Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar ne güzel stadımız açılmış. Stadın çevre düzenlemesi bitmemiş olmasına rağmen, Allah'a şükür o betonlar içinden çıkmış demirler kimseye zarar vermemiş. Maçı zor da olsa iyi sayılabilecek bir oyunla kazandık. Keyfimizi kimsenin veya hiçbir konunun bozmasına müsaade etmeyelim.
Ben taraftar olarak Stadın kim tarafından yapıldığını, kimin ne kadar destek verdiğini, maliyetinin kaç para olduğunu önemsemiyorum.
Dün Stadımızın açılışına gittim. Elimden geldiğince bağırıp çağırıp eğlendim. Uzun zaman olmuş özlemişim açıkçası. Stadı çok beğendim. Kombineyi aldığım yeri pek beğenmedim fakat idare edeceğiz artık.
Tartışmaktan ziyade bu stadın bu keyifli şampiyonluk yolculuğunun tadını çıkarmak lazım. Emin adımlarla ilerliyoruz. Keyifle aşkla istekle şampiyonluk geliyor inşallah.

Scudo
@kadirhan

Kesinlikle bende Günay'da ısrar edilmeli diyorum.

Yalnız arkadaşlar Boyko kötü kaleci değil ama neden böyle oldu bilmiyorum.

Önümüzde ki sene sonunda en geç kale Boyko ve GÜnay'a kalacaktır. Kaleci işi zaman ve sabır işi ne yazık ki.
Katılır mısınız bilmiyorum ama önümüzdeki sezon Gomez kalırsa ne Forvet ve de Orta Saha transferi yapılmamalı. Amma velakin
Beck yerine Gökhan Gönül formatında bir sağ bek. Ofansa yardımcı olabilecek. Ve yine stoper bölgesi iki kaliteli stoper alınmalı. Bu kadar gol yemenin faturasını ben önce defansa sonra kaleciye bağlıyorum.

Vodafone Arena kıskanılacak kadar güzel olmuştur. Başka takım taraftarları kıskanabilir, ayrıca belli bile etmeyebilirler, bu çok insani bir durumdur, düşmanlık yapılmadığı müdettçe farklı takımı tutan arkadaşlar arasında hoş atışmalara sebep olur. Ancak bilerek çamur atmaya çalışmak, bilmeden cahilce konuşmak, ve Beşiktaş'ı lekelemeye kalkmak emekçi Beşiktaş taraftarına yapılacak hakaretlerin en büyüğü olur. Beşiktaş adamı ezer geçer o zaman. Eskiler der ki ; Bilmediğin şeyleri konuşmayacaksın. Gerekirse öğreneceksin. Bir söz vardır bu duruma çok uygun kaçar " Bey kısmı bilmediği işi erbabına bırakmıyorsa, ahmaklığı yedi düvele türkü olurmuş ".

Bu benim Vodafone Arena'ya ilk giriş anım :) Bir ömür boyu saklanacak kıymete değer video ...

Diğer takımların taraftarı kendi takımına baksın
Kendi takımlarıyla bizim takımımızı kiyaslamasin
Aptalca yorum yapacaklar kendi takımlarının konusunu açsin oradan konuşsun
Bizden uzak olsun

Dün bir ara içimden pancu bu yaşında gelse kaleye geçse tolga dan daha fazla iş görür diye geçirdim resmen :)

@Atilla G. Aynı videodan ve daha birçok videodan bende de var. Kesinlikle evladiyelik bir hatıra.

Ayrıca kıskanma meselesine gelince evet doğaldır, evet insani bir duygudur ama şu tribün varken Vodafone Arena'nın dikliğini eleştiren Fenerbahçeli bünyeye ben gülerim. Öyle sadece ağzımla da gülmem. Her tarafımla gülerim... Maçın 3/2 sini özetten izleyip burayı eleştiren insan buna mahkumdur.

FB_IMG_1460487280015.jpg

Tolga öz güvenini kaybetmiş, bu takımda ki defans anlayışına da yansıyor. Defans da ki oyuncular Tolga'ya zerre güvenmiyor, neticesinde hatalar zinciri oluşuyor. Tolga dün Bursa'nın ikinci golünde yine büyük hata yaptı, ceza sahasına yapılan orta da topu çıkıp alabilirdi ama başta da dediğim gibi öz güvenini o kadar yitirmiş ki sadece seyretmekle yetindi. Bir de müzmin bir sakatlığı var, sürekli kas spazmı geçiriyor, bu da maçlara ne kadar gergin ve stresli çıktığının işareti, kaleci dediğin sakin olacak, soğuk kanlı olacak, Tolga daha maça çıkmadan kaybeden bir kaleci.

Yalnız çok önemli bir şey var, bu stadyumun mimarları şahaneymiş , müthiş iş çıkarmışlar, herhangi bir tribünde herhangi bir koltukta görüş açısı mükemmele yakın hesaplanmış, tribünlerin eğimleri müthiş ustalıkla hesaplanmış, akustik şahane, çok rakip boğacak bu ses düzeni, ellerine sağlık adamların, büyük bir iş çıkarmışlar, zamanla kıymetini anlayacak bu stadyumun herkes, bildiğin referans bu stadyum, üstüne çok konuşulacak, çok örnek alınacak net!

özellikle 51-68 dk aralığında müthiş bir futbol sergiledik. Tribünler resmen Bursa'ya top oynatmadı bu dakikalarda.
Ancak savunmadaki sıkıntılar devam etmekte, az pozisyonda çok gol yiyoruz.
Tolga her türlü iyi Boyko'dan.
Açıkçası kalan maçlarda Tolga'nın da daha fazla performans göstermesi gerekiyor.

Statta kapalı (417) üst kat ilk sırada yağmur sularının birikmiş olması biraz düşündürücü idi, bir sonraki maça kadar düzenlerler bu durumu umarım.

Bunun dışında biber gazı tribünlere kadar geldi, gene yemiş olduk, wc lerde sular ancak bazı lavabolarda açıktı, sabun yoktu.

Büfeler ihtiyacı karşılamak için bana yetersiz geldi, uzun kuyruklar oluştu.

Stad bu ufak tefek eksikliklerin giderilmesi ile muhteşem olacak.

Bu arada ilk sıranın önündeki beton set bana fazla alçak geldi, boyum 186cm, beton set ayağa kalkınca diz kapağımın biraz üzerine denk geliyor. İstiklal Marşı dışında oturarak izledim, hatta ayağa kalkınca arkamdaki demirden tutundum. İkinci sıra belki daha mantıklı olabilirmiş; ayrıca kapalı üst ilk sıranın diz mesafesi ikinci siraya göre daha dar.

(menisküs ameliyatı geçirmiş biri olarak) Oturarak izlemek sağlık açısından hoşuma gidiyor, bu nedenle şikayetçi değilim.

Kapalıüst taraf ikinci sırada oturan var mı?:)

Yıllardan sonra, Yollardan sonra şarkılar söylüyor çocuklar...

firtina.png

• Beğen
Tepkiler: Berke
Şampiyonluk hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Berke dur daha 5 hafta var bizimkiler son dk gol yemeyi sever. :) gs maçından puan aldığımız an şampiyonız derim :D

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow ve Berke
Yine aynı açıklama gelir:
Beşiktaş da puan kaybedecek.
Asdffghjjkl
:D

Hani yine iyisiniz köftehorlar :krnz:

@Anonim Beşiktaş psikolojik baskı altındadır.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
@Deniz

Onlar yine de beklesinler Beşiktaş'ın puan kaybetmesini. O arada şampiyonluk kupasını bile kaldırabiliriz biz belli mi olur ;)

Bu hafta Beşiktaş maçına verilecek hakem Fırat Aydınus olacak. Buradan çok ciddi bir şekilde düşüncelerimi paylaşıyorum. Sivasspor - Beşiktaş maçına çok büyük ihtimalle Fırat Aydınus'u verecekler iyi izleyin. :)

Sivas + Akhisar = 6 puan, bizi şampiyon yapar. İkisi de zor geçecek.
Bu arada Gökhan Gönül'le anlaşılmış diyorlar ki kim istemez :)

• Beğen
Tepkiler: sivribey
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri