Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Mehmet Akan Ben Gökhan Gönül'ü istemem. Çok iyi bir adam ama yaşlanıyor. Efor isteyen bir bölüm sağ bek. Alınırsa yedek olması için alınsın lütfen.

Scudo
@Atilla G.

Bence de, artık çok fazla sakatlık yaşıyor ve halihazırda kronik bir sakatlığı var zaten.

@Atilla G. Şahsen ben domine edeceğine inanıyorum, Beck Serdar vs ofansif gücü hucum hattımıza uymayan beklerden gına geldi bana.

Makul bir ücretle gelecekse neden olmasın.
Bence Fenerbahçe'nin 4 beki de bizde çatır çatır oynar. Üstelik bizim gibi, takım olma yolunda yıllardır üstüne koyrak giden bir ekipte daha da verimli olurlar.

Onların defans hattı bizde ya da bizim hücum hattı onlarda olsa o takım çok rahat şampiyonluğu garantilemişti şimdiye.
Gelecek yıl şampiyonlar liginde gruplardan çıkmak, ligimizde yine başı çekmek için artık defansımızdaki mevcut oyuncularla kesinlikle devam edemeyiz.

@Mehmet Akan
Ben de istemem. Hep sakat. İsmail gibi dinamik bir bek de yeter. İsmail de hücum anlamında çok iyi değil. Yani çok birşey istemiyorum demek istedim :D

Bu arada zamanında iyi ki Tarık Çamdal'ı almamışız. Galatasaray'a daha çok yakışıyor :D

@Mehmet Akan Ahahahahahahah
Koptum yaa :D
Dediğim gibi hücum anlamında iyi değil. Ama dinamik bir bek. Şenol Güneş'in bile "İsmail artık yeter." dediği maçı hatırlatırım :)

Ya ilk zamanlarında çok potansiyelli adamdı bu ya. O sakatlıklar bozdu. İyi orta yaptığı zamanlar çok geride kaldı ne yazık ki.

@Deniz

O pozisyonda bütün Türkiye vurma diye ayağa fırladı, önceki şutunun Süzer Plaza'ya gitmesinden sonra :)

İsmail her sezon iyileştikten sonra yaptığı gibi 3-5 maç oynadı ve eskiye döndü. Her sene umutlanıyoruz acaba diye ama sonra o kadar kötü oynamaya başlıyor ki güzel yanlarını da unutturuyor. Bence bu sezon sonunda İsmail ve Serdar başta olmak üzere takımın seviyesine gelemeyen ve asla gelemeyecek Tosic, Pektemek gibi futbolcularla yolları ayırmak gerek.

Ama yerine kesinlikle Gökhan Gönül denen balon ve Caner Erkin denen karakter yoksunu renklileri almamalıyız. Ben Caner'i Beşiktaş'ta göreceğime İsmail'e 20 sene daha katlanmayı tercih ederim.

@kutlucan Tolgay bize maç kazandıracak adamdır. Şöyle izah edeyim. Beşiktaş'ın önde götürdüğü maçta oynadığımız oyunu sete ( yani karşılıklı pas alışverişi ile top hakimiyetini elinde tutma ) çevirebilecek kaliteli bir oyuncu. Tolgay'ın Orta saha oyuncusu olarak hem hücum pres yapabilen, hemde savunma yapmayı bilen nadir oyunculardan. Ancak hücum yönü ve top tutma meziyetleri savunmasına göre daha kaliteli ve yüksek. O yüzden Tolgay bize maç kazandırır. Ayrıca şut atabiliyor. Kendine güveni yerine geldiği zaman onu izleyin.

Gökhan Gönül meselesi çok tartışılır oldu. Ben bu konuya açıklık getireyim. Gökhan gibi eforlu kanat oyuncuları 32 yaşından sonra önlemez bir biçimde performans düşüklüğü yaşamaya başlar. Ben Gökhan'ın karakter olarak adam gibi adam olduğunu biliyorum. Ancak bizde iyi bir yedek olabilir.

Caner konusuna gelince bize gelince fazla artistlik yapamaz. Burası x takımla karıştırılacak bir kulüp değil. Ben gelmemesi taraftarıyım. İyi oyuncu fakat bizimle kanı uyuşmaz. O yüzden yolu bahtı açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Aman arkadaşlar ben gökhan a da hele Caner e de karşıyım asla ve kataa

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
bir galatasaraylı olarak tabi ki de beşiktaşı destekliyorum :) şampiyon beşiktaş. bu sezon da 4. yıldızı takmasın fener :)

@Atilla G.
Vay be tesadüfün böylesi...

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri