilir bir savunma hattımız olur kaleci ise kesinlikle değişmesi gereken bir mevkii şu Ospina yı keşke alabilseler büyük kaleci bence

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160430/b4f158c7c1ec4d112700d9c49abbce96.jpg

Fark olacak, hissediyorum..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160430/f9eedf2a5b33b4b0bef674804bf45d4b.jpg

Biiiiir..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mario'yu bırakmasınlar bence, adamın hamurunda var golcülük. Türkiye ligi onun için biçilmiş kaftan, o da ayrılırsa hata yapar ama derdi belli, tamamen duygusal!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri